stara > nova cena Phenom II X4 955 BE 5 >5 Phenom II X4 965 BE 5 5 Phenom II X4 970 BE 5 5 Phenom II X6 1055T 9 5 Phenom II X6 1090T BE 5 5 najvece snizenje Phenom II X6 1100T BE 5 9
Ostale cene ostaju nepromenjene Athlon II x2,3,4 ,Phenom II x2
Lepo. Valja zabasuriti propuste u GPU sektoru. `Zayebali smo vas
02.02.2011. 22:51
status: user broj poruka: 10997
sa kartama, al`, eto, jeftinije cete pazariti nase procesore`. Neka. Nadam se da ce i Intel znatno smanjiti cene svojih procesora i time se BAR DONEKLE iskupiti.
Moje sokoćalo i3 550 Asus P7P55D PRO 2Gb DDR3 (neka na 1066) Asus 8800GTS Čifteković 0,35KW HDD WD crni 1Tb, WD zelembać 1Tb i WD zelembać 1,5Tb
:: :: motokultivator :: :: :: :: :: Kupiću bre Kosačicu i pokositi ovu travu od Intelovih mostova i karikatura od preko 250€! . :: Hehe, long live Partizan!!! . ::
Kako `koji vi`? Pa valjda oni koji kupuju AMD-ov hardver... Tvrdim da se na ovaj nacin AMD obraca svojim (idolo)pokolonicima. A da bi bilo jasno kako ne smatram ni Intel-a bezgresnom DjevomMariyom, osvrnuo sam se i na gresku u najnovijem `zelenom` chipset-u. Nadam se da si se slatko naspavao tokom ova protekla tri dana...
:: tortojed koi ste to VI ,ne stvarno mi nije jasno :: aj pojasn :: :: ::
Sada cemo slusati na radiju nesto ovako: Srecan ispracaj u prevremenu penziju Sandy bridge-u zele baba Kurana i AMD-ka Buldozer sa pesmom: http://www.youtube.com/watch?v=S50OMEYHRZE Ali,stvarno sam morao,bas nekako ide pesma! :D Putting the laughter back into manslaughter
:: Sada cemo slusati na radiju nesto ovako :: Srecan ispracaj u prevremenu penziju Sandy bridge-u zele baba Kurana i AMD-ka Buldozer sa pesmom :: http://www.youtube.com/watch?v=S50OMEYHRZE :: Ali,stvarno sam morao,bas nekako ide pesma! : :: Putting the laughter back into manslaughte :: ::
amd vata priliku, a kud i nebi... uleteo im kec na deset, im ovo sa intelom oko cipseta, em spustaju cenu i predstavljaju nov cpu, idealno po njih :-)!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.