Da je baka koristila pc i igrice umesto ovih vežbi već bi odavno bila pod zemljom ...
eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski
keep your head up legs closed eyes open
:: Ja ni penziju nema da doživim ako ovako nastavim :: :: ... šteta, baš bi voleo državi da izmuzem koju kintu pred lipsavanje :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89
:: Da je baka koristila pc i igrice umesto ovih vežbi već bi odavno bila pod zemljom .. :: :: eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski :: :: keep your head up legs closed eyes open :: :: :: Ja ni penziju nema da doživim ako ovako nastavim :: :: :: :: ... šteta, baš bi voleo državi da izmuzem koju kintu pred lipsavanje :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89
Da bi u 82. godini mogla da radi to što radi, baba je verovatno od malih nogu počela da izučava (ne trenira) borilačke veštine. A kad ceo život predano posvetiš nečemu, onda ne bi smeo da budeš loš u tome.
:: Da bi u 82. godini mogla da radi to što radi, baba je verovatno od malih nogu počela da izučava (ne trenira) borilačke veštine. A kad ceo život predano posvetiš nečemu, onda ne bi smeo da budeš loš u tome ::
:: Tačno to sam i hteo da kažem, očekujem da mi do pedesete nema ravnog kad je rakija u pitanju :: :: Samo je kurveraj problem, jedina stvar u kojoj si sve gori i gori kako godine prolaze... :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Da bi u 82. godini mogla da radi to što radi, baba je verovatno od malih nogu počela da izučava (ne trenira) borilačke veštine. A kad ceo život predano posvetiš nečemu, onda ne bi smeo da budeš loš u tome :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.