Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Kako se igraju oni koji prave...igre?
STRANA 1 OD 1
tortojed Kako se igraju oni koji prave...igre? 24.12.2010. 17:07 T32075

status: user
broj poruka: 10997
http://goo.gl/peLEn
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict kako se igra black ops na PS3 24.12.2010. 17:11 #276033

broj poruka: 4515
preko joypad-a ili postoji neki mis i tastatura... Neralano mi je da oni botovi sa youtuba onako dobro igraju sa joypadom? :D

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
8====D ~ ~ ~ LEPI SALE - - - > http://ll.rs/Yuop

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Re: kako se igra black ops na PS3 24.12.2010. 17:25 #276040

broj poruka: 9006
Mislim da ima neki sistem da se poveže, joypadom je nemoguće išta ozbiljno da uradiš, najgori njab s mišem će da oplavi eksperta s padom.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: preko joypad-a ili postoji neki mis i tastatura... Neralano mi je da oni botovi sa youtuba onako dobro igraju sa joypadom? :
::
2m4Y re: 24.12.2010. 17:47 #276052

broj poruka: 2352
...postoji jedna fora sa tim Joypad-ovima... naime, na konzolama postoji aim help... tj kada nanisanis blizu coveka, igra sama automatski nisani... Probao sam ja da igram CoD 4, 5 i 6 sa sonyevim dual shock kontrolerom na PC-u, tacno fali ta mala zavrzlama... prosto je nemoguce nanisaniti coveka i ubiti... dok na PS3-ci ide poprilicno lakse, cak sta vise, experti tamo ne razlikuju se od experta na PC-u :)

Pozz...

...I sense you young padawan...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 6870 1GB
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750TX

Pisko Tehnologija 24.12.2010. 18:33 #276063

broj poruka: 6645
Ta se tehnologija, odavno već popularno zove: idiot friendly.
Od point and shoot aparata - koje smo u detinjstvu znali kao idiot-aparate, pa nadalje.
Ja sam eto, veoma uživao u F1 dok u jednom kuražnom trenutku nisam poisključivao te idot-helpere koji su me huškali na brzinu, i, o moj bože katastrofe....

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

raic Re: re: 24.12.2010. 18:44 #276065

broj poruka: 9006
Postoji takva stvar i na pc-ju a zove se aimbot - jebo pas mater i korisnicima i proizvođačima.
First person shooter na konzoli je bezbeli zločin protiv prirode.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: ...postoji jedna fora sa tim Joypad-ovima... naime, na konzolama postoji aim help... tj kada nanisanis blizu coveka, igra sama automatski nisani... Probao sam ja da igram CoD 4, 5 i 6 sa sonyevim dual shock kontrolerom na PC-u, tacno fali ta mala zavrzlama... prosto je nemoguce nanisaniti coveka i ubiti... dok na PS3-ci ide poprilicno lakse, cak sta vise, experti tamo ne razlikuju se od experta na PC-u :
codeus .. 24.12.2010. 20:31 #276106

broj poruka: 4054

probajte pucacine sa kuglicnim misom :) .. lost in space
tortojed Re: .. Igrajuci Quake, Quake2, Quake3 i Unreal Tournament... 26.12.2010. 10:52 #276580

broj poruka: 10997
razbio sam vise kuglicnih miseva nego sto ces ti u zivotu kupiti optickih/laserskih...

:: probajte pucacine sa kuglicnim misom :) .. lost in space
dautovic Re: Re: re: 26.12.2010. 11:14 #276583

broj poruka: 2855
zar nije autoaim?

uglavnom to je cena igranja na konzoli...iuzev sportskih igara konzola ni za sta drugo i nije...

:: Postoji takva stvar i na pc-ju a zove se aimbot - jebo pas mater i korisnicima i proizvođačima.
:: First person shooter na konzoli je bezbeli zločin protiv prirode
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8
:: :: ...postoji jedna fora sa tim Joypad-ovima... naime, na konzolama postoji aim help... tj kada nanisanis blizu coveka, igra sama automatski nisani... Probao sam ja da igram CoD 4, 5 i 6 sa sonyevim dual shock kontrolerom na PC-u, tacno fali ta mala zavrzlama... prosto je nemoguce nanisaniti coveka i ubiti... dok na PS3-ci ide poprilicno lakse, cak sta vise, experti tamo ne razlikuju se od experta na PC-u :
:: ::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs