Nek se hvale, nije to moja briga, samo neka ne smaraju sa time da je njihovo najbolje i najskuplje. Ima ih puno takvih, a mene to jako nervira, zato sam i napisao to što sam napisao u svom prethodnom postu.
Pronaći će se oni sami...
:: Sto si tako patetican sss? Pusti ljude nek se hvale... :: _________________________________________________________ :: Velg Bort Livet :: ::
Uuuu, extra! zar nije pisalo u utorak? Jedino problem sto moram da skupim 2000 evra za komp.. Znate sta je jebeno..sto sky sa onim dvoglavim cudovistem vise ne moze da vrti 3dmark..
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
U Basic verziji nije dostupan Offline Result Management pa verovatno zbog toga ne izbacuje skor. I kod mene je ista situacija. Mada, trebalo bi da radi taj online, videćemo...
:: :: :: Svaka cast kako si ga nasao :: :: Skinuo, instalirao ali nema rezultata nego : Posting result to 3DMark.com failed: Unsupported benchmar :: :: Jel to znaci da kao jos nije zvanicno izasao?
Znam kako ti je.Nije lako sad kad imas AMD :) Intel kick ass :D Druze,red bi bio da se priklonis izdajnickim redovima i da postanes full crven..Sad kad padne jedan Kajmak..Lelele..Steta,najavili samo 450 Eur .) Nije fazon da nemas sad nekog crvendaca da se duvas kako ti renda 3D Mark 2011 :D nvidia nije vise u modi,sad je ATI in :D
:: Nek se hvale, nije to moja briga, samo neka ne smaraju sa time da je njihovo najbolje i najskuplje. Ima ih puno takvih, a mene to jako nervira, zato sam i napisao to što sam napisao u svom prethodnom postu :: :: Pronaći će se oni sami.. :: :: :: :: Sto si tako patetican sss? Pusti ljude nek se hvale... :: :: _________________________________________________________ :: :: Velg Bort Livet :: :: :: ::
Morace da padne Kajmak, al` bi se lepo uklopio sa ostatkom konfe
Full zelenbac, kakav crvendac, ATI vise ne postoji
Haha, salim se, ali stvarno planiram da uzmem neku Radeonku u skorije vreme. Videcemo da li ce to biti HD 6870 ili mozda neki Kajmak. Za sada, u 1680x1050 rezoluciji, GTX 275 se i dalje smeje svim igrama. Nemam potrebu da je menjam, ali jbg, ko sto kazu, svrbe me pare
:: Znam kako ti je.Nije lako sad kad imas AMD :) Intel kick ass : :: Druze,red bi bio da se priklonis izdajnickim redovima i da postanes full crven..Sad kad padne jedan Kajmak..Lelele..Steta,najavili samo 450 Eur . :: Nije fazon da nemas sad nekog crvendaca da se duvas kako ti renda 3D Mark 2011 : :: nvidia nije vise u modi,sad je ATI in : :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: Nek se hvale, nije to moja briga, samo neka ne smaraju sa time da je njihovo najbolje i najskuplje. Ima ih puno takvih, a mene to jako nervira, zato sam i napisao to što sam napisao u svom prethodnom postu :: :: :: :: Pronaći će se oni sami.. :: :: :: :: :: :: :: Sto si tako patetican sss? Pusti ljude nek se hvale... :: :: :: _________________________________________________________ :: :: :: Velg Bort Livet :: :: :: :: :: ::
Kajmak ce i da kosta, i bice overkill sigurno za vecinu koaj se igra u rezolucijama do 1920x1080, kruze glasine da je Cayman Xt brzi od GTX580 ali da su mu klokovi default nasvirani malo vise sto moze da znaci malo ogranicen OC.
