Ako je stvarno ovakva situacija i ispostavi se da se dosta primeraka otkljucava bice ovo jako popularna karta za 250 evra ima i za manje u nekim zemljama...
Medo hvala ti na informaciji! pratio sam ta 3 foruma do sada i nisam mogao odoleti da je ne porucim :) to je bas ono sto meni treba za eyefinity, ko da su kartu pravili za mene haha nema veze i da se ne otkljuca nije frka jer vredi po meni..ali kolko sam skontao vrlo je visok postotak otkljucanih karata ako ne i 100% (mislim da je jedan lik imao problem sa otkljucavanjem al sad je kasno da opet pretrazujem).. ali valjda me nece maler ubost.. aj laka noc
Jos samo da se jave neki koji su svoju GTX460 otkljucali u punokrvnog FELERMIJA!!! Sta ti je sreca covek plati nesto daleko manje od onoga koliko u stvari kosta... a da toga nije ni svestan.
Prodaj im slogan, mozda im se svidi pa ga dobro plate...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW
:: ~uvek daje više :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
:: ~uvek daje više :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Morti - pametno, ja znam vec u startu da mi 560tka nece odgovarati zbog 3 monitora a bice u ovom cenovnom rangu i slicnim performansama..definitivno mi je ovo otkljucavanje presudilo.. Kad smo vec kod tih slogana ja sam umro kad sam video Raptureov post na benchu: Nije dzabe pisalo za 6950 da je klasa za sebe..` :D
AMD-u se vise isplati da pravi kartice iste hardvarske moci a posle da ih koriguje softverski(zakljucava,kasapi etc.),vise modela=vise para za proizvodnju razlicitih. Sve vise kompanija koristi ovaj trik da bi ustedeli u materijalu...
A nvidia to ne radi? GTX460 1GB, GTX 460 768MB i GTX 460 SE. Jednostavno, tako im je lakše da pozicioniraju svoj proizvod na precizno projektovano mesto.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T+ CFT-600-14CS
:: AMD-u se vise isplati da pravi kartice iste hardvarske moci a posle da ih koriguje softverski(zakljucava,kasapi etc.),vise modela=vise para za proizvodnju razlicitih :: Sve vise kompanija koristi ovaj trik da bi ustedeli u materijalu.. :: ::
Koliko sam primetio i gtx 570 je samo oslabljen 580 imaju isti pcb.
:: A nvidia to ne radi? GTX460 1GB, GTX 460 768MB i GTX 460 SE. Jednostavno, tako im je lakše da pozicioniraju svoj proizvod na precizno projektovano mesto :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T+ CFT-600-14CS :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1516270 :: :: :: AMD-u se vise isplati da pravi kartice iste hardvarske moci a posle da ih koriguje softverski(zakljucava,kasapi etc.),vise modela=vise para za proizvodnju razlicitih :: :: Sve vise kompanija koristi ovaj trik da bi ustedeli u materijalu.. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.