Ovako radilo se preko neta pa je pao free iPod Nano 6G 16 gb :D. E sada to stize iz USA preko UPS poste. Da li je neko imao iskustva sa UPS-om i koliko ce ovi da me oderu ovde :) ? Znam da je carina 28 % i to mu dodje oko 50 $ sto je oko 4000 din, e sada koliko ce UPS da me odere :) ? Iskustva :) ? I za koliko bi mogao ovaj nano da se utopi (nece ici na oglase, ali pitanje :)) ?
Auuuu, ne zezaj da si dobio? Extra! Daj i mi to da radimo :) :) :) Ups ako ti placas posiljku, ce mozda da bude..pa, za yoyo je nekih 25 dolara, ovo ti dodje na isto, a ova gamad kod nas mozda ti i ne uzmu mnogo, posto nece da pise vrednost na tome, vec se tretira kao poklon.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
Za 2 (dva) dana?! Preko neta?! Jedino sto moze da mi padne na pamet je neka nudity xD
Imas paypal?! Uuu, gile gile, pa ti si u bas dobroj poziciji u odnosu na nas obicne smrtnike :) Ako budes hteo ti podeli sa nama iskustvo i kako je to moguce da si sve dobio.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
Da mora da se ulozi ~ 7 $ :), koji se isto zarade za par dana preko neta :). Sada imam 40 $ na 2 paypal accounta (unverified za sada :)), uskoro ce ta cifra naglo da se penje. Veceras bi mozda mogao da padne Nintendo DSi, ali ne mogu to nikome da prodam :(.
Mogu opusteno da se zarade pare preko neta samo treba biti informisan :).
Samo da me ovi ne oderu za nano :(. Uskoro tutoriali, stay tuned :).
Pozdrav!
:: Za 2 (dva) dana?! Preko neta?! Jedino sto moze da mi padne na pamet je neka nudity x :: :: Imas paypal?! Uuu, gile gile, pa ti si u bas dobroj poziciji u odnosu na nas obicne smrtnike :) Ako budes hteo ti podeli sa nama iskustvo i kako je to moguce da si sve dobio :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: ::
:). Hvala nadam se da ce tako biti, postovacu ovde koliko sam morao da platim :).
Pozdrav!
:: We`ll stay tuned : :: :: Ako budes imao srece, mozes vrlo lepo da prodjes sa carinom. Nekad nista i ne uzmu. A mozda ti i ti tamo posalju o njihovom trosku, nikad se ne zna : :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: ::
Ajde bas javi, jer ja kad sam hteo nesto preko amazona da narucim bas preko UPS, koliko sam raspitao, doduse informacija nije bila iz prve ruke UPS ovde ima ugovor sa nekom firmom koja debelo napalcuje svoje usluge, pa se onda, sto je meni zvucalo skroz nebuloznu, na nabavnu cenu + isporuka, racuna porez i carina i to na kraju ispadne X2 od nabavne cene. Nisam bio raspolozen da eksperimentisem ali me zivo zanima da li je to istina i koliko su troskovi.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.