Posto sam kupio novi procesor, malo sam se bavio overklokovanjem, i evo radi potpuno stabilno na 4Ghz, a evo slicice sa rezultatima. Procesor je u potpunosti stabilan, prolazi sve testove. pri voltazi od svega 1,244...
Koliko je placen? I cime je testirana stabilnost? Rokni u LynX-u jedno 30 krugova sa All Memory. Test ce trajati nesto vise od sat vremena. Ako prodje ovo, onda je 100% stabilan.
Radio sam stabilnost sa Linx-om i onim patch-om koji u potpunosti optereti sva jezgra, naravno da je prosao sve, zato sam i rekao da je u potpunosti stabilan...
:: Koliko je placen? I cime je testirana stabilnost? Rokni u LynX-u jedno 30 krugova sa All Memory. Test ce trajati nesto vise od sat vremena. Ako prodje ovo, onda je 100% stabilan :: :: Inace, nek te lepo sluzi. Lepo parce hardvera :: :: ::
Koj si kuler koristio? I nikako da nam kazes cenu, slobodno kazi niko nece da te upuca zbog njega, (valjda):). Probaj da ga ubrzas josh malo ipak je 32nm.
mislim da je sasvim dovoljno 4ghz....bolje da ne cacka nista.....i ovako nema koja igrica nece lepo raditi.....kad budes prodavao grafu javi meni:)))))))
:: :: :: :: Koj si kuler koristio? I nikako da nam kazes cenu, slobodno kazi niko nece da te upuca zbog njega, (valjda):). Probaj da ga ubrzas josh malo ipak je 32nm.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.