Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
AMD Radeon HD 6970 & HD 6950 Review (EXPREVIEW)
STRANA 1 OD 1
SkyFire AMD Radeon HD 6970 & HD 6950 Review (EXPREVIEW) 18.12.2010. 15:23 T31891

status: user
broj poruka: 18472
Za mene jedan od najpreciznijih sajtove uz mnogo detalja i zakljucaka.
Do sad su pogadjali 99% tokom testiranja..

Many people are full of expectation towards Radeon HD 6970 featuring new architecture,hoping that the card can have a wonderful battle with NVIDIA GeForce GTX 580.However,the reality is always cruel,the fact has destroyed numerous AMD fans’ dream.

From our test result,the real opponent of Radeon HD 6970 is NVIDIA GeForce GTX 570
In addition,when compared with GTX 580,it was lagged behind by up to 16%.
Compared with GTX 470,Radeon HD 6950 takes the lead by around 11%
When we compared Radeon HD 6950 with Radeon HD 5870,the former also has improvement of 5% but is lagged behind by 10% when compared with HD 6970.

Compared with opponent’s flagship product GTX 580,AMD Radeon HD 6970 indeed was not so competitive.

AMD Radeon 6970 vs GTX570 :

http://en.expreview.com/2010/12/18/amd-radeon-hd-6970-hd-6950-review/13075.html/19

When we compared Radeon HD 6970 with GeForce GTX 570,comprehensively,HD 6970 was lagged behind GTX 570 by 2.23%averagely.

AMD Radeon 6950 vs ATI 5870 :

http://en.expreview.com/2010/12/18/amd-radeon-hd-6970-hd-6950-review/13075.html/22

Compared with AMD Radeon HD 5870,Radeon HD 6950 had obvious advantage in Crysis,FarCry 2 and Lost Planet 2,taking the lead by 4.66% averagely.

Ceo review:
http://en.expreview.com/2010/12/18/amd-radeon-hd-6970-hd-6950-review/13075.html

Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA.
Yours truly, Jensen.

ATI Cayman Epic Fail
``Tresla se gora,rodio se mis``
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mortificat Re 18.12.2010. 15:46 #273920

broj poruka: 3519
Pa po nekoj logici stvari, valjda treba da 6950 porede sa 5850, a 6970 sa 5870, pa onda da vidimo kako stoje stvari, to je o meni merodavno, ne vidim zašto uopšte porede 6950 sa 5870, kad ta karta nije naslednik najbrže karte iz 5870 serije. Jer ako je 68xx serija menjala 57xx, onda i 69xx menja 58xx.

Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T+ CFT-600-14CS

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1516270

DarkDawn Conclusion 18.12.2010. 15:47 #273922

broj poruka: 697
In conclusion,we hold positive attitude towards Radeon HD 6970/6950,as this time Radeon HD 6970/6950 have paved good beginning for new architecture. To je ono sto sam rekao pre neki dan da ne moze sve uvek glatko da ide kad se radi nesto novo, verujem da ce amd ovo sve srediti i lepo poboljsati za sledecu seriju, kao sto je nvidia uradila sa fermijem.

obradmi Ne znam sto potenciras da je gtx 570 jaca od 6970 kada to nije 18.12.2010. 15:50 #273923

broj poruka: 7720
imas na Guru3d imas 3dmark 2011 ,Imas i na xbitlabs test u 16 igrica gde 6970 bolja u 10 od gtx 570.Ali ok tvoja stvar ,ovo je samo sugestija.

SkyFire Re: Re 18.12.2010. 15:51 #273924

Porede zbog progresa.5870 je vrhunac ponude predposlednje serije 5xxx.
Ukljuci zdrav razum.expreview je mnogo dobar sajt.Ako pravilno ispratis kako prezentuju ono sto testiraju ukapiraces mnoge stvari.
Generalno 6850 vs 5870 video si koliki je pomak.To ostavlja poruku ljudima koji imaju 5870 ili koji zele da kupe 6850/6870 sta zapravo dobijaju.
Svi koji su uzeli 5850/5870 za ovim nemaju potrebe jer su dzbae bacene pare.
Upravo iz tog razloga porede..Inace imas poredjenje 6850 sa GTX470 pa mozes tu neku crtu da povuces itd..

@DarkDawn
Lepo je sto si optimistican.A sta ako 28nm ne donese veci progres u odnosu na ovo?
A da pohvale morali su,ceo svet je svestan sta se desava.Nije bas na mestu da se pljuje pogotovu ne neki priznati sajt,nebi bilo profesionalno!
Cak se nigde ne pominju smirglani konektori!Dokle bi cela prica dovela?
Drugo u 28nm nVidia vec ima Kepler koji je u najavi 4x brzi od Fermi..

Yours truly, Jensen.

ATI Cayman Epic Fail

:: Pa po nekoj logici stvari, valjda treba da 6950 porede sa 5850, a 6970 sa 5870, pa onda da vidimo kako stoje stvari, to je o meni merodavno, ne vidim zašto uopšte porede 6950 sa 5870, kad ta karta nije naslednik najbrže karte iz 5870 serije. Jer ako je 68xx serija menjala 57xx, onda i 69xx menja 58xx
::
:: Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T+ CFT-600-14CS
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1516270
DarkDawn Re: Re: Re 18.12.2010. 15:58 #273927

broj poruka: 697
Pa ako ne donese poboljsanje, a nvidia bude 4x brza od fermija onda cemo svi imati problem jer ce nvidia kostati jako puno pa cemo moci da kupujemo samo AMD karte :)

:
:: @DarkDaw
:: Lepo je sto si optimistican.A sta ako 28nm ne donese veci progres u odnosu na ovo
:: A da pohvale morali su,ceo svet je svestan sta se desava.Nije bas na mestu da se pljuje pogotovu ne neki priznati sajt,nebi bilo profesionalno
:: Drugo u 28nm nVidia vec ima Kepler koji je u najavi 4x brzi od Fermi.
SkyFire Re: Re: Re: Re 18.12.2010. 16:01 #273930

Ako i to docekam nema veze.Eto meni AMD-a.U tom slucaju nabudjim ove Mis Edisn kartice za neku bagatelu u ukrstenu vatru i bole me djokica
CF im sad i radi kako treba.
Bog se igra na ATI-ju :D

Yours truly, Jensen.

ATI Cayman Epic Fail

:: Pa ako ne donese poboljsanje, a nvidia bude 4x brza od fermija onda cemo svi imati problem jer ce nvidia kostati jako puno pa cemo moci da kupujemo samo AMD karte :
:: :
:: ::
:: :: @DarkDaw
:: :: Lepo je sto si optimistican.A sta ako 28nm ne donese veci progres u odnosu na ovo
:: :: A da pohvale morali su,ceo svet je svestan sta se desava.Nije bas na mestu da se pljuje pogotovu ne neki priznati sajt,nebi bilo profesionalno
:: :: Drugo u 28nm nVidia vec ima Kepler koji je u najavi 4x brzi od Fermi.
sojkic hm, pavijani...... 18.12.2010. 16:25 #273939

broj poruka: 216

Sto se tice ovog i slicnih izraza, mislim da nije lepo karakterisati tako nekoga ko zeli i ko je spremani da da toliko novca za parce hardwera, svako ima novca koliko je spreman ili sposoban da zaradi, nekome je i 100 evra misaona imenica. Sta reci za ljude koji za vece na splavovima skucaju 1000-1500 evra, kupuju patike od 200-300 evra, da ne nabrajam dalje.... da nemaju ne bi, kad imaju, moze im se. Skidam kapu svima koji normalno, legalno, zarade toliko da mogu sve to i jos i da normalno zive ceo mesec, Mnogo ljudi nikad ne razmisljaju o kupovini karte i da je do besvesti overclockuju, nego zele da kupe nesto sto je najbolje u tom trenutku, noseci se mislju, ako ne znam sta da kupim, kupicu najskuplje, verovatno je i najbolje. Treba na sve gledati iz malo sireg ugla, a ne samo iz nekog corsokaka gde smo vecina nazalost ugurana. Pozdrav forumasima, nikoga nisam hteo da uvredim ovim, nego samo da neki ljudi mozda malo drugacije pocnu da rezonuju
Mortificat Re: Re: Re 18.12.2010. 16:37 #273944

