Our final take on the GTX 570 will have to remain a work in progress for the same reason. Stay tuned to this same channel for next week`s episode of GPU Wars, when the truth about the 2010 crop of graphics chips will finally be revealed.
@DMaster - Bilo bi veoma, veoma interesantno da ministri...
07.12.2010. 09:25
status: user broj poruka: 10997
trgovine/ekonomije i finasija nase sirote drzavice javno objasne razloge ove pojave
:: Nije losa cena za strano trziste,al ce zato nasi zlotvori da roknu cenu,nece moci da se nadje ispod 350e.Voleo bih da gresim :: :: Cena u dolarima u svetu, je kod nas cena u evrima, a možda i malo više ::
Re: Samo sto su ministri zaduzeni za kontrolisanje nebesa na kojima...
07.12.2010. 09:51
status: user broj poruka: 9006
Bora Čorba je legenda... iako je baš i mogao da se povuče kad je bio na vrhuncu `Hoću da se uverim sa aspekta svog Da li tamo gore egzistira Bog Postupicu onda sasvim nesebično Sebe cu za Boga proglasiti lično.`
Nažalost, bojim se da je taj bog marže `odozdo`, a ne `odozgo`.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Kljucnu stvar si formulisao recima `... da se povuce kad je bio na...
07.12.2010. 10:40
vrhuncu`. Dragi prijatelju, svaki vrhunac (ne samo onaj u sexualnom uzitku) `hoce` da traaaajeee, ne da ti da se povuces... Vrhunac (bas kao na planincah) hoce da se produuuzii, pa postane planinski hrbat... To je problem kako sa Balavkovicem i Corbuljakovicem, tako i sa MiskovicPishkovicima i BigBadBill-ovima... Naš`o, pa zaš`o... Tu ljudi ogreznu, tu se `ruza u trn promjetne`... Lepo je rekao Garibaldi: nema mira na Zemlji dok poslednjeg kralja ne zadavimo crevima poslednjeg PaPe...
Pa pola Evrope se slilo u ... EU parlament! Jedno 200 miliona...
07.12.2010. 11:47
poslanika, ministara za ovo i ONO, sekretara, podsekretara (poturiti sekretaricu), ombudsmana, dresera buva i podguznih muva... Valja to na`ranit`, ba`... Sve ce to narod pozlatiti, po-euriti, dokle ima eura i zlata. Kad nestane, tada ce, tek tada proraditi govnjive motke. Ama, nece imati po kome da udare - odleprsace buve i dreseri na Saturn, Jupiter i Proksimu kentauri, sve gradeć` rakete porezima i prirezima...
Pa za koliko si hteo kartu tih performansi i kvaliteta?Brate 350 eur je realna cena za tako nesto!Pa GTX480 je kostao 500 eur a ova karta em ima bolje karakteristike em je iste brzine..Ali opet pored svega ne mora da znaci..Moze da se desi da bude i 300 eur kod nas!I GTX580 je jeftiniji!
Kao sto rekoh,cena koju je nV postavila je ok,ali da se ugrade ovoliko,to nema nigde na svetu.Delujes kao da si oguglao na ovu skupocu,nemoj mi samo reci da ti 350e nije puno...
Ne masim ja nista.Cenu u dolarima ne mozes da prebacujes u euro jer je ta cena za americko trziste.Za evropsko ta karta nece biti ispod 300 eur! Nisam oguglao ali za takvu kartu to nije mnogo.Kad smo mogli te performanse dobiti po toj ceni?Da te podsetim..8800 GTS 512 (G92) kostao je 315+ eur.Ja sam imao tad dva komada (Asus)..Samo primer. Sada daleko komplexniji i napredniji chip,brzi imas za skoro iste pare.. GTX480 je kostao 500 eur a istih je performansi Razmazeni smo,ne treba biti nezajazljiv.
:: Masis poent :: :: http://bit.ly/hKU2T :: :: Kao sto rekoh,cena koju je nV postavila je ok,ali da se ugrade ovoliko,to nema nigde na svetu.Delujes kao da si oguglao na ovu skupocu,nemoj mi samo reci da ti 350e nije puno.. ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.