Nece uopste biti cudno ako bude brzi od sadasnje ponude Intela, al tesko da ce se boriti sa onom naslednikom (X68) cipsetom, koji nece imati integrisanu grafiku, koji ce imati vise jezgra, biti manji, i mnogo brzi. Al oni su najavljeni tek za 3Q. Tako da AMD ima sanse da povede za kratko vreme u smislu najbrzi CPU, jer ako je istina da ce 50% biti brzi od I7 950, neka logika. Sadasnji cipset P67 je ustvari napravljen da se takmici sa AMD Fusionom, odnosno Liano procesorima, koji ce imati jacu grafiku, ali slabiji procesor. Samo greska Intela je sto odma nije izbacio Z68 cipset, nego je podelio na P67 i H67, velika greska, prevarili su se ako misle da ce da zaradjuju tako kroz ploce.
Ja sam se, mozda, `uradio`. AMDeka se UNEREDIO! A ovo sto si ti
26.01.2011. 04:08
status: user broj poruka: 10997
linkovao ne tangira nas mnogo (mislim na sve nas, ljude zainteresovane za temu) - to je `mobile segment` koji, sto se mene tice, moze i da NE POSTOJI. To sto ce APU SAPU, VINETU ili VINI-PU da bude gurnut u mobilni telefon/notebook, daleko je od mene koliko i tehnologija izrade ribljih konzervi. DeskTop, brale! To je komp, ostalo je za dame i metrosexualce (hej, partneru, jeeeb`te, kako mi se lepo slaze ova topishka uz ovu Gučijevu futrolu za Steve Jobs-ov teleinterneton...)...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.