Ok, razumem to, ali ljudi koji imaju 5870 će sigurno ići na 6970 varijantu, zašto bi uopšte razmatrali 6950? Jer, ako su imali 300+ evra za 5870, onda će imati i 300+ evra za 6970. Mada nije neka ogromna razlika ni između njih dve. Dok oni koji imaju 5850 neće ni razmatrati 5870(koja je skuplja od 6950) i ići pravo na na ovu drugu, em dobijaju noviju kartu, em za manje para, em bolje skaliranje, em bolja teselacija od 5870. Em će cena da joj još padne, što čisto sumnjam da će se desiti sa 5870.

Ponavljam, ako AMD koriguje cene, ova serija može biti isplativa, bez obzira na to što performanse nisu kao što su najavljivane.

Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T+ CFT-600-14CS

:: Porede zbog progresa.5870 je vrhunac ponude predposlednje serije 5xxx
:: Ukljuci zdrav razum.expreview je mnogo dobar sajt.Ako pravilno ispratis kako prezentuju ono sto testiraju ukapiraces mnoge stvari
:: Generalno 6850 vs 5870 video si koliki je pomak.To ostavlja poruku ljudima koji imaju 5870 ili koji zele da kupe 6850/6870 sta zapravo dobijaju
:: Svi koji su uzeli 5850/5870 za ovim nemaju potrebe jer su dzbae bacene pare
:: Upravo iz tog razloga porede..Inace imas poredjenje 6850 sa GTX470 pa mozes tu neku crtu da povuces itd.
:: @DarkDaw
:: Lepo je sto si optimistican.A sta ako 28nm ne donese veci progres u odnosu na ovo
:: A da pohvale morali su,ceo svet je svestan sta se desava.Nije bas na mestu da se pljuje pogotovu ne neki priznati sajt,nebi bilo profesionalno
:: Cak se nigde ne pominju smirglani konektori!Dokle bi cela prica dovela
:: Drugo u 28nm nVidia vec ima Kepler koji je u najavi 4x brzi od Fermi.
:: Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA
:: Yours truly, Jensen.
:: ATI Cayman Epic Fail
:: ``Tresla se gora,rodio se mis``
:: :: Pa po nekoj logici stvari, valjda treba da 6950 porede sa 5850, a 6970 sa 5870, pa onda da vidimo kako stoje stvari, to je o meni merodavno, ne vidim zašto uopšte porede 6950 sa 5870, kad ta karta nije naslednik najbrže karte iz 5870 serije. Jer ako je 68xx serija menjala 57xx, onda i 69xx menja 58xx
:: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T+ CFT-600-14CS
:: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1516270
SkyFire Morti,moze biti ali i ne mora! 18.12.2010. 16:50 #273948

Ako nije fanboy taj koji sad ima 300 eur uzece GTX570 zbog svega sto GeForce pruza.Smooth gaming bolji render,AA i AF filteri uz najminimalniji pad fps-a,bolja saradnja sa igrama,stabilni driveri itd..Mislim ko to prati i zna nece ni u ludilu uzeti ovu kartu za te pare!

Od 69xx sam ocekivao stvarno daleko vise.Bio sam jednostavno ubedjen da ce da nadjaca GTX580 bar za 20% jer sam nekako pod utiskom ocekivao neki skok zbog prelaska na novu arhitekturu i price o superironim performansama.Onda sam isao zdravom logikom.Aha,sad ce i taj min biti popravljen,sad ce bolje renderovati bez osetnih skokova i padova,bolje podnositi AA i AF.Sve u svemu poboljsali su skaliranje u CF-u tj izvukli potencijal,poboljsali komunikaciju izmedju GPU-ova (ovo ce biti zanimljivo da vidimo da li ce biti microstittering-a) ..Tesselacija malo poboljsana ali opet nedovoljno da budu u boljoj poziciji u odnosu na GTX480.
Sve u svemu Cypres+20%-Cayman sto je zaista ispod nivoa za jednu novu seriju.

