Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
AMD Bulldozer CPUs to use FX series name
STRANA 1 OD 1
dz0ni AMD Bulldozer CPUs to use FX series name 31.12.2010. 18:21 T32292

status: user
broj poruka: 880

http://vr-zone.com/forums/987851/amd-bulldozer-cpus-to-use-fx-series-name.html
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Verovatno zato sto smatraju da su (najzad!) `sredili` svoj proizvod. 31.12.2010. 19:42 #278403

broj poruka: 10997
To all & sundry: we have finally FiXed the CPU problems... Samo da ne bude obrnuto: what did you do? Purchased an AMD CPU??? Oh, boy, you`re in an awful FiX!
Jer, gde je AMD tu je vise kiks nego fix...

Panta019 Re: Verovatno zato sto smatraju da su (najzad!) `sredili` svoj proizvod. 31.12.2010. 20:47 #278414

broj poruka: 1583
Definitivno ti je dobar avatar ali da li možeš da zaboraviš na rat Intel vs Amd na makar jedan dan. Ovo je jedan od najglupljih šala protiv Amd-a koje sam čuo u skorije vreme.

Master Splinter.

:: To all & sundry: we have finally FiXed the CPU problems... Samo da ne bude obrnuto: what did you do? Purchased an AMD CPU??? Oh, boy, you`re in an awful FiX
:: Jer, gde je AMD tu je vise kiks nego fix..
::
tortojed Glupa ili ne, pogadja u pravo mesto! 02.01.2011. 11:22 #278692

broj poruka: 10997
Evo sta kazu na TechpowerUp-u (jednom od Crvenkapicinih bastiona):

AMD suspended the use of `FX` identifier with its Phenom and Phenom II series processors, because it couldn`t compete in higher-end market segments, and didn`t want to dilute the `FX` identifier. It was replaced with `Black Edition` to help identify models with unlocked BClk multipliers.

NIJE AMDeka MOGAO DA PRIMIRISE INTELU U VISOKOJ KLASI PROCESORA, PA JE IZBEGAO OZNAKU `FX` KOD PHENOM i PHENOM2 DA OVU OZNAKU (prefiks) ne bi DISKREDITOVAO...

Al` `ajd` ti to objasni i dokazi Obradima i dMasterima...
Alphacore ... 02.01.2011. 11:39 #278695

broj poruka: 624
Athlon XP je bio zadnji AMD-ov trzaj u high end trzistu,izlaskom Core2 arhitekture AMD se oprostio od trke za najbrze procesore,tu borbu je svesno izgubio,i logicno se nameracio na srednji i nizi segment,u kojem je za sada isplativiji,jer Intel nikako da se obazre na to,vec fura i dalje 775.Kolko kod Buldozer bio dobar,hladan i jeftin,ljudi koji znaju da cene kvalitet i pouzdanost,i dalje ce uzimati Intel ma koliko skup bio.
P67 is coming!

raic Re: ... 02.01.2011. 11:51 #278697

broj poruka: 9006
Ljudi će uzimati ono za šta budu imali para, pogledaj one koji ovde dođu da im sklopimo konfiguraciju, malo ko i traži intel a još ih ga manje kupi na kraju. Jednostavno se više isplati da za razliku uzmu bolju grafičku i napajanje nego da ponosno teraju intela sa GT220 na Frontieru od 400W.

~Truli zapad~ intelu pravi veći deo pazara a pitanje je dokle će i oni moći da se kurambecaju.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: Kolko kod Buldozer bio dobar,hladan i jeftin,ljudi koji znaju da cene kvalitet i pouzdanost,i dalje ce uzimati Intel ma koliko skup bio
:: P67 is coming
dautovic Re: ... 02.01.2011. 12:28 #278700

broj poruka: 2855
Tvoj problem, kao i problem mnogih samozvanih experata, punih iskustva i ostalih sranje je sto si zatucan...

