Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Novi sajt za As konverter (Ati avivo)
STRANA 1 OD 1
obradmi Novi sajt za As konverter (Ati avivo) 14.12.2010. 21:33 T31792

status: user
broj poruka: 7720
Konverter koristi Ati Avivo engine za konverziju fajlova ,probao sam u novom catalistu 10.12 ,ebe evu po brzini.

Konverzija video formata u divx ,h264 ,mpeg2 ,vcd.. sa podesavanjima rezolucije ,deinterlace ,
birthrate ,audio birthrate itd..Radi se o GPGPU programu.

Moram reci da se Japanac javio na email koji sam mu poslao i otkrio novi sajt koji hostuje
njegov free program ,te mu ovom prilikom zahvaljujem.

http://bluesky23.yu-nagi.com/en/index.html
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko To Obrade! 14.12.2010. 21:39 #272465

broj poruka: 6645
Već sam mislio da i ti zevaš u turske serije kad te nema, a ti nešto konstruktivno buričkaš.
Nego, da se mi ne konvertujemo tu mnogo, znaš li odgovor na moje pitanje dva-tri posta pre?
A konvertore.... pa 79% korisnika ima problema da upogoni video player sve sa prevodom, a kamoli još i da nešto konvertuje...haha. No, dobro je kad je nešto bolje.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

raic Re: Novi sajt za As konverter (Ati avivo) 14.12.2010. 21:42 #272469

broj poruka: 9006
Tako je, neznani japance ako posecujes berzu arigato i od mene za ovako lepo parce softvera.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

::
:: Moram reci da se Japanac javio na email koji sam mu poslao i otkrio novi sajt koji hostuje
:: njegov free program ,te mu ovom prilikom zahvaljujem
::
obradmi Ne znam pisko 14.12.2010. 21:47 #272475

broj poruka: 7720
Pa ja kad bi sve citao to bi oduzimalo strasno mnogo vremena .
@Raic ovo je ipak javno hvala ,ali ko zna postoji search google ,postoji i google prevodilac ,pa mozda covek i procita .

Inace sam probao sa Catalist 10.12 AMD Catalyst™ Accelerated Parallel Processing (APP) Technology Edition sa AMD sajta .OS Win7 x64 ,Avivo 10.12 verzija .Mpeg 2 10 minuta (720 x 576 )u divx (640x480) deintrelace blend ,mp3 128 k ,za 48 sec.

I naravno verzija As konverter 64 verzija uz Ati decoder.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs