malopre mi je devojka imala gadan udes, hvala Bogu nista joj nije ali auto slupan skroz, prevrnula se nekoliko puta i zavrsila u nekoj rupaci i sta se desava prvo laptop ACER 5930g koji se nalazio u torbi je ispao iz auta i zavrsio ispod automobila (koji je u tom trenutku na boku) i bukvalno mu nista nije ali je torba pocepana sto ce reci da je ipak imalo solidnog kontakta ali najjace od svega kada smo ga izvlacili sa slepom morali smo da ga pridrzavamo sa jedne strane kanapom da se ne prevrne i u trenutku cujemo :`Momci treba li pomoc?` kad ono Velja Ilic kapom i bradom, covek je stao, ponudio pomoc i na kraju sa nama vukao auto iz rupe, a mogao je gospodski da prodje i da ga boli patka, svaka mu cast! eto ja sam i dalje pod utiskom i veliki pozdrav za KV jer je gomila ljudi stala i ponudila pomoc
Pre svega, drago mi je da ti je devojka živa i zdrava i hvala Bogu na tome! Auto se može popraviti, ali to je manje bitna stvar, jer ljudi kroz ovakve situacije nauče da cene sopstveni život(ovo govorim generalizovano, nema veze sa ovim događajem). Što se Velje tiče, on je više puta dokazao da iako je `highlander` da ima dosta toga ljudskog u sebi. Nadam se da se nisi mnogo potresao Sax, drago mi je da ti je devojka dobro.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Chieftec Black Dragon+ CFT-600-14CS
Idi, ispresekao sam se ljudski! Dva puta sam kretao sa pola na pocetak da ctam da vidim sta se sve desilo i da je sve ok..dobro je..Bitno da je ona ok. A za velju i laptop sam se u drugom talasu iznenadio.
Hvala Bogu ok je
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
i ja sam se istripovao... citao par puta na kraju ... dok sam nabrzaka citao nije mi bilo jasno sta je na kraju ostalo ispod auta... sva sreca pa je laptop! Samo ti ostaje da se zahvalis Bogu na svemu! laq
Lim se ispravi ali najvaznije da niko nije povredjen teze.A ovo za Velju kapitalca sam se bas iznenadio.U svakom slucaju lepo sto si podelio ovo sa nama.
Biostar TF560 A2+ Amd 5000+ be 3150mhz & CM Hyper 212 Transcend 2x1 gb DDR2 900 mhz WD 3200AAKS ATI 3870 TOP 512mb DDR4 LG W2243S-PF Chieftec gps 400w Logitech X-230 2.1 Audigy LS sb 0310
Au kakva bi ovo sjajna reklama za Acer bila, mada i Velja bi ubo poen! Šalu na stranu, bitno je da nema žrtava. Jel bila sama u kolima ili je još neko bio?
Kao, `ma bila je devojka sa još nekim nepoznatim tipom, ali sva sreća pa je on završio izmedju laptopa i kola, i sačuvao ga tako` __________________ Scourge of PCBerza
i koliko mogu da zaključim nepovređena. Velja je možda selja, ali je i on čovek. A, da sve to nije za PC Berzu, tu si pogrešio. Vidiš da si otkrio da Acer pravi neuništive laptopove.
Ko je covek on je covek... Super sto je sve ispalo kako treba. Kraljeo je mnogo lep grad a Kraljevcani jako dobri lljudi. Neko veme sam proveo u Kraljevu kada sam bio u vojsci, i za taj grad i te jude tamo vezu me lepa secanja i uspomene. Volim taj grad ...:)
:: malopre mi je devojka imala gadan udes, hvala Bogu nista joj nije ali auto slupan skroz, prevrnula se nekoliko puta i zavrsila u nekoj rupaci i sta se desava prvo laptop ACER 5930g koji se nalazio u torbi je ispao iz auta i zavrsio ispod automobila (koji je u tom trenutku na boku) i bukvalno mu nista nije ali je torba pocepana sto ce reci da je ipak imalo solidnog kontakta ali najjace od svega kada smo ga izvlacili sa slepom morali smo da ga pridrzavamo sa jedne strane kanapom da se ne prevrne i u trenutku cujemo :`Momci treba li pomoc?` kad ono Velja Ilic kapom i bradom, covek je stao, ponudio pomoc i na kraju sa nama vukao auto iz rupe, a mogao je gospodski da prodje i da ga boli patka, svaka mu cast! eto ja sam i dalje pod utiskom i veliki pozdrav za KV jer je gomila ljudi stala i ponudila pomo :: :: toliko drugar :: :: :: .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=49904 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=137581 :: :: ::
Pošto je skoro sve ok, fala bogu (a jesi nas ispresecao na početku....), da sad pređemo na ozbiljniji ton: - da li je na laptopu instalirana Vista? - koja je grafička u laptopetu?
Ako je Vista, i nvidija, neće grom u koprive.... !
Na kraju, i meni je drago što mogu da se zezam i na ovu temu, da je život i zdravlje ok. A Velja, ... ima on svetlih trenutaka. Svi koji su otišli iz prvobitne stranke, imaju neki plus, šta god uradili posle u životu. Ko nije bio 9. oktobra na bg sokacima, teško to može da shvati...
@pisko bila je originalna vista koja je zamenjena 7, a nevidija jeste 9600m gt
@ostali (i pisko) hvala na razumevanju, sta drugo da vam kazem, ovako nesto se retko desava u zivotu i bolje da se ne desi ali kad skoro sve dobro prodje onda je dosta lakse.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.