Sve je to lepo, ali Prolimatech ga dobija na full load-u u OC-u, a niko neće držati i7 na defaultu :) Sve u svemu jako lep i dobar kuler, videćemo koliko će koštati kod nas.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
Imam IFX-14 (prodajem ga trenutno) i Megashadow i veruj mi da Prolimatech nista ne dobija. IFX-14 je u istim uslovima (isti ambient, i5 4GHz i 4.2GHz, 2x2000RPM) ogromnih 4-5c ispred Megashadow-a.
P.S sto kazu macku bi je** za Venomous X, jbm li ih kada ga nema na nasem trzistu ..
Verujem ti, moj komentar se odnosio na test na OCClub: http://www.overclockersclub.com/reviews/thermalright_silverarrow/4.htm Inače Super Mega je 1-2c ispred ranijih Megahalemsa i Megashadow-a, bar po onome što sam ja gledao. A taj tvoj IFX-14 sam i hteo da uzmem, samo ga nigde nije bilo kad sam jurio kuler.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
:: Imam IFX-14 (prodajem ga trenutno) i Megashadow i veruj mi da Prolimatech nista ne dobija. IFX-14 u istim uslovima (isti ambient, i5 4GHz i 4.2GHz, 2x2000RPM) je ogromnih 4-5c ispred Megashadow-a. :: :: P.S sto kazu macku bi je** za Venomous X, jbm li ih kada ga nema na nasem trzistu ..
Ne bih rekao da ima uopste ikakve razlike izmedju Megahalems, Megashadow i Super Mege. To su potpuno identicni hladnjaci i ta razlika mora da je cist marketing
Dobar kuler, nema šta. Ispred svih je što se temperatura i nivo bučnosti tiče.
Jedino bih zamerio to što su ventilatori ružni, pa će onima koji imaju bočnu providnu stranu izgledati malo ružnije, jer se ova boja ne slaže ni uz jednu drugu.
slazem se da su ventilatori ocaj sto se tice lepote ali dobro bitno da su tihi ako nista drugo... cena ovog kulera pretpostavljam da ce biti 70-75e ako ne i 80 eura jer kazu da je sada 83$..cudno kako je na oc-u u full loadu bolji megahelms!
Jedino što ventilatori stvarno imaju boju ko noctua iz zamrzivača.
->OCZ : Ono za mačku... Dođe seljak da se ispovedi kod fratra, namesti se i počne: - Oprosti mi oče, zgrišija sam puno... - Što si učinija sine? - Kresnuja sam mačku, oče. - O bože oprosti mu i sveti Frane. Očati 20 puta `oče naš` i 10 `zdravu marija` i grih će ti bit oprošten... ček, ček, a reci mi kako ti je to pošlo za rukom? - Pa eto, gurnuja sam mačku u čizmu i... - Šime, Šime! Dođ da čuješ kako se galiot dositio, a mi se živi izgrebasmo!
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Dao si review od frozencpu-a i oc club-a...Ti ljudi nemaju pojