Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
6970-50 vs gtx 580 Thuban 1090T 3,8 ghz
STRANA 1 OD 2  
obradmi 6970-50 vs gtx 580 Thuban 1090T 3,8 ghz 17.12.2010. 20:57 T31874

status: user
broj poruka: 7720
Unigine heaven 2.1 DX 11 ,3Dmark 2011,Crysis

http://www.insidehw.com/Reviews/Graphics-cards/Radeon-HD-6900-Series-Small-Islands-Large-Chip/Page-5.html

Ono sto je zanimljivo u ovom testu je da 6970 kada se klokuje postaje jaca od gtx 580 u Unigine heaven testu 2.1 ,a takodje i u Crysis postaje nesto jaca od gtx 580 na full hd rezoluciji

Dirt 2 ,Resident evil ,Lost Planet 2

http://www.insidehw.com/Reviews/Graphics-cards/Radeon-HD-6900-Series-Small-Islands-Large-Chip/Page-7.html

Komentar sa insidehw

Prijatno smo iznenadjeni perfomansama ovih karti takodje i nivoom buke kulera.AMD nije napravio najbrzu single kartu ,ni ovog puta ,ali je vrlo blizu.GTX 580 nije mnogo ispred sa izuzetkom par titlova (misli na igrice) koji jasno favorizuju Nvidia karte (HAWX je najbolji primer),ali to necete mnogo razmatrati jer igra radi vrlo glatko na obe karte.6950 je tisa ,hladnija i ne mnogo sporija.Ako se modeli sa otkljucanim Volterra voltage regulacijom
pojave u buducnosti ,sigurni smo da ce ti modeli biti bum.

Test setup:

AMD Phenom II X6 1090T @ 3.8GHz
ASUS M4A785TD-V EVO (AMD 785G + SB710)
Western Digital Caviar Blue 500GB
AMD Catalyst 10.11, NVIDIA GeForce 263.09
Windows 7 64-bit
6970 i 6950 referentni modeli AMD
Gtx 580 model Asus

Cene
6950 = 280 E
6970 = 360 E
gtx 580 = 490 E

http://www.insidehw.com/Reviews/Graphics-cards/Radeon-HD-6900-Series-Small-Islands-Large-Chip/Page-8.html
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Toplovod 17.12.2010. 21:42 #273641

broj poruka: 6645
Sad će da se javi i neki pacijent ali u suprotnom smeru, ne bi li se nakako nastavilo vređanje i prostakluk bez poente i cilja.
Karta koja je, kako ju je fabrika sklepala, jedva nešto sporija od nvidije, kad se klokuje, onda je brža. Kakvo otkriće! I to ne u svim testovima... pa što ne klokuju i 580, pa da se meri ili krajnji rezultat ili postotak dobitka...i.
Tako je su i pacijenti non-stop upređivali klokovanu do besvesti 460 sa 6870 na stock-u ili `čak` 50Mhz klokovanu, pa i na potpuno DRUGOJ konfiguraciji, smišljeno skljaštrenoj, ne bi li nešto nekome dokazali kroz dža-bu urlanje.
Kada bi naslov testa glasio: čemu može da se nada pametan kupac 6970 naspram glupog kupca 580 (pod pameću mislim to malo znanja da se iste overklokuju) - to bi bilo to, jer, kao, ovaj drugi je glup pa ne zna da klokuje 580... ili možda ne treba.
Babe i žabe.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

obradmi Cini mi se da nisi dobro pogledao testove 17.12.2010. 21:54 #273644

6970 i kada se klokuje manje trosi od gtx 580.Takodje u idle trosi manje 40 W cak i klokovana.Ne moze da se poredi sa gtx 460 (licno gotivim tu kartu) koja je kada se klokovala dostizala gtx 470 po potrosnji.Neka se jave pacijenti ,karte je testirao neki nas covek izgleda.

Written by Nebojsa Todorovic
Pisko Šta nisam ih dobro pogledao? 17.12.2010. 22:28 #273658

Nisam ih pogledao uopšte. Pišem na osnovu tvojih zaključaka i objašnjena.
Potrošnja jeste bolja ali je prihvatljiva, nije to više nešto bolno, odnosno, na ukupnu količinu watti, jedva se primeti, pogotovo od strane onih koji za to imaju para....

