neglize starting now e kad smo kod ovoga, zasto mi klipove sa aparata koji su u avi formatu na win 7 64 bit sliku izbacuje ubrzano, a zvuk normalno dok na 32 bit sve klizi, MPC iz K-Lite koristim, menjao rendere i ni`ta :(
@saxija: imas u `podesavanjima` razne kombinacije filtera/kodeka.
06.02.2011. 11:31
status: user broj poruka: 10997
Ako koristis i KM, pa i tu imas problema u Win7-64bit, probaj da u `options/preferences/decoder usage/internal` promenis vrednost vezano za `usage of internal decoders`... Takodje i stavke pod `internal video decoder`...
Imaj u vidu da postoje i 64bit varijante K-Lite-a i Win7 codec-a (onaj `Shark` sto izbacuje i Vista codecs), dakle `native 64bit`, koji su, medjutim, jos uvek problematicni... Inace, razni aparati koriste razne (sopstvene) encoder-e, tako da i tu ima problema (nisu `pokriveni` odgovarajucim `de-coder-ima)... Tu uvek valja prebaciti klip u drugi kontejner (ili zadrzati .avi) ali koristiti neki `univerzalniji` codec (Xvid, mpeg...) pa onda gledati...
Re: @saxija: imas u `podesavanjima` razne kombinacije filtera/kodeka.
06.02.2011. 14:42
status: user broj poruka: 18996
ali zasto instalirati posebno ovu verziju mpc kad ima uz poslednji klite codec?? a sto se tice 64-bit kodeka: The 64-bit versions of Windows can run 32-bit software perfectly fine. So it is recommended to use the regular K-Lite Codec Pack when possible. That one contains more, better and faster decoders. You only need 64-bit filters for use with 64-bit applications.
@gare - radi to super, ubacivanje prevoda, ali nije klasicnim putem kao npr. kod BS-a, KMP-a, GOM-a, nego je potreban jedan korak vise..
:: Ako koristis i KM, pa i tu imas problema u Win7-64bit, probaj da u `options/preferences/decoder usage/internal` promenis vrednost vezano za `usage of internal decoders`... Takodje i stavke pod `internal video decoder`.. :: :: Imaj u vidu da postoje i 64bit varijante K-Lite-a i Win7 codec-a (onaj `Shark` sto izbacuje i Vista codecs), dakle `native 64bit`, koji su, medjutim, jos uvek problematicni... Inace, razni aparati koriste razne (sopstvene) encoder-e, tako da i tu ima problema (nisu `pokriveni` odgovarajucim `de-coder-ima)... Tu uvek valja prebaciti klip u drugi kontejner (ili zadrzati .avi) ali koristiti neki `univerzalniji` codec (Xvid, mpeg...) pa onda gledati.. ::
tako moze u VLC-u, BS-u, ali u MPC-u tesko...odakle ti uopste da to moze?
:: Ima, pustiš film i prevučeš prevod na njega. :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: ima li mogucnost da se ubaci prevod manuelno?? i naravno da radi :: :: ako ne onda mi ne treba : :: :: ::
radi ovo sranjce da se prevuce samo prevod u media player HC :) Sad se ne secam dal sam nekad to probao pa nije hteo ili nisam ni probao uopste da vidim da li pusta prevode :)) ODLICNO :)
pa kako to, ja sam probao sa svim renderima, on pusti prevod umesto filma... mora da to moze samo u Win7.. ja imam xp
:: Otud što tako radim, recimo skinem par prevoda pa prevlačim da vidim koji valja :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: tako moze u VLC-u, BS-u, ali u MPC-u tesko...odakle ti uopste da to moze :: :: ::
:: pa kako to, ja sam probao sa svim renderima, on pusti prevod umesto filma... mora da to moze samo u Win7.. ja imam x :: :: :: :: Otud što tako radim, recimo skinem par prevoda pa prevlačim da vidim koji valja :: :: :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: :: :: tako moze u VLC-u, BS-u, ali u MPC-u tesko...odakle ti uopste da to moze :: :: :: :: ::
Ovo je prava stvar Cyberlink Power DVD 10 mark II ,dovoljno je da kliknes hardware acceleration (Ati Avivo i Ati stream) zauzece CPU 6 % za film 1080 P h264,audio efekti su najjaci ubedljivo od svih plejera.
Obrade, tortojed je u pitanju. Krenula bi mu pena na usta čim vidi `A` od ATI, do stream-a ne bi ni stigao.
E, da. Ne diraj mi mpc.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: Ovo je prava stvar Cyberlink Power DVD 10 mark II ,dovoljno je da kliknes hardware acceleration (Ati Avivo i Ati stream) zauzece CPU 6 % za film 1080 P h264,audio efekti su najjaci ubedljivo od svih plejera ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.