:: Morace da padne Kajmak, al` bi se lepo uklopio sa ostatkom konfe :: :: Full zelenbac, kakav crvendac, ATI vise ne postoji :: :: Haha, salim se, ali stvarno planiram da uzmem neku Radeonku u skorije vreme. Videcemo da li ce to biti HD 6870 ili mozda neki Kajmak. Za sada, u 1680x1050 rezoluciji, GTX 275 se i dalje smeje svim igrama. Nemam potrebu da je menjam, ali jbg, ko sto kazu, svrbe me pare :: :: :: :: Znam kako ti je.Nije lako sad kad imas AMD :) Intel kick ass : :: :: Druze,red bi bio da se priklonis izdajnickim redovima i da postanes full crven..Sad kad padne jedan Kajmak..Lelele..Steta,najavili samo 450 Eur . :: :: Nije fazon da nemas sad nekog crvendaca da se duvas kako ti renda 3D Mark 2011 : :: :: nvidia nije vise u modi,sad je ATI in : :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: :: :: Nek se hvale, nije to moja briga, samo neka ne smaraju sa time da je njihovo najbolje i najskuplje. Ima ih puno takvih, a mene to jako nervira, zato sam i napisao to što sam napisao u svom prethodnom postu :: :: :: :: :: :: Pronaći će se oni sami.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sto si tako patetican sss? Pusti ljude nek se hvale... :: :: :: :: _________________________________________________________ :: :: :: :: Velg Bort Livet :: :: :: :: :: :: :: ::
Ne mislim na tog Caymana, cekao bih neke sporije varijante. Valjda bi im cena bila oko 300e.
Mada, kada bolje razmislim, i to je mnogo. Do 200e je ok za graficku. Preko toga je vec mnogo, barem za mene. Videcemo. Meni je svejedno, nije mi hica da menjam trenutnu grafu, bolje da kupim veci monitor, a kasnije cu polako za graficku.
Pa bice Cayman XT i PRO postoje dve verzije, sledece slabije je barts. XT ce ako bude brza malo od 580 kostati siguro isto ili malo vise. PRO ja mislim da ce biti tu negde sa GTX480/570 on ce biti preko 300 evra garant.
I da bolje ti je da uzmes veci monitor sigurno,bices zadovoljniji nego da promenis kartu garant .)
:: Ne mislim na tog Caymana, cekao bih neke sporije varijante. Valjda bi im cena bila oko 300e :: :: Mada, kada bolje razmislim, i to je mnogo. Do 200e je ok za graficku. Preko toga je vec mnogo, barem za mene. Videcemo. Meni je svejedno, nije mi hica da menjam trenutnu grafu, bolje da kupim veci monitor, a kasnije cu polako za graficku :: :: ::
To je činjenica, ali jedino tako zahtevan test može da baci na muke razne sline i unakrsne paljbe. Bojim se da u Advanced verziji, gde su dostupna X podešavanja na 1920x1080, framerate neće mrdnuti sa jednocifrenog. Srećom ni jedna igra nije toliko zahtevna pa čak ni Metro.
:: ubija kolik oje zahtevan, na P podesavanjima to je 1280x720 sto je dosta mala rezolucija imam u nekim testovima i po 12-13FPS sa malo klokovanom 6870 :: :: Mada svaki 3Dmark je bio prezahtevan u vreme kada se pojavio ::
Ova verizja koaj je procurela je Basic imas samo P podesavanja i besplatna je i mora da se saceka da se zvanicno pojavi danas u podne ja mislim oko 14h moci ce na netu da se vide rezultati.
A za Advance ti treba key i sa njom imas sve testove i vec mozes da vidis final rezultat ima po netu nekih rezultata.
Jedna 5850 baca oko 1700 poena samo na Extreme podesavanjima !
:: ceka se serial key da bi mogao da se vidi rez posle benchmarka jel da :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black,PUSH&PUL :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES (1132Mhz :: ATI RADEON HD 585 :: NZXT Lexa S Neon Mode :: Mad Catz R.A.T. :: ::
:: ja bih i radio samo performance test.. :: :: znaci moci ce od danas da se vidi rezultat kad se provrti test na performance podesavanjima :: :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black,PUSH&PUL :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES (1132Mhz :: ATI RADEON HD 585 :: NZXT Lexa S Neon Mode :: Mad Catz R.A.T. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.