Mortificat Re: 17.12.2010. 22:57 #273671

broj poruka: 3519
Ova serija 69xx možda jeste podbacila u očekivanjima, ali će se cenom sve to korigovati. Ne govorim o OC potencijalu, ali 6950 mora biti pozicionirana bar 40e ispod GTX 570 da bi bila konkurentna nvidiji. Znači nekih 250-260e. A 6970 oko 280e. Ova serija će da bude poslastica za one koji budu jurili CF jer je skaliranje fenomenalno.

Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T+ CFT-600-14CS

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1516270

MaliAbner Realno sagledavanje... 18.12.2010. 05:54 #273762

broj poruka: 7769
Po meni merilo vrednosti nekog proizvoda treba da bude ono sto on pokaze na fabrickim podesavanjima posto sve preko toga zavisi od primerka do primerka.

Dakle nista OC i tako to, posto se desava da neki primerak nece skori ni malo da se OC a neki ide basl lagano i prilicno dobro preko fabrickih podesavanja.

E sad malo o GTX580 moze da prica ko sta hoce ali posle godinu dana nVidia je najzad uspela da napravi chip kako ga je isprojektovala znaci da nije felermican ej godinu dana im je trebalo da usavrse stampariju kako bi stancovali dobre primerke.

Ali ne lezi vraze par generacija unazad su takodje imali slican problem pa su ga drugacije resli prvo su imali GTX260 192SP pa su kasnije izbacili verziju sa 216SP samo sto nisu rebrendovali celu seriju kao u slucaju GTX5xx, sad kad su najzad uspeli da naprave GTX480 sa svih 512SP su resili da ga nazovu GTX580.

Cinizam iz sve snage...

Ja i dalje tvrdim da je svako ko da 400-500E za graficku kartu (samo za igranje, a za sta bi drugo kupovao grafiku) je pravi pravcati pavijan, umesto da kupi jedan `dobar` primerak X-kutije ili PS3 pa da se naigra i da mu jos ostane love.

Razumeo bih toliko ulaganje da mi grafika moze ubrzati sitem ovako je to cisto bacanje para a pri svemu tome ce to isto bacanje para morati da se odradi za par godina ponovo a sa kutiojm i PS3 nece posto na njima sve radi bez problema i pravljeni su da traju bar tri cetiri godine, jeste da se neke igre ne mogu igrati na njima (uglavnom one koje zahtevaju glodara i tastaturu) ali vecina igara se prvo pojavi za konzole pa se tek prilicno kasnije portuju na PC.

Tomato Republic Of Serbia !!!

BEmpire Re:MaliAbner 18.12.2010. 07:44 #273766

broj poruka: 439
Potpuno se slazem sa stobom,jeste 400-500 eura bacanje para,za nekoliko frejmova,mada ja mislim da i 300 eura,kartice bi trebao da kostaju maximum 200 pa nadole,stvarno sta moze da se nakrca na pcb da bi covek dao cenu jednog celog kompa sa monitorom,a za godinu-dve proda za 50-70 eura?
Ima za jeftine pare itekako dobre kartice,kupit cu i ja highend karticu novije generacije za dve godine za sitne pare i opet cu naigrati ove danasnje ionako 90% dosadne igre muhahahahaha

Pisko Pavijani 18.12.2010. 08:36 #273770

Pa šta misliš, zašto izgledaju svađe ovako nego zbog karakteristika zainteresovanih? Ko razmišlja o 500€ u grafulji, taj ima malo pavijanskog mentaliteta, a onda, i razgovor i `dokazivanje` na forumu ima takav karakter. Ne isključujem sebe iako ni jednu iznad 150-180€ ne bih kupio.
Kad je želja blesava, kakva onda mogu objašnjenja i dokazivanja da budu?
Da i tu može biti zabave, može, ali je teško naći meru.

