Ja sam moj i5-650 dobio za neku demonstraciju, pa mi ostao. I ne žalim se, lepo radi .) Poklonjenom konju u zube se ne gleda :)
Ali 6XX serija i nije namenjena za kućne korisnike, naime 6xx serija ima harversku akceleraciju AES enkripcije, tako da je namenjena za korporacije koje imaju potrebe da koriste eknriptovane diskove.
Testrali smo kako radi sistem kome su kompletni diskovi enriptovani sa TrueCryptom. Prvo je korišćen i5-750, posle i5-650 i sa i5-650 je brže pokretao aplikacije i generalno mnogo bolje radio sa diskovima nego kada mu je u sistemu bio 750, koji nema AES.
Od sadašnje serije i3/i5/i7 samo 6XX serija ima AES. Zato i imaš toliko brand name konfiguracija sa i5-6XX namenjenih poslovim korisnicima.
:: Samo me zanima koja budala je kupovala i5 6xx.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.