Jedna zanimljiva cinjenica koju sam primetio kod svih ovih Rig-ova jeste da pored masine koju nekad sastave i bez ukusa NIKAD nema monitor adekvatan jednoj takvoj konfiguraciji u kvalitetu vec neki krsevi sa TN panelima!Celu tu masinu bi bacio u kantu zajedno sa vodenim kurcabocama kad bi sprcao tolike pare u kutiju a da buljim u kantu od monitora!
Jos ovaj Rig nije nista posebno.Moglo je dosta bolje.Par komponenti su ok,ostalo sve smejurija za jedan ozbiljan Gaming Rig!Bacene pare!
Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA. Yours truly, Jensen. ATI Cayman Epic Fail ``Tresla se gora,rodio se mis``
Al stvarno ništa posebno, vodeno hlađenje, par nalepnica i to je sve.
Zahtevan kojekude taj Excel. Opet, lik je naveo da kod njih nema da se kupi AMD, moguće da nema uopšte jeftinijih komponenti pa je morao da potroši 5000$. Prvi put čujem za zemlju sa lošijom ponudom nego kod nas.
Meni se generalno kod tog njihovog izbora ne svidja sto su masine obicno izabrane na osnovu high-end komponenti koje podeduju. Imate hiljade masina kao sto je ova sa linka.
Nalepio napred one nalepnice, pozadi stock 140mm fan na kome je takodje ostao onaj odvratni sticker, neka transformers lozana, karta u najvisem slotu (ruzno tako izgleda) + nije se potrudio ni da joj kupi backplate - a ima bas da se uzme Evga backplate ..
AMD je budzetna firma za sire naodne mase.Bez ljutnje ali to je tako. Intel je uvek imao ime i to je prestiz.Na zalost zbog tehnoloske prednosti moze da diktira i visoke cene. U Austriji,u svakoj malo bolje opremljenoj radnji kad pomenes AMD cpu iscudjavaju se malte ne.Skoro isti slucaj sa ATI grafikama samo u manjoj meri. To mi je drugar pricao koji je skoro bio u Becu i obilazio te Fancy radnje,cak je hteo da mi slika i posalje slike ali ga bilo sramota :)
Ja ne znam kakav je standard tamo ali znam da za 5000$ u Americi mozes da napravis pa skoro duplo bolju konfiguraciju od ove,tipa Triple SLI eVGA GTX580 pa na dalje.. Ovde su komponente ok dok su neke prosecne.. Sve u svemu bacene pare!
Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA. Yours truly, Jensen. ATI Cayman Epic Fail ``Tresla se gora,rodio se mis``
meni se iskreno svidja njegova ideja ugradjivanja komponenti u sto, realno izgleda extra sve u kompletu, a sto se tice komponenti ja mislim da nikom jos uvek bar sto se tice igrica ne treba toliko jak komp tj nema na sta da iskoristi sve njegove mogucnosti! cuj 4-5000 :D
Case: CM 690 (Cooler master) Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte) Proc: Phenom II x2 550 Black edition Graphic card: gigabyte 6870 RAM: 2 x 2GB DDR3 @ 1600MHz (patriot) HDD: WD 500 GB + external hard drive 1TB Psu: axp 630w
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.