hogar81 HAHAHA 18.12.2010. 11:53 #273811

broj poruka: 365

Pa zar mislite da su oni ove karte pravili za trzista kao nasa gde se ljudi hvataju za glavu kada cuju da nesto kosta preko 100e :-)

Oduvek vazilo pravilo svaka roba ima svog kupca to jest svako ko sebi prijustuje ljuksuz srazmeran svojim primanjima nije pavijan inace, ako kupi i grafiku od 150e, a ima platu 200e je pavijan da nema veceg.
philaemos ... 18.12.2010. 12:48 #273826

broj poruka: 2743
Off topic

Ako imas 500, 1000, 2000 eura, ili vise, po strani, zasto da sebi ne kupis nesto sto zelis?
Neko Hi-Fi pojacalo, zvucnike, TV, konzolu, mobilni, nesto za auto, za motorcikl, rucni sat, pa na kraju i neki deo za komp (GTX580,...).
Zasto stalno nazivate ljude pogrdnim imenima...
Ako neko nema para, pa uzme kredit da bi kupio GTX580 to vec nije normalno, alo opet je to njegova licna stvar.

Demon to some. Angel to others.

SkyFire ... 18.12.2010. 14:37 #273883

broj poruka: 18472
@philaemos
+1 za glas razuma..
@MaliAbner
Slazem se da treba meriti samo default vrednosti.
Slazem se da i nVidia kasni ali je opet izasla sa kompletnim proizvodom i opet nadmasila konkurenta uprkos kasnjenju a da je cak cenom i pristupacnija.
Za GTX260 gresis,nisi dovoljno upucen.216 SP je izasla jer je ATI 4870 bio brzi od verzija sa 192 shader jedinica.Morali su da izbace verziju sa 216 SP da bi parirali konkurenciji.

Sto se tice PC Gaming-a vidim da ti to dozivljas proporcionalno kolicini ulozenog novca.
Konzole sa PC-em nikad nece moci da se porede po svakom parametru.
Druga stvar sto entuzijazam gura gaming manje li nego sama zelja za istim.

P.S.Sebe ubrajam u red pavijana jer bi GTX580 bez razmisljanja uzeo da imam pare.Naravno platio bih u ovo vreme do 400 eur jer smatram da je sve preko toga previse.Za sad ima da se uzme za 430 eur!

Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA.
Yours truly, Jensen.

ATI Cayman Epic Fail
``Tresla se gora,rodio se mis``

vuk125 Re: Pavijani 18.12.2010. 15:35 #273917

broj poruka: 2929
Svako to gleda drugacije, ko voli ko moze da priusti sebi zasto da ne?
Nema u tome nicega lose.
Neko se cak i ne igra toliko puno a ima neku dobru grafu.
Ja licno ne iigram mnogo igrice ali kad igram volim da mi sve lepo klizi, po nekad samo pustim da vidim kako izgleda i tim se zadovoljim ako nemam vremena da se poigram i sl.
Meni je skroz ok ako neko moze da priusti trenutno GTX 580 ispreman je da to plati.
Jednostavno zeli tu grafu nema razlga nazivati takvu osobu pavijanom i slicnim imenima.
Ja sam siguran da bi svi koji gotive igrice hw i sl. voleli da imaju tu grafu u svom kucistu, to pavijani budale i sl zvuci kao zavist i ljubomora.....

:: Pa šta misliš, zašto izgledaju svađe ovako nego zbog karakteristika zainteresovanih? Ko razmišlja o 500€ u grafulji, taj ima malo pavijanskog mentaliteta, a onda, i razgovor i `dokazivanje` na forumu ima takav karakter. Ne isključujem sebe iako ni jednu iznad 150-180€ ne bih kupio
:: Kad je želja blesava, kakva onda mogu objašnjenja i dokazivanja da budu
:: Da i tu može biti zabave, može, ali je teško naći meru
::
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
obradmi Svako neka kupi sta voli 18.12.2010. 16:01 #273929

niko ne voli da se mesa drugom sta da kupuje i za sta daje pare .Konzole najvise koriste u USA i Japanu ,to se legalno kupuje sve ,standard dozvoljava.Svako ima neki svoj hobi ,daju ljudi pare za vece gluposti i vise od 500 E pa nikom nista.
SkyFire ... 18.12.2010. 16:14 #273938

Sad nesto razmisljam..Hm..Kakva li je ovde podela i da li se u tom slucaju covek moze karakterisati kao pavijan ako da odredjene pare..
Postavimo situaciju..
Imate 10 riba (modele)
Prva kosta 100 eur,druga 130,treca 200,cetvrta 250 i tako redom do 10-te koja kosta 500 eur ali je vrh.
Znaci posao odradjuje vrhunski,profi..
Da li je taj koji ima pare da plati jednu ovakvu ribu od 500 eur pavijan a da pri tom dobija uzitak jednak hodanju po oblacima?
Apro po prici da to i vizuelno prikazemo:

http://img535.imageshack.us/img535/3239/21081.jpg

http://img697.imageshack.us/img697/2958/21095.jpg

Neko ce da uzme jedno,neko nesto drugo.
Zadovoljstvo nema cenu niti mernu jedinicu jer to sve zavisi od afiniteta jedne licnosti.

Yours truly, Jensen.

ATI Cayman Epic Fail

Mortificat Re: ... 18.12.2010. 16:29 #273941

broj poruka: 3519
Sky, jel ti ovo ona što si je neko veče ...dočekao u svojoj gajbi? :D Ne vidim ventil, da nije raic pogrešio?

Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T+ CFT-600-14CS

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1516270

:: Sad nesto razmisljam..Hm..Kakva li je ovde podela i da li se u tom slucaju covek moze karakterisati kao pavijan ako da odredjene pare.
:: Postavimo situaciju.
:: Imate 10 riba (modele
:: Prva kosta 100 eur,druga 130,treca 200,cetvrta 250 i tako redom do 10-te koja kosta 500 eur ali je vrh
:: Znaci posao odradjuje vrhunski,profi.
:: Da li je taj koji ima pare da plati jednu ovakvu ribu od 500 eur pavijan a da pri tom dobija uzitak jednak hodanju po oblacima
:: Apro po prici da to i vizuelno prikazemo
:: http://img535.imageshack.us/img535/3239/21081.jp
:: http://img697.imageshack.us/img697/2958/21095.jp
:: Neko ce da uzme jedno,neko nesto drugo
:: Zadovoljstvo nema cenu niti mernu jedinicu jer to sve zavisi od afiniteta jedne licnosti
:: Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA
:: Yours truly, Jensen.
:: ATI Cayman Epic Fail
:: ``Tresla se gora,rodio se mis``
imarkovic Re: ... 18.12.2010. 16:30 #273942

broj poruka: 18996
evo ja bih uzeo primer br.2, iz razloga jer je vise sexy nekako zbog vece diskretnosti..

:: Sad nesto razmisljam..Hm..Kakva li je ovde podela i da li se u tom slucaju covek moze karakterisati kao pavijan ako da odredjene pare.
:: Postavimo situaciju.
:: Imate 10 riba (modele
:: Prva kosta 100 eur,druga 130,treca 200,cetvrta 250 i tako redom do 10-te koja kosta 500 eur ali je vrh
:: Znaci posao odradjuje vrhunski,profi.
:: Da li je taj koji ima pare da plati jednu ovakvu ribu od 500 eur pavijan a da pri tom dobija uzitak jednak hodanju po oblacima
:: Apro po prici da to i vizuelno prikazemo
:: http://img535.imageshack.us/img535/3239/21081.jp
:: http://img697.imageshack.us/img697/2958/21095.jp
:: Neko ce da uzme jedno,neko nesto drugo
:: Zadovoljstvo nema cenu niti mernu jedinicu jer to sve zavisi od afiniteta jedne licnosti
SkyFire Re: Re: ... 18.12.2010. 16:33 #273943

Idi bre imarkovic-u.Pa obe ribe su jedna te ista
http://www.nikkinova.com/
Morti:
Nije ali i ne marim jer ni ova moja nije nista losija,cak je i bolja bar meni..

Yours truly, Jensen.

ATI Cayman Epic Fail

:: evo ja bih uzeo primer br.2, iz razloga jer je vise sexy nekako zbog vece diskretnosti..
:: :: Sad nesto razmisljam..Hm..Kakva li je ovde podela i da li se u tom slucaju covek moze karakterisati kao pavijan ako da odredjene pare.
:: :: Postavimo situaciju.
:: :: Imate 10 riba (modele
:: :: Prva kosta 100 eur,druga 130,treca 200,cetvrta 250 i tako redom do 10-te koja kosta 500 eur ali je vrh
:: :: Znaci posao odradjuje vrhunski,profi.
:: :: Da li je taj koji ima pare da plati jednu ovakvu ribu od 500 eur pavijan a da pri tom dobija uzitak jednak hodanju po oblacima
:: :: Apro po prici da to i vizuelno prikazemo
:: ::
:: :: http://img535.imageshack.us/img535/3239/21081.jp
:: :: http://img697.imageshack.us/img697/2958/21095.jp
:: :: Neko ce da uzme jedno,neko nesto drugo
:: :: Zadovoljstvo nema cenu niti mernu jedinicu jer to sve zavisi od afiniteta jedne licnosti
:: :: Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA
:: :: Yours truly, Jensen.
:: :: ATI Cayman Epic Fail
:: :: ``Tresla se gora,rodio se mis``
imarkovic Re: Re: Re: ... 18.12.2010. 17:02 #273951

znam, nisi razumeo.

:: Idi bre imarkovic-u.Pa obe ribe su jedna te ista
:: http://www.nikkinova.com
:: Morti
:: Nije ali i ne marim jer ni ova moja nije nista losija,cak je i bolja bar meni.
:: :: evo ja bih uzeo primer br.2, iz razloga jer je vise sexy nekako zbog vece diskretnosti..
:: :: :: Sad nesto razmisljam..Hm..Kakva li je ovde podela i da li se u tom slucaju covek moze karakterisati kao pavijan ako da odredjene pare.
:: :: :: Postavimo situaciju.
:: :: :: Imate 10 riba (modele
:: :: :: Prva kosta 100 eur,druga 130,treca 200,cetvrta 250 i tako redom do 10-te koja kosta 500 eur ali je vrh
:: :: :: Znaci posao odradjuje vrhunski,profi.
:: :: :: Da li je taj koji ima pare da plati jednu ovakvu ribu od 500 eur pavijan a da pri tom dobija uzitak jednak hodanju po oblacima
:: :: :: Apro po prici da to i vizuelno prikazemo
:: :: ::
:: :: :: http://img535.imageshack.us/img535/3239/21081.jp
:: :: :: http://img697.imageshack.us/img697/2958/21095.jp
:: :: :: Neko ce da uzme jedno,neko nesto drugo
:: :: :: Zadovoljstvo nema cenu niti mernu jedinicu jer to sve zavisi od afiniteta jedne licnosti
:: :: :: Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA
:: :: :: Yours truly, Jensen.
:: :: :: ATI Cayman Epic Fail
:: :: :: ``Tresla se gora,rodio se mis``
SkyFire Re: Re: Re: Re: ... 18.12.2010. 17:05 #273952

Nisam na prvu..Tacno.Skontao sam posle sta si hteo da kazes..I ja se slazem sa tobom.I meni to vise lezi .)

Yours truly, Jensen.

ATI Cayman Epic Fail

:: znam, nisi razumeo
MaliAbner Hmmm... demagogija... 18.12.2010. 17:12 #273957

Redom
@Vuk125
Ti li bre bese onaj sto je u firmi trazio racunar sa sli kombinacijom za inzenjerske programe, hmmm...
Prodade li ti onu HD5970 ili je jos na dobosu?
@onaj drugi
Kad se ugasi svetlo i zavlada tama sve zene su iste samo kad je neka iole zamamnija od daske ne moras da samog sebe da hvatas za bulju kako bi povecao stepen uzbudjenja.
Ko plati za praznjenje testirsa preko 50$ e taj je vala dudan iz sve snage...
I naravno ne kaze se OPET izasla sa kompletnim proizvodom nego NAJZAD izasla sa kompletnim proizvodom.