U IT tehnologiji konkretno sto se tice hardware-a, stvari se jako brzo menjaju. Tesko je definisati neke norme i standarde, stalno treba uciti o novim stvarima i najmanje je pametno prikloniti se jednom brendu i proizvodjacu.

Mnogi su davno odustali od ovog foruma - i ja medju njima, jer je mnogo ljudi na njemu koji imaju nekih psihickih problema koje resavaju konstatntim spamovanjem i to najcesce o intelu i nVidiji. ja licno nista protiv ova dva brenda cak naprotiv, ali ima nas raznih...

Treba postaviti prava pitanja i onda ces dobiti prave odgovore, a pitanje sigurno nije da li je brzi Intel ili AMD i ko ima vise novca, ko je mocniji itd...

:: Athlon XP je bio zadnji AMD-ov trzaj u high end trzistu,izlaskom Core2 arhitekture AMD se oprostio od trke za najbrze procesore,tu borbu je svesno izgubio,i logicno se nameracio na srednji i nizi segment,u kojem je za sada isplativiji,jer Intel nikako da se obazre na to,vec fura i dalje 775.Kolko kod Buldozer bio dobar,hladan i jeftin,ljudi koji znaju da cene kvalitet i pouzdanost,i dalje ce uzimati Intel ma koliko skup bio
:: P67 is coming
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi .... 02.01.2011. 15:36 #278745

broj poruka: 7720
Meni je najlakse da kupim neki osrednji Intel i da kakim po forumu kako je Intel najbolji ,jer ima najjaci CPU gulftown koji ti seratori nece nikad ni imati.Stojim iza svoje svake reci, AMD CPU uopste nisu losi dokazano je to u vise testova od vise forumasa i ja sam davao testove ,Mortificat ,SS itd... koji su i presli sa Intela na AMD.Cak sta vise vidimo da Intel uzima ideje od AMD-a (uz manji proizvodni proces),a da pri tome nista ne gubi na kvalitetu.Sto se tice Nvidia ne bih to komentarisao , Meni je ATI uvek vise lezao. Kome lezi vise Nvidia ne bih mu zamerio ,ali da postoje ljudi na forumu sa patoloskim problemima ,svakako da postoje to je evidetno.Ako jedan OAK Ridge laboratory koristi AMD CPU u USA bespredmentno je pricati onda o njihovoj pouzdanosti :).Postavlja se pitanje da li vise verujete OAK Ridge ili nekom anonimusu sa foruma pod dejstvom opijata.
dautovic Re: .... 02.01.2011. 15:50 #278748

broj poruka: 2855
Kao i u svakoj sferi zivota, uvek postoje ekstremisti - pacenici, i uvek ce ih biti...

nema tu konstruktivne price sa takvim ljudima...top su nabedjeni imbacili i kraj...kad vidim neke retarde kako smaraju po ovom forumu odma pomislim na Jelenu Karleusu... Ona mi je sibol nabedjenosti i idiotizma. Kao sto je ona utripovala da je diva, pevacica, dobra tiba i ne znam sta jos, tako pojeidni ovde tripuju da su...

:: Meni je najlakse da kupim neki osrednji Intel i da kakim po forumu kako je Intel najbolji ,jer ima najjaci CPU gulftown koji ti seratori nece nikad ni imati.Stojim iza svoje svake reci, AMD CPU uopste nisu losi dokazano je to u vise testova od vise forumasa i ja sam davao testove ,Mortificat ,SS itd... koji su i presli sa Intela na AMD.Cak sta vise vidimo da Intel uzima ideje od AMD-a (uz manji proizvodni proces),a da pri tome nista ne gubi na kvalitetu.Sto se tice Nvidia ne bih to komentarisao , Meni je ATI uvek vise lezao. Kome lezi vise Nvidia ne bih mu zamerio ,ali da postoje ljudi na forumu sa patoloskim problemima ,svakako da postoje to je evidetno
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs