Naime radi se o Fusion Zacate Krishna koji bi trebao da bude sastavni deo MacBook Air. S druge strane Nvida discrete grafika se izbacuje iz Apple proizvoda i ovakav razvoj situacije je dosledan.(razlog su garancije koje Nvidia nije htela da plati Apple za defektnu grafiku)
Posle svega AMD akcije su porasle snazno.Zacate Krishna bi trebao da bude proizveden u 28 nm procesu,
ne previse .65 billion.Mozda su zato skocile akcije.
AMD also announced preliminary revenue results for its fourth quarter, ahead of next week`s expected announcement of its full financial results. Revenue will be .65 billion, slightly ahead of what analysts were expecting for the quarter.
Ako ga Sony ubacuje u svoje notebook ne vidim razlog sto ne bi i Apple.
Ovo sto vidite na HP specifikaciji za Fusion ,koja se odnosi na Win7 ,10 sati battery life To je na MAC OS 15-20 sati ,zato sto je poznato da MAC OS manje trosi baterije od Prozora.
@obradmi Apple kaze up to :). Btw. istripovao sam se da si napisao Zacate Krshina XD :).
Inace svidja mi se ovakav razvoj situacije za Macbook Air, jer je po meni jedan od retkih Apple proizvoda za koji se moze reci da vredi taj novac (dizajn ipak igra glavnu ulogu :)).
amd je smatran smesnim pri kupovini atija jer je to smatrano veoma rizicnim potezom.Ipak amd je zaokruzio ponudu za prenosive racunare u celini ali isto tako i u oem desktopu.Lep samar intelu cija grafika ne moze da prismrdi amd-ati-grafici.Ovo sada je jos jedan samar koji potvrdjuje da amd vodi odlicnu politiku.Intel je tehnoloski jaci ali nadam se da ce se amd jos malo pribliziti.Dobro je za konkurenciju da amd bude jak mada on i sada ima ok cene ali ih intel nema.Moj izbor uvek amd-nvidia! AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
Gigabyte GTX 260OC 684/1368/2200 121gb/s XIGMATEK Go Green 700W 80Plus
Da, ali samo za sada u Macbook Air koliko sam ja shvatio. U MB Pro ostaje Intel + nVidia (mozda ATI) :).
Pozdrav!
:: :: amd je smatran smesnim pri kupovini atija jer je to smatrano veoma rizicnim potezom.Ipak amd je zaokruzio ponudu za prenosive racunare u celini ali isto tako i u oem desktopu.Lep samar intelu cija grafika ne moze da prismrdi amd-ati-grafici.Ovo sada je jos jedan samar koji potvrdjuje da amd vodi odlicnu politiku.Intel je tehnoloski jaci ali nadam se da ce se amd jos malo pribliziti.Dobro je za konkurenciju da amd bude jak mada on i sada ima ok cene ali ih intel nema.Moj izbor uvek amd-nvidia :: AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stoc :: :: Asus M4A785TD-V-EV :: :: Mushkin 2x2 gb 2000mh :: :: Gigabyte GTX 260O :: 684/1368/2200 121gb/s :: XIGMATE :: Go Green 700W 80Plus
:: Da, ali samo za sada u Macbook Air koliko sam ja shvatio. U MB Pro ostaje Intel + nVidia (mozda ATI) :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: amd je smatran smesnim pri kupovini atija jer je to smatrano veoma rizicnim potezom.Ipak amd je zaokruzio ponudu za prenosive racunare u celini ali isto tako i u oem desktopu.Lep samar intelu cija grafika ne moze da prismrdi amd-ati-grafici.Ovo sada je jos jedan samar koji potvrdjuje da amd vodi odlicnu politiku.Intel je tehnoloski jaci ali nadam se da ce se amd jos malo pribliziti.Dobro je za konkurenciju da amd bude jak mada on i sada ima ok cene ali ih intel nema.Moj izbor uvek amd-nvidia :: :: AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stoc :: :: :: :: Asus M4A785TD-V-EV :: :: :: :: Mushkin 2x2 gb 2000mh :: :: :: :: Gigabyte GTX 260O :: :: 684/1368/2200 121gb/s :: :: XIGMATE :: :: Go Green 700W 80Plus
Mislim da su na to presli odavno :), negde pri izlasku 5xxx serije :).
Pozdrav!
:: izbaceni su iz MAC Pr :: :: Postoje verzije sa ovom grafiko :: :: ATI Radeon HD 577 :: ATI Radeon HD 587 :: :: Sa Intel Xeonima single i dual socketi :: :: http://www.apple.com/macpro/features/graphics.htm :: :: :: :: Da, ali samo za sada u Macbook Air koliko sam ja shvatio. U MB Pro ostaje Intel + nVidia (mozda ATI) :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: amd je smatran smesnim pri kupovini atija jer je to smatrano veoma rizicnim potezom.Ipak amd je zaokruzio ponudu za prenosive racunare u celini ali isto tako i u oem desktopu.Lep samar intelu cija grafika ne moze da prismrdi amd-ati-grafici.Ovo sada je jos jedan samar koji potvrdjuje da amd vodi odlicnu politiku.Intel je tehnoloski jaci ali nadam se da ce se amd jos malo pribliziti.Dobro je za konkurenciju da amd bude jak mada on i sada ima ok cene ali ih intel nema.Moj izbor uvek amd-nvidia :: :: :: AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stoc :: :: :: :: :: :: Asus M4A785TD-V-EV :: :: :: :: :: :: Mushkin 2x2 gb 2000mh :: :: :: :: :: :: Gigabyte GTX 260O :: :: :: 684/1368/2200 121gb/s :: :: :: XIGMATE :: :: :: Go Green 700W 80Plus
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.