@Ovo je samo nako...
Bez uvrede ne mogu ja da budem zavistan zato sto necu da kupim tako nesto sto kosta 500e, znaci to je moj izbor ail ne mogu da razumem onoga koji poslednju kintu da na tako nesto... da ne bude uvrede i zavisti od drugih ja od plate mogu (ALI NECU) da kupim 10+ takvih proizvoda...

E sad sto ovde ima ljudi koji pumpaju pricu a klinci se upecaju na to e to je druga stvar.

Ja se recimo divim ljudima koji su u stanju da uloze 500e na grafiku a ne pada im na pamet da ulose preko 180e na monitor e to bih vala streljao da mogu, jer ovde vecina ljudi ne moze da shvati da postoji samo jedna jedina komponenta na racunaru koja je najbitnija i koja je u stalnoj interakciji sa korisnikom:

MONITOR (koji mora da bude adekvatno kvalitetan posto je to ono u sta su uperene nase oci i to bespogovorno treba da bude primarno skupa komponenta racunara pa onda sve ostalo...

E sad molim vas neka mi neko od vas kaze da li je spreman da izdvoji 500e za monitor, ne verujem da je iko spreman ali su zato svi spremni da kazu da je 500e za grafiku prava stvar a znaju da ce za maksimum 1½ godine ponovo da izdvoje isti iznos...

DmasteRNo1 Sve je to u radu MaliAbneru 18.12.2010. 17:17 #273959

broj poruka: 6101
ali da li si ikada čuo nekoga da se kurči dobrim monitorom?
Nadrkana grafička karta je već druga priča.

Phenom II X4 B20 @ 3,2GHz
OCZ Vendetta 2
Gigabyte GA-MA790X-UD3P
Kingston HyperX 4GB DDR2 1066
Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAKS
Gigabyte GV-R487D5-1GD
Creative X-Fi Xtreme Audio PCIe
CM 690 II Advanced
Chieftec CFT-650-14CS

SkyFire ... 18.12.2010. 17:27 #273964

@Onaj prvi :)
Podseticu te na trenutak kada si isao da kupis ATI 4870X2 koji je bio cini mi se upravo oko 500 eur.Mogu da proverim vrlo lako :)
Sam sebe demantujes..
A za ribe sam dao samo saljiv primer.Ja za to nebi nikad platio ,ako nisam frajer da imam ovako onda treba cunu da stavim na panj i da osecem na licu mesta!
Takodje cu te podsetiti da svaka komponenta mora da bude komptibilna jedna sa drugom i da se generacijski prate.Jer ako imas jaku konfiguraciju sa dobrim monitorom koji pominjes (ja imam zver Dell 2709w) sa visokim rezolucijama ne moze da se uzme karta koja to ne moze da isprati pogotovu ako si hard core gamer!Stvar prosto jasna.
Previse nameces to svoje misljenje forsirajuci ga kao ispravno.Ponovicu.
Entuzijazam nema mernu jedinicu i sve zavisi od afiniteta licnosti,sta koga zadovoljava.
Prema tome ne pije vodu uopste ta prica..
Kao sto rekoh sa ponosom cu da budem pavijan i da uzivam u onom sto imam jer taj osecaj nema CENU!
Pozz.

Yours truly, Jensen.

ATI Cayman Epic Fail

MaliAbner Re: ... 18.12.2010. 17:37 #273969

Pa ne sluzi te secanje ipak je bio samo HD4870X1 za koji je u tom trenutku trebalo izdvojiti 16500 dianra sto je u tom trenutku bila cetvrtina moje plate...

