Bilo je linkova sa testovima ove kartice ali ovo je prvi urađen kao treba. Na nekim sajtovima je bio rezultata samo na defaul klokovima. Bilo je primera gde su pokazali na koliko su uspeli da overklokuju ovu karticu ali nisu dali rezultate pod tim overklokom. Po mom saznanju ovo je prvi test gde su tabelama ubačeni i overklok rezultati. Ta kartica nije referentna i zamišljena je da GF-u 110 omogući da ide do krajnjih granica. Plus su rezultati samo u normalnim rezolucijama, 1680 i 1920.
Dobra karta ali skupa za nase uslove.. Sad nikako nebih dao 500 eur i ako do `skoro` zakljucno sa GTX 295 sam placao okvirno oko 500 eur za Hi End grafiku i nije mi bilo zao jer sam znao sta kupujem.
Ovde je neka zlatna sredina GTX 570 a za 600 eur moze da se uzme SLI koji jede malu decu zakljucno sa ovom GTX 580 kartom iz Asus CU II izvedbe.
Zanimljiva je karta,neminovno da je sam vrh Hi End produkta i entuzijazma ali i kosta dosta!
Da dodam da je daleko bolja investicija i GTX 560 SLI koji radi za sve pare!
Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA. Yours truly, Jensen. ATI Cayman Epic Fail ``Tresla se gora,rodio se mis``
Pa nisi valjda očekivao da će da uradi test za ATI-ja.
http://www.youtube.com/watch?v=WBmVxATDSJ0 Moje sokoćalo Sempron 140 (X2 Athlon II 4400e) Asus M4A87TD/USB3 2Gb DDR3 (neka na 1066) Asus 8800GTS Čifteković 0,35KW WD zelembać 1TB
:: ... što je fsamir uspeo da iskopa test koji mu se sviđa, obaška mi je milo zbog njega :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: ::
Jel to na avataru novi program peciva koji spremate za prolece? Deluje kao neka puter kifla? Jel vam ovo udarni proizvod? Svako dobro i da vam krene prodaja pa ce biti i hw-a pozz.
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50 +2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb Gigabyte 460 OC, Windforce
:: Ne izazivam ja nikoga, samo se branim od potenijalnih djevreka u letu.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.