Pazi, Marej je čestitao Viktoru, među prvima preko Tvitera, izvinjavam se liku, mislio sam da je loš čovek skroz...! Kad ono, samo bio ljut na Srbe što ga ispalila Jelena.... Ha, da je igrala i ona druga čamuga, bilo bi zayebato. Ovako, VRH!
...pa igrati u Beogradu, gradu u kome Francuze ubijaju k`o muve.. Ipak, lep mec (samo, da se nije pojavio onaj nas politicar), zaboravi covek na sve probleme i malo se poraduje.
Svaka im čast, imali su izuzetno težak zadatak, jer se o pobedi govorilo, kao da će biti uzvojevana bez borbe, jednostavno se stvorila atmosfera da je pobeda trivijalna stvar i da niko ne sumnja u nju. A Francuzi su dva puta poveli. To samo govorili koliko je pritisak javnosti bio na našim momcima. Svaka čast! Viktor Troicki je faca br.1 u Srbiji! Zasluženo!
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Chieftec Black Dragon+ CFT-600-14CS
Za Đokovića sam bio siguran da će dobiti onog `indijanca` od Monfilsa (koji pokušava da uradi `upijač` ko da igra odbojku, a ne tenis), dok me je Troicki prijatno iznenadio psihičkom stabilnošću, čak i kada je imao (kratke) momente krize. Tako treba da igraju - bez skenjavanja, čak i kada ne ide.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.