Dok AMD bude pravio dobre konkurente Intelu koji će biti jeftiniji za iste performanse može na tu stolicu da sedne ko oće, zabole me patka. Imaćemo dobre procesore od oba tabora po dobrim cenama. Ja ne favorizujem ni jedne, trenutno imam u mašini Intela i Nvidiu, a do skoro sam imao AMD-a i ATI-ja što ne znači da ih neću ponovo vratiti u mašinu. Lično mi je pun Q**c tvojih, tortinih i postova još nekih članova koji jedino što umeju je da pišu teme o `pucanju` i `trokiranju` AMD kompanije kao i likovanju novih Intel i NV `vodećih` tehnologija. Samo puštate buve i polemišete o nečemu što nije ni tačno ni provereno i samo dovodi ovde do prepucavanja tabora. Dovoljno sam reko...
http://www.youtube.com/watch?v=WBmVxATDSJ0 Moje sokoćalo i3 550 Asus P7P55D PRO 2Gb DDR3 (neka na 1066) Asus 8800GTS Čifteković 0,35KW HDD WD crni 1TB, WD zelembać 1TB i WD zelembać 1,5TB
: :: Dok AMD bude pravio dobre konkurente Intelu koji će biti jeftiniji za iste performanse može na tu stolicu da sedne ko oće, zabole me patka. Imaćemo dobre procesore od oba tabora po dobrim cenama. Ja ne favorizujem ni jedne, trenutno imam u mašini Intela i Nvidiu, a do skoro sam imao AMD-a i ATI-ja što ne znači da ih neću ponovo vratiti u mašinu. Lično mi je pun Q**c tvojih, tortinih i postova još nekih članova koji jedino što umeju je da pišu teme o `pucanju` i `trokiranju` AMD kompanije kao i likovanju novih Intel i NV `vodećih` tehnologija. Samo puštate buve i polemišete o nečemu što nije ni tačno ni provereno i samo dovodi ovde do prepucavanja tabora. Dovoljno sam reko.. :
To je vest, nisam je izmislio...
Nije moj problem što si ti u servisu otupeo od svakodnevne izloženostu bisernom hardveru tipa 7600GS...zvuk i prašina iz najjeftinijih napajanja definitivno uzima danak.
Ma jok, AMD je porodični biznis, kao mrtvački sanduci u Topalovićima.... tu se dođe kao u socijalizmu, i ode u penziju ili na groblje, šta pre zapadne. A posle tebe, tu ti se na tvoje ime zaposle deca, umesto tebe.... koju god školu završili ili čemu god stremili...
Svetski funbois, oni prate kada u obožavanoj firmi-brendu cvetaju ruže, i o tome trube (npr. Obrad...) a kada krene loćikavo, ondak ili ćute i pate ili nevoljko priznaju... ovo ovde je naš specijalitet: da komšiji crkne krava, funbois na balkansko-serbistanski način... uvek zlurado, uvek s nekim bolesnim jedom i komplexom kojeg ništa u životu ne može da izleči... kad nemaš u detinjstvu - posle ti uvek fali...
možda iza sve stoji činjenica da je istekla jedna vrsta ugovora po kojoj ja AMD bio obavezan da ne zapošljava inženjere iz svojih sektora koje je prodao Broadcom-u, Sony-u etc...
: :: možda iza sve stoji činjenica da je istekla jedna vrsta ugovora po kojoj ja AMD bio obavezan da ne zapošljava inženjere iz svojih sektora koje je prodao Broadcom-u, Sony-u etc.. :
aaa dobra ti je ova samo nije to to
Trenutno je u toku Mobile World Congress i vesti za nVIDIA Tegru su fenomenalne pa na kvadrat.
Za sad su tu LG, Motorola i Samsung...milioni i milioni komada...znači AMOLED Tegra 2, bruka. Još kad bi se nešto ozbiljnije i trajnije vezali sa Toshibom i Panasonicom...iha
Kad god nVIDIA izađe sa nekom velikom pogodbom u smartphone i tablet domenu neki od AMD-ovih CEO, CFO ili šta god dobije šut kartu. Intel i AMD su ga po ovom pitanju dobili kroz noge.
A što se tiče krave Ako krava crkne to samo znači da je bila sklona crkavanju
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.