Ne zelim ni za koga da glasam, jer ce se ta osoba mozda uvrediti, iako pokretac teme verovatno ne misli tako. Mada, maskota ima vise znacenja koliko ja znam.
Al ako mene neko pita, od Raica sam najvise u istom trenutku dobio potrebnu informaciju i posteno se ismejao. A za dimenziju X necu ni da pominjem :D ... ne mogu se setim jos genijalnih izjava, a bilo ih je podosta.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
Najzabavniji - Pishko. Svakoj chorbi mirodjija - Raic, valjda se nece naljutiti. Najcheshce ismevan - skeletor. Ma, ima nas svakakvih. e, drz` da ti ga nabijem!
Sale The Gay, Sale The Doctor, Sale The Overclocker Master... Ima više titula i naloga nego mozga! Sale glasam za tebe! __________________ Scourge of PCBerza
Ok, videli smo. Al se ne slazem sa tobom. Ako ides tako da gledas onda svi preko 100 postova su mirodjije. Fakat je da je Raic ekstremno duhovit i domisljat, i to nema veze sa mirodjijom. Zvuci uvredljivo, ali on nece da se naljuti. Al neces ni da mu budes najomiljeniji na forumu, hehehe :D
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
njega gotivim jer je lik,kod snupija mi se svidja kulijanica,opustenost,pisko kad ga izmandrlja,to ti je naucna fantastika(u pozit smislu) Scyter(klasika,objektivan romantican(mslm za ono oko neta sto je radio)) thebear iliti meda isto super lik,i svidjaju mi se i daumova razmisljanja. . .:)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.