Veruj mi brate,iz sveg srca sam zeleo da im cestitam da kazem skidam kapu kad ono trc.To me je jos vise izrevoltriralo kad su se pojavili testovi.Jednostavno sam shvatio da se vte u krug non stop i da je to to,kako god okrenes prate ih te karakteristike.Kad ce jedno da se desi presek,neka revolucija..

GT200x2=GF100+20%=GF110-Fermi .Jel kapiras sta je Nvidia uradila,koliki je ovde skok u napretku u performansama..Iskreno mi zao ATI-ja.Trebali su lepo da sacekaju 28nm a ne da izbacuju ovo ali oni ganjaju lovu vec duze vreme,nisu smeli sebi da dopuste da vreme prolazi a da ostanu na staroj seriji.Ima logike.Sta znam.Zacin C.

Yours truly, Jensen.

ATI Cayman Epic Fail

Mortificat Re: Morti,moze biti ali i ne mora! 18.12.2010. 17:09 #273955

Svako je očekivao više, zbog onih pompeznih izjava da će Cayman biti 30-50% jači od Cypressa. Odradili su dobro CF, tess i ostalo što si nabrojao, nisam baš mnogo gledao testove, upoređivao ih između sajtova, ali mi se čini da microstutteringa nema bar ovo što sam do sada gledao. Opet, ako pozicioniraju 6950 na nekih 260e, to će biti dobra kupovina(a čekamo i odgovor u vidu gtx 560, pa ćemo videti).
Mislim da na 28nm nisu išli jer su znali da će nvidia bolje organizovati fermi i iskoristiti ceo čip i arhitekturu, prednosti itd. Zato su se odlučili da odrade ovo ponovo u 40nm, jer pitanje je koliko bi im trebalo vremena da pređu na 28nm, još AMD zavisi od TSMC, koji jedno vreme koliko se sećam nije imao dovoljno čipova ni za nvidiu. Ako sam nešto izostavio, slobodno reci, jer nisam baš ispratio priču oko AMD-a i nove serije tako detalljno(što mi možda i ne daje za pravo da diskutujem, ali šta ćeš kad volim da se svađam i raspravljam)

:: Ako nije fanboy taj koji sad ima 300 eur uzece GTX570 zbog svega sto GeForce pruza.Smooth gaming bolji render,AA i AF filteri uz najminimalniji pad fps-a,bolja saradnja sa igrama,stabilni driveri itd..Mislim ko to prati i zna nece ni u ludilu uzeti ovu kartu za te pare
:: Od 69xx sam ocekivao stvarno daleko vise.Bio sam jednostavno ubedjen da ce da nadjaca GTX580 bar za 20% jer sam nekako pod utiskom ocekivao neki skok zbog prelaska na novu arhitekturu i price o superironim performansama.Onda sam isao zdravom logikom.Aha,sad ce i taj min biti popravljen,sad ce bolje renderovati bez osetnih skokova i padova,bolje podnositi AA i AF.Sve u svemu poboljsali su skaliranje u CF-u tj izvukli potencijal,poboljsali komunikaciju izmedju GPU-ova (ovo ce biti zanimljivo da vidimo da li ce biti microstittering-a) ..Tesselacija malo poboljsana ali opet nedovoljno da budu u boljoj poziciji u odnosu na GTX480
:: Sve u svemu Cypres+20%-Cayman sto je zaista ispod nivoa za jednu novu seriju
:: Veruj mi brate,iz sveg srca sam zeleo da im cestitam da kazem skidam kapu kad ono trc.To me je jos vise izrevoltriralo kad su se pojavili testovi.Jednostavno sam shvatio da se vte u krug non stop i da je to to,kako god okrenes prate ih te karakteristike.Kad ce jedno da se desi presek,neka revolucija.
:: GT200x2=GF100+20%=GF110-Fermi .Jel kapiras sta je Nvidia uradila,koliki je ovde skok u napretku u performansama..Iskreno mi zao ATI-ja.Trebali su lepo da sacekaju 28nm a ne da izbacuju ovo ali oni ganjaju lovu vec duze vreme,nisu smeli sebi da dopuste da vreme prolazi a da ostanu na staroj seriji.Ima logike.Sta znam.Zacin C
SkyFire ... 18.12.2010. 17:19 #273960

@Mortificat
Legendo..Koji si ti lik..E a drago mi je da ima pozitivnih likova :)
Malo si posvadjan sa trenutnom situacijom i informacijama :)
Prvo microstuttering ne mozes da proveris na osbnovu testova tj jedino ako sami testeri ne navedu da su to osetili tokom gaming-a.Ali microstuttering se oseti u live gaming-u,u sintetici ne mozes da ga primetis a za to moras da imas bas ceo setup i da ga koristis malo duze vremena tako da za taj fenomen moze da kaze samo neki korisnik koji se sa tim pozabavio..
Sto se tice nm procesa 28nm Morti jos ne postoji :) Bice tek aktuelan za 6 meseci..Tada ce chipovi moci da se rade u sitnijem procesu..Jer da postoji i nVidia bi isla sa Fermijem u 28nm i odskocila jos sa performansama i imala bolje karakteristike chipa.
AMD moze da predje i na Global Foundries a nVidia ce ostati n TSMC jer su im ponudili povoljnosti..

Yours truly, Jensen.

ATI Cayman Epic Fail

DmasteRNo1 AMD moze da predje i na Global Foundries 18.12.2010. 17:26 #273962

broj poruka: 6101
Čuj, može. Pa normalno da će da pređe i reši se bede zvane TSMC. Na taj način će i jedni i drugi biti u dobitku. A 28nm proces postoji, samo još nije spreman za masovnu upotrebu. I neće u 28nm da skoči sa performansama samo nVidija, to će da uradi i AMD i to verovatno još više, jer već imaju spremna Severna ostrva. Kajmak je hibrid između stare arhitekture i nove, a ne nova arhitektura kako ti to tvrdiš. Zato verovatno i nije ostvaren očekivani skok performansi.

Phenom II X4 B20 @ 3,2GHz
OCZ Vendetta 2
Gigabyte GA-MA790X-UD3P
Kingston HyperX 4GB DDR2 1066
Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAKS
Gigabyte GV-R487D5-1GD
Creative X-Fi Xtreme Audio PCIe
CM 690 II Advanced
Chieftec CFT-650-14CS

Mortificat Re: Sky 18.12.2010. 17:34 #273967

Znam da još ne postoji(toliko bar pratim), zato kažem da su ovo izvlačili jer je bilo jasno da nvidia nije sve rekla sa prvim fermijem(beše gtx480 ima 480SP) dok 580 ima 512 i da je bilo pitanje kada će izaći GF104...jbg, neki odgovor su morali da daju, jel da?
A što se tiče microstutteringa, nisam nigde pročitao da su ga zapazili, a valjda nisu svi marketinški premazani, valjda bi neki sajt imao petlju da kaže ako je naišao na ms. Prošli vikend kad sam se igrao sa 5970 ni u jednoj igri nisam osetio neki drastičan pad frameratea, a recimo igrao sam BC2 nekih 2 sata, pa metro, a realno ta karta ima problem sa ms, pa sad postavljam pitanje, koliko oni te testove uopšte rade temeljno(jer nema svaka igra benchmark tool, ako su uspeli da primete na 5970, uspeće i ovde valjda kod ove dve karte), nešto moraju da sednu i odigraju, pa zabeleže fps onako kako su to ranije radili :)

SkyFire Morti.. 18.12.2010. 17:44 #273973

Microstutteriong nije pad fps-a mereno frapsom.To se zapazi golim okom u vidu kasnjenja,rastezanaj tokom gaming-a a to se uglavom desi raspodelom renderinga sa jednog gpu-a na drugi u multi gpu sistemima.
Mora da se igra duze da bi se to osetilo tj primetilo..Negde neces,negde je bas osetno,nekad i driver poboljsa stanje itd..Ima tu peripetija,nije to bas tako prosto.
A testeri to nikad nece ni primetiti niti obracaju paznju,test se odradjuje rutinski,gde ima benchmark kroz sintetiku odrade i dobiju rezultate,ostalo gaming mereno frapsom itd..
Naravno uvek je pristutna doza preciznosti zbogvsto kvbalitetnijeg priikaza rezultata ali za neke delikatnioje stvari tipa ms-a mora da se igra ,da imas setup kod sebe na duze vreme,kroz neke igre itd..
Sto se tice scene definitivno problem je sto su svi pocenili Nvidia-u.Svi su ocekivali da ce Fermi biti nekompletiran i da ce ostati na gubitcima.Ali desio se presek napravljen je fenomenalan GF104 chip bang for the buck pa sledi redosled dogadjaja koji ze konkurenciju bio izuzetno jak udarac.Nvidia uprkos kasnjenju i problemima je uspela da se izbori sa situacijom i evo u kojoj je sada poziciji.Opet na prvom mestu kako sa kopletnoscu proizvoda,performansama,kvalitetu pa cak i cenom..
Oni su pokusali da odgovore ali nisu uspeli na zalost.To je cela prica.

Yours truly, Jensen.

ATI Cayman Epic Fail

Mortificat Re: Morti.. 18.12.2010. 17:57 #273979

Onda će morati da odgovore nižom cenom, a tu će imati gubitke, a kako je nvidia beležila pad na račun AMDovog rasta u tržišnom udelu kad su uzbacili prve dx11 karte, tako će se sad stvari vratiti na prethodno stanje...

:: Oni su pokusali da odgovore ali nisu uspeli na zalost.To je cela prica
FSamir *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* 18.12.2010. 22:06 #274097

broj poruka: 777

Zanimljiv test
Najzanimljiviji je deo sa 6950 vs GTX470 i 6950 vs 5870.
Ova dva dela puno govore o tome koliko treba da bude jak GF114.

Potpuno je neophodno da full GF114 kartica izjednači 6950 i to uz određen pad cene.
Tada će i pobeda biti potpuna.

Gledajući cifre sa ovog testa rekao bih da će biti gusto ali ipak moguće.
Samo ovog puta neće ići sa frekvencijama 675 ili 702 ili 772, mora da se ide bar 850MHz...
...i onda BAM...K.O.

Ovako bi bilo liderski, a uvek može da se dalje krljušti GF110 i napravi kartica jednaka 6950 i po ceni.

SkyFire Re: *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* 18.12.2010. 22:56 #274118

Pravi izraz bi bio SKLjASTREN GF110 :D

Yours truly, Jensen.

ATI Cayman Epic Fail

:: Ovako bi bilo liderski, a uvek može da se dalje krljušti GF110 i napravi kartica jednaka 6950 i po ceni
Razorman pitanjce 18.12.2010. 23:02 #274123

broj poruka: 1139
Da li se meni isplati ici na 5870 cf posto nema poente da kupujem ove iz 69xx serije?

i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932.
http://www.youtube.com/watch?v=Of1FTCDUxg4
http://img72.imageshack.us/img72/5403/256363dmark06.jpg

Scyter Re: pitanjce 18.12.2010. 23:05 #274128

broj poruka: 8138
A koja je poenta uzimati jos jednu HD 5870 kada je i jedna mnogo jaka za danasnje igre?

CPU-Z Validator : http://spedr.com/5pung

:: Da li se meni isplati ici na 5870 cf posto nema poente da kupujem ove iz 69xx serije
:: i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932
:: http://www.youtube.com/watch?v=Of1FTCDUxg
:: http://img72.imageshack.us/img72/5403/256363dmark06.jp
Razorman Re: Re: pitanjce 18.12.2010. 23:10 #274134

broj poruka: 1139
Da odigram krizu ko covek :)))
Salim se, s obzirom da je sad 5870 samo 250e uzeo bi jos jednu da iskoristim potencijal kompa, ovaj corsair je zedan :) imam i 9600gt za fiziku

i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932.
http://www.youtube.com/watch?v=Of1FTCDUxg4
http://img72.imageshack.us/img72/5403/256363dmark06.jpg

:: A koja je poenta uzimati jos jednu HD 5870 kada je i jedna mnogo jaka za danasnje igre
:: CPU-Z Validator : http://spedr.com/5pun
:: :: Da li se meni isplati ici na 5870 cf posto nema poente da kupujem ove iz 69xx serije
:: :: i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932
:: :: http://www.youtube.com/watch?v=Of1FTCDUxg
:: :: http://img72.imageshack.us/img72/5403/256363dmark06.jp
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs