Br`TE, i fića bi imao manji kuler? Lepo izgleda, napokon neko s malo ukusa, bez nekih strujom naprženih devojčica, zmajadi, gamadi i nekih kičeraja do yaya. A i ovi žuti se izbezobrazili, otkako je nama riknuo Ei Niš, do pre godinu dve, ne bi smeli da stave china na ništa skuplje od 5€, eventualno šifra PRC!, ali, avaj, nama prc, sada ponosno stavljaju china... uskoro će to da nam bude pojam kvaliteta - nije napravljeno u pogonu u Kini? Eh, šteta....
Mogu da se raspitam koliko kosta.Kolega Nidzo kaze da je vec neki imaju.. Inace GTX570 zazivela kod nas.Vec je 3 usera samo sa bencha imaju..Mislim na referentne.
Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA. Yours truly, Jensen. ATI Cayman Epic Fail ``Tresla se gora,rodio se mis``
:: Bice odlicna kupovina ako ne bude puno skuplja od obicne varijante posto se kolje sa 580 kad se overklokuje, pu a ja bas nesto bez para sad :: :: :: Test :: :: :: :: http://www.overclockers.com.au/article.php?id=926364&P= :: :: :: :: :: :: Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA :: :: Yours truly, Jensen. :: :: ATI Cayman Epic Fail :: :: ``Tresla se gora,rodio se mis`` :: :: :: :: :: ::
Kart izgleda brutalno! Izgleda kvalitetno (mada izgled cesto vara ) Sto kaze Pisko, i ja mrzim kada pocnu da ulepsavaju graficke sa nekim ribama iz kineske fantazije, zmajevima i vitezovima itd... (mada to vole deca od 10g) Jedna od bolje dizajniranih koje sam video,... a i sam GTX570 je dobra kupovina ako ti napajanje nije problem.
off topic: Dosao drugar iz Amerike pa mi se hvali sa nekim Apple mp3 plejerom (ne znam ni koji je), i pocne on pricu o vrhunskoj amercikoj tehnologiji, kaviltetu Apple proizvoda, a ja ga okrenem a na poledjini pise: `Made in China` Mada ok, stvarno je taj plejer kvalitetno uradjen, a nekada davno smo se smejali proizvodima gde je pisalo China, a oni sada proizvode ceo svet... bukvalno...
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Dizajneri i unzenjeri su u Americi, a onikoji rintaju za male pare su u Kini. U tome je razliika. Jeftina radna snaga sa platom od po 100e i toplim obrokom od 20e Amerikanci sigurno nece sklapati taij Ipod kad mogu da dsa ju kinezu 100e mesecno da to radi. :: Kart izgleda brutalno! Izgleda kvalitetno (mada izgled cesto vara :: Sto kaze Pisko, i ja mrzim kada pocnu da ulepsavaju graficke sa nekim ribama iz kineske fantazije, zmajevima i vitezovima itd... (mada to vole deca od 10g :: Jedna od bolje dizajniranih koje sam video,... a i sam GTX570 je dobra kupovina ako ti napajanje nije problem :: :: off topic: Dosao drugar iz Amerike pa mi se hvali sa nekim Apple mp3 plejerom (ne znam ni koji je), i pocne on pricu o vrhunskoj amercikoj tehnologiji, kaviltetu Apple proizvoda, a ja ga okrenem a na poledjini pise: `Made in China :: Mada ok, stvarno je taj plejer kvalitetno uradjen, a nekada davno smo se smejali proizvodima gde je pisalo China, a oni sada proizvode ceo svet... bukvalno.. :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
Ma znam ja to, i rekao sam da je plejer dobro uradjen... nego mi je smesno... kinezima se svi smejali a sada i Apple daje zutacima da im sklapaju proizvode, a verujem da je i dobar deo eleketronike made in China
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: Dizajneri i unzenjeri su u Americi, a onikoji rintaju za male pare su u Kini :: U tome je razliika :: Jeftina radna snaga sa platom od po 100e i toplim obrokom od 20 :: Amerikanci sigurno nece sklapati taij Ipod kad mogu da dsa ju kinezu 100e mesecno da to radi :: :: Kart izgleda brutalno! Izgleda kvalitetno (mada izgled cesto vara :: :: Sto kaze Pisko, i ja mrzim kada pocnu da ulepsavaju graficke sa nekim ribama iz kineske fantazije, zmajevima i vitezovima itd... (mada to vole deca od 10g :: :: Jedna od bolje dizajniranih koje sam video,... a i sam GTX570 je dobra kupovina ako ti napajanje nije problem :: :: :: :: off topic: Dosao drugar iz Amerike pa mi se hvali sa nekim Apple mp3 plejerom (ne znam ni koji je), i pocne on pricu o vrhunskoj amercikoj tehnologiji, kaviltetu Apple proizvoda, a ja ga okrenem a na poledjini pise: `Made in China :: :: Mada ok, stvarno je taj plejer kvalitetno uradjen, a nekada davno smo se smejali proizvodima gde je pisalo China, a oni sada proizvode ceo svet... bukvalno.. :: :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: :: _______________________________ :: :: :: ::
Evo i jedan kuriozitet, duži deo ovog novog mosta preko ade, onaj koji će da ide baš preko save a ne preko rukavca radi se od čeličnih segmenata koji se ovde dopremaju već urađeni i zavareni u Kini i samo spajaju ovde. Valjda je tako jeftinije, a i kažu ovi naši stručnjaci da kinezi vare ko zmaj.
Znam samo da ne prelazim preko njega bar prvih mesec dana.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Ma znam ja to, i rekao sam da je plejer dobro uradjen... nego mi je smesno... kinezima se svi smejali a sada i Apple daje zutacima da im sklapaju proizvode, a verujem da je i dobar deo eleketronike made in Chin ::
:: Kad se obogatim ovo ce definitivno biti moj izbor za SLI :
A jebiga, jedna po jedna. Najvažnije je da je Gainward kod nas odlično zastupljen. Nema nekog razloga da i GTX580 ne dobije ovakav kuler. Treba voditi račune o prostoru pošto zauzima tri slota.
Da li je nVidia promenila strategiju?Ranije nije bilo toliko non referentnih izdanja hi-end kartica.Ovo ce biti mnogo dobra stvar..
Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA. Yours truly, Jensen. ATI Cayman Epic Fail ``Tresla se gora,rodio se mis``
:: :: :: Kad se obogatim ovo ce definitivno biti moj izbor za SLI : :: :: A jebiga, jedna po jedna :: Najvažnije je da je Gainward kod nas odlično zastupljen :: Nema nekog razloga da i GTX580 ne dobije ovakav kuler :: Treba voditi račune o prostoru pošto zauzima tri slota :: :: Ideja nije nova. Prvi put sam je video na Scythe Setsugen kuler :: http://www.scythe-eu.com/en/products/vga-cooler/setsugen.htm :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.