Povratak Duke Nukem Forever ce biti epski i jedan od onih koji prave istoriju video igara. Kaze predsednik softverske kompanije koja radi Duke Nukem.
Sudeci po traileru ,oruzija iz legendarnog prvog Duke Nukem su zadrzana ,ali je grafika straobalna.Znam da su prvi Duke igrali i oni koji nikad ne bi odigrali nijednu igricu.
Nije loše, za igru koja je trebala da izađe krajem prošlog veka. Ako je opet ne odlože biće ovo simpatična igra. Da mi je znati samo koliko su do sad engine-a i razvojnih timova promenili radeći i odustajući od iste.
Jeste prva 3D igra .Treba i kliker da bi se prelazilo u vece nivoe,inace ja koji nisam gamer prosao sam sve nivoe prvog dela ,davno jos.Igra je doza humora ,pucacine itd... Scenario igre je SF .T.j Duke Nukem brani zemlju od vanzemaljaca koji su okupirali zemlju u buducnosti ..Pri tome koristeci raznorazna oruzija .Od bombi ,pistolja ,shrinkera ,devastatora .pumparice,jet pack ,takodje pije tablete adrenalina kada mu treba fizicka snaga itd...
Re: Koliko me secanje sluzi (igrao sam neku verziju pre 10-ak god.)...
23.01.2011. 23:32
status: user broj poruka: 7720
Pomesao si nesto .Duke ide sa oruzijem uvek .Imas prvi deo na torentima ,pa skini.Znam X ljudi koji su je igrali, svima je bila zanimljiva ,rekoh cak onima koji nisu gameri. Naravno ukusi su razliciti.Imas u traileru rokanje sa oruzijem ,to oruzije on upotrebljava ,adrenalin uzima kada treba nesto da preskoci itd ...
:: igra mnogo smara. Ako je to-to, neki tip koji ide po krovovima i karate-udarcima obara neprijatelje.. :: ::
Duke nije bila prva 3D igra uopšte. Prva 3D igra ikada je izašla početkom 90-ih, a prvi 3D FPS je bio Doom, a ne Duke, i to 1993, dok je Duke izašao 1996.
Donekle je i Wolfenstein bio 3D ali nije bio baš pravi 3D naslov, jer je koristio voxel grafiku, u prevodu, 3D pixele.
Novom Duke-u ne može više da se pripisuje dugogodišnje odlaganje, jer je prvobitni developer, 3D Realms bankrotirao, i Gearbox je prošle godine počeo da radi na njemu, tako da ga faktički čekamo tek godinu dana... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.