:: @Onaj prvi :
:: Podseticu te na trenutak kada si isao da kupis ATI 4870X2 koji je bio cini mi se upravo oko 500 eur.Mogu da proverim vrlo lako :
:: Sam sebe demantujes.
:: A za ribe sam dao samo saljiv primer.Ja za to nebi nikad platio ,ako nisam frajer da imam ovako onda treba cunu da stavim na panj i da osecem na licu mesta
:: Takodje cu te podsetiti da svaka komponenta mora da bude komptibilna jedna sa drugom i da se generacijski prate.Jer ako imas jaku konfiguraciju sa dobrim monitorom koji pominjes (ja imam zver Dell 2709w) sa visokim rezolucijama ne moze da se uzme karta koja to ne moze da isprati pogotovu ako si hard core gamer!Stvar prosto jasna
:: Previse nameces to svoje misljenje forsirajuci ga kao ispravno.Ponovicu
:: Entuzijazam nema mernu jedinicu i sve zavisi od afiniteta licnosti,sta koga zadovoljava
:: Prema tome ne pije vodu uopste ta prica.
:: Kao sto rekoh sa ponosom cu da budem pavijan i da uzivam u onom sto imam jer taj osecaj nema CENU
:: Pozz
MaliAbner Re: Sve je to u radu MaliAbneru 18.12.2010. 17:40 #273971

Sustina je izgleda u tome...

:: ali da li si ikada čuo nekoga da se kurči dobrim monitorom
:: Nadrkana grafička karta je već druga priča
:: Phenom II X4 B20 @ 3,2GH
:: OCZ Vendetta
:: Gigabyte GA-MA790X-UD3
:: Kingston HyperX 4GB DDR2 106
:: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK
:: Gigabyte GV-R487D5-1G
:: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI
:: CM 690 II Advance
:: Chieftec CFT-650-14C
SkyFire Re: Re: ... 18.12.2010. 17:46 #273975

Provericu da znas..

Yours truly, Jensen.

ATI Cayman Epic Fail

:: Pa ne sluzi te secanje ipak je bio samo HD4870X1 za koji je u tom trenutku trebalo izdvojiti 16500 dianra sto je u tom trenutku bila cetvrtina moje plate..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: @Onaj prvi :
:: :: Podseticu te na trenutak kada si isao da kupis ATI 4870X2 koji je bio cini mi se upravo oko 500 eur.Mogu da proverim vrlo lako :
:: :: Sam sebe demantujes.
:: :: A za ribe sam dao samo saljiv primer.Ja za to nebi nikad platio ,ako nisam frajer da imam ovako onda treba cunu da stavim na panj i da osecem na licu mesta
:: :: Takodje cu te podsetiti da svaka komponenta mora da bude komptibilna jedna sa drugom i da se generacijski prate.Jer ako imas jaku konfiguraciju sa dobrim monitorom koji pominjes (ja imam zver Dell 2709w) sa visokim rezolucijama ne moze da se uzme karta koja to ne moze da isprati pogotovu ako si hard core gamer!Stvar prosto jasna
:: :: Previse nameces to svoje misljenje forsirajuci ga kao ispravno.Ponovicu
:: :: Entuzijazam nema mernu jedinicu i sve zavisi od afiniteta licnosti,sta koga zadovoljava
:: :: Prema tome ne pije vodu uopste ta prica.
:: :: Kao sto rekoh sa ponosom cu da budem pavijan i da uzivam u onom sto imam jer taj osecaj nema CENU
:: :: Pozz
:: :: Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA
:: :: Yours truly, Jensen.
:: :: ATI Cayman Epic Fail
:: :: ``Tresla se gora,rodio se mis``
imarkovic Re: Re: Sve je to u radu MaliAbneru 18.12.2010. 17:47 #273976

prvo, jebes monitor i graficke.. zasto se ne kurciti necim slicnim, pribliznim pa i malo daljim kao ova prirodna kreacija: http://goo.gl/1JLSj

:: Sustina je izgleda u tome..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: ali da li si ikada čuo nekoga da se kurči dobrim monitorom
:: :: Nadrkana grafička karta je već druga priča
:: :: Phenom II X4 B20 @ 3,2GH
:: :: OCZ Vendetta
:: :: Gigabyte GA-MA790X-UD3
:: :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106
:: :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK
:: :: Gigabyte GV-R487D5-1G
:: :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI
:: :: CM 690 II Advance
:: :: Chieftec CFT-650-14C
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs