Jedan od prvih review-ova! Dolazi uz 2x NF-P14 FLX ventilatora, ali je opet cena visoka! Malo mi je cudno da je kuler dosta bolji od NH-C12P SE14 i NH-C12P kada je stock procesor, a kada je oc onda fail-uje :S...cekam jos review-ova i neko poredjenje sa Thermalright AXP-140 :)
Imaju svoju primenu, najviše ako nemaš mesta za tower kuler. Opet, kome trebaju vrhunske performanse uzeće za malo manje pare neki od gomile odličnih tower kulera iz gornjeg segmenta - a onaj koga tesno kućište kolje a performanse mu nisu neki prioritet može uvek da uzme za mnogo manje pare onaj thermaltake bigtyphoon 14.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Slazem se za vrhunske performanse, ali jednostavno meni se dopadaju ti top-down kuleri, jedino sto im je cena kod nas kao Prolimatech MH, pa se onda zapitas :) Nemoj taj TT BigTyp 14, taj ima toliko mana i hladi k`o kanta :S Najbolji za sada je TR AXP-140...
:: Tolike godine sam čekao da se i jedni i drugi bar malo upristoje s cenama. Onda sam video da im ne pada na um jer i ovako ima ko će da kupuje. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Ne kvaris :), zasto ti se ogadila :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.