Dobar je i G samo što veće mogučnosti koje on pruža povećavaju komplexnost programa. Ako mene pišta rezanje iz TotalCommandera je raj, a to tek malo RAM-a troši.
:: :: Ooo da, postoji :: :: Gburner je po mom misljenju no.1 za rez diskova :: Poslednja verzija je 2. :: Jedina mana mu je sto nije besplatan :: :: Skoro 6x manje memorije koristi od tog IB- :: :: :: Windows Task Manager kaze :: :: GB - 4,260 :: IB - 24,188 :: :: :: ..................................................................................................... ::
Eh, ljudi, ćera mi uči sada Rimljane posle Grkljana, i dođosmo do Nerona i Rima... i sad, poznato joj.... tata, zar NISI rekao da je to program za narezivanje.... Nekako kad god ga instaliram, ja ga zaboravim i narezujem posle sa ashampoo-om, cdburnerxp-om ili PowerIso-om ebemliga. Čak i neron u skljaštrenoj verziji - pošto ima funkciju crtanja po disku. No, neka ga, vode ne ište.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.