Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
NAND flash diskovi: prelazak na 25nm donosi DEGRADACIJU...
STRANA 1 OD 1
tortojed NAND flash diskovi: prelazak na 25nm donosi DEGRADACIJU... 09.02.2011. 23:04 T33525

status: user
broj poruka: 10997
performansi, smanjenje deklarisanih kapaciteta (nekoliko %) i smanjenje radnog veka za celih 40%!
Ako se ovo pokaze generalno tacnim (to jest, ako se ne odnosi samo na jedan OCZ-ov model), neko ce biti grbav! Hilbert H. postavlja klljucno pitanje: cemu uopste prelazak na 25nm ako ovo sobom nosi STRAVICNO pogorsanje osobina uredjaja?!
Da li se to na horizontu hardvera nazire jos jedan fijasko (ili ujdurma korporacija)?

http://goo.gl/wv3ey
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zmaaj pa 09.02.2011. 23:15 #293626

broj poruka: 41

mozda je to samo budjava fora da natera ljude da kupe sad i odmah sve ssd-ove u prodavnicama jer ce novi modeli biti sporiji od ovih sto su u prodavnicama i magacinima,

moraju nekako da rasprodaju te skupe ssd-ove . . .

a mozda nisam u pravu . . .

poz
ribolovac RE 09.02.2011. 23:42 #293631

broj poruka: 1305
Naravno da nisi u pravu. To nije marketinski trik, vec nesto debelo ne valja. Videcemo sta ce ispasti na kraju.

cicija strašno~! 10.02.2011. 00:15 #293638

broj poruka: 411
U jeee ... kako me ova vest pogadja ... ma, kao lanjski sneg ...
IN PHREVODH: boli me uvo za to da li će biti brži ili sporiji, sve dok koštaju kao pola PC-a!

tortojed Re: strašno~! E vidis li Cicijo, kakvih sve belosvetskih cicija ima... 10.02.2011. 03:38 #293657

broj poruka: 10997
po Belome Svetu? Ne samo po Belim Vodama. Ja se upravo toga i bojim: resili da ih pojeftine ne bi li ih utrapili sirokijem narodskijem masama, pa malo preterali u resenosti...
Pa ce na kraju biti: jeftino, jeftinije, jos jeftinije, skoro dzabe...eeee, jeb` ga sad, dzaba ga bilo kad ni kurtsu nije!

:: U jeee ... kako me ova vest pogadja ... ma, kao lanjski sneg ..
:: IN PHREVODH: boli me uvo za to da li će biti brži ili sporiji, sve dok koštaju kao pola PC-a
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs