Phantom je suludo lep ali mislim da je Asus bolji izbor. Kod Phantoma su ventilatori unutar kulera i kasnija zamena mi deluje teže ostvariva. Kod ASUS-a bi rekao da ceo gornji deo sa ventilatorima može da se skine i onda ostaje ravno telo kulera...moguće je praviti kombinacija sa svojim kulerima.
Ma jasna stvar ali mi opet deluje da kod ASUS-a ti ventilatori ne pokrivaju bar trećinu kulera. Lim raspoređuje protok vazduha ali mi se opet čini da bi dva kvalitetna 120 mm ventilatora dali još bolje rezultate. Sa druge strane kod Phantoma je sasvim primenjiva push-pull varijanta. Mada load temperature od 70 i 74 stepena su fenomenalne same po sebi.
Ceo test je inače klasičan primer Testera Kretena. Imaš model sa 3 GB RAM-a i nemaš rezultate u 2560 8X AA rezultate. Tu rezoluciju guraju svuda a sada kad treba i kad ima karticu sa 3GB ništa. Imaju fenomenalne overklok rezultate a nigde cifara na tih 930 i 950 MHz. Kreten, ne mogu da verujem da nije ubacio u tabele overklok rezultate. Ove kartice su i napravljene za to...
Jeste, i ja sam primetio da se, veoma često, najobičniji kreteni najpre dohvate nekog ekskluzivnog hardvera i onda, osim (loše) slike, ili polupodataka, nemaš ništa. Niti znaju šta bi sa tim, niti kako. Jednostavno, oni su završili posao time što nešto imaju i što su to prvi pokazali, i to je to. Kao nekad mobilni kad se stavljao na sto u fukiću, a u 50% slučajeva ne zna lik kako da promeni melodiju... Ali, da ti kreni imaju talenta da prvi dođu do toga, imaju. Brale, gaze i dostižu brže od bakute sa cegerom do praznog mesta u troli.
Meni bi bilo zao ovo da stavim u komp. Verovatno bih stavio da visi umesto nekog rama sa slikom, ili umesto miljea na tvu. Bas su perverzne. Kao sto kaze daum- brutalno.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Ap
Pa znaš šta, mogle bi da se voze u kolicima iz supermarketa, štraftom po Knezu... em` providno, em se vidi, bre, šta imaš, a i ne bole te ruke, nije to lako.... hehehe.. a i milje, goblen i to... sve je taman kao na kraju Kneza. I bakutaneri sa cegerima.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: Meni bi bilo zao ovo da stavim u komp. Verovatno bih stavio da visi umesto nekog rama sa slikom, ili umesto miljea na tvu. Bas su perverzne. Kao sto kaze daum- brutalno :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT A :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.