Da bidnem iskren, kad sam pročitao naslov teme, još uvek ne zagledavši o čemu se radi, pomislio sam da je ovo još jedna tema o Ljubiši i njegovom PCI (NE PCIx) Radeonu 9200 za 45 EUR...
Mada... Oba su zemljotresi... Samo što je Ljubiša trajan glagol.
jedan bio pre oko 5h slabiji ovaj 2h bice jos koji nadamo se slabiji jbg sve je vezano , nego u istoriji tih zemljotresa samo se jednom desilo nesto neoubicajeno i neobjasnjivo, to je ui Americi, bili su tri jaka zemljoresa jedni za drugim period meces dana, svi izmedju 7.5 - 8.5 stepeni po rihteru prvi je bio 7.5 ostala dva jaca i nikada vise se tako nesto nije ponovilo.....
Ne plasim se ja nego ja sam mislio da je prestalo. Nije ga bilo nekih 2meseca i sad opet. Keep cool, keep al the power.
:: :: :: :: nema prestanka dok nespalite vestice ... :: :: to su sitni zemlljotresi .. dok se neslegne i rastereti naboj .. mozes da imas i 100 komada dnevno ..
nebih da te plasim ..ali .. neznam ko se razume toliko u cud majke prirode .. da moze sa sigurnoscu da tvrdi kad ce da prestane .. ali ja se bojim da to UVOD .. a ne KRAJ .. 2012 je blizu .. solarni maximum .. kao i konjukcija sa centrom andromede .. dani punog meseca su moguci okidaci jaceg zemljotresa ..
Zemljotres nije trajan ali zemljotresenje jeste... Dok je Zemlje.
13.01.2011. 20:03
status: user broj poruka: 10997
Sleganje Zemljine kore je proces koji je poceo sa formiranjem planete - to joj je u `genetskom kodu`. I nije svojstveno samo njoj nego svim planetama (i vecini prirodnih satelita). Onoga trenutka kada bude prestala da se trese, prestace i da...postoji.
Re: Zemljotres nije trajan ali zemljotresenje jeste... Dok je Zemlje.
13.01.2011. 20:52
status: user broj poruka: 829
kad vec filozofiramo...:D nece zemlja prestati da postoji, samo cemo mi biti ti koji su u nezavidnom polozaju.:) zemlja ce ostati tu, prazna i usijana, bez ikakve mogucnosti za zivot (kakav mi znamo) na njoj...
asus p5k, e4400@3GHz, 212+, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent, roccat kone :) wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui, ss st85f-p
:: Sleganje Zemljine kore je proces koji je poceo sa formiranjem planete - to joj je u `genetskom kodu`. I nije svojstveno samo njoj nego svim planetama (i vecini prirodnih satelita). Onoga trenutka kada bude prestala da se trese, prestace i da...postoji :: ::
:: Evo krivca, jebo ga taj žir :: http://www.youtube.com/watch?v=Hf74Sp0Xe6 :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.