Znaci hvala Bogu, ja reko zabrljace po tom pitanju, razumeo bi da svaka arhitektura menja cipset, ali unapredjena jok. Sad ce vlasnici sadasnjih ploca P67 i H67 moci i ivy bridge da nabace 22nm, al uz novi bios.
I da ne bi svega toga čuli bi ovako nešto: `Niko ne bi voleo više od nas da omogući montažu novog procesora na postojeće matične ploče, nažalost, kako bi se iskoristile u potpunosti prednosti nove arhitekture mi smo spremili NOVI čipset, još stabilniji, brži i lepši od prethodnog. Da, biće takođe neophodno da povećamo razmak rupa za montažu procesorskih hladnjaka za pola milimetra kako bi se maksimizovala sila kojom hladnjak naleže na procesor i poboljšalo hlađenje za 1,47 do čak 2,16%`
:: HAHAHAHAHA... :: Da nebi onog baga, bio bi nov socket.[ ovako veliki Intel casi Raju ]
Shta je sa X68 (x16/x16, socket 2011 i chetvorokanalni kontroler, kako je najavljeno)? A shta je sa Z67, B67 (kad izlaze i po chemu se razlikuju od P67/H67)?
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Intel zasrao maestralno a oni nemaju ništa da iskoriste šansu. Buldožer nije spreman... Jedino što su posle par dana uspeli da smisle je da spuste cene za do 10 dolara po procesoru:
A onda Intel izlazi sa ovim vezano za Ivy Bridge kao da je to bitnije od same činjenice da će za godinu dana uslediti još jedno usitnjavanje.
Pevac ili Krelac meni je sve jedno. CPU mi je tu samo da opslužuje nVIDIA grafiku/e ...pošto nisam budala da igram na konzolama i da tripujem da je to to
Ja mislim da grešiš što upravo tako misliš. Ako premotaš unazad 4 godine odkad se Xbox 360 pojavio, izašle su dve igre koje su koristile snagu grafičkih karti od preko 300 evra, dok sve ostalo stoji u mestu. Da si uzeo pre 4 godine Xbox i dan danas bi ga normalno koristio, a promenio si sigurno jednom, dvaput kartu/karte...
Iskreno, upravo je obrnuto: ti igraš igre na pc-u i tripuješ se da je to to, a sve redom su portovi sa Xboxa... __________________ Scourge of PCBerza
:: Ja mislim da grešiš što upravo tako misliš. Ako premotaš unazad 4 godine odkad se Xbox 360 pojavio, izašle su dve igre koje su koristile snagu grafičkih karti od preko 300 evra, dok sve ostalo stoji u mestu. Da si uzeo pre 4 godine Xbox i dan danas bi ga normalno koristio, a promenio si sigurno jednom, dvaput kartu/karte.. :: :: Iskreno, upravo je obrnuto: ti igraš igre na pc-u i tripuješ se da je to to, a sve redom su portovi sa Xboxa.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.