Odmah su se nacrtali umesto AMD-a i napravili novi brand.
Ma ne valjaju te izvedbe sa dva ventilatora, sva toplina biva raznesena promajom i nema šta u ove hladne dane, da greje noge. A ko može hladnih nogu ispred monitora. Još ako nekom smrde, situacija je dramatična.
Eh... da vidimo po kom će kursu biti kod nas uvezena. Inače, u čemu je drastična razlika od Gigabyte-ove duobljuv verzije? (osim što je neko nedavno uspeo da uveze problematičnu seriju nakon prve - dobre)?
Nije nvidia od xfx napravila brend, ima gomila drugih proizvodjaca koji takodje rade samo nvidia kartice pa nisu postali tako uspesni kao xfx. Oni su imali dobre modele kartica, dobar marketing i finansijsku moc da od sebe naprave jak brend i ne mozes samo njih da krivis sto ne prave vise nvidia kartice vec i sama nvidia ima tu udela. Ja imam i nvidia i ati kartu od xfx-a i sa obe sam zadovoljan, i verovatno cu opet uzeti njihovu karticu ako budem imao priliku da biram.
:: :: :: Ma sta Good,Kurtoni nece vise da saradjuju sa Nvidiom,a oni od njih napravili BREND :: Imam jednu XFX u kucistu,al da ih kupujem vise necu ::
samo zbog dual fana je 20 evra skuplja,fabricki clockovana ce biti josh 20evra na ovo,znaci 200e a za te pare ima hd 6870 sto je ipak bolje.
sve u svemu dobra stvar,da popuni ponudu,al opet ok sa njihove strane bi bilo da nabace bolji kuler i da je nasvirana na defaulut,pa onda to da bude 20 evra skuplje,kao sta radi msi sa hawx ili cyclone modelima,al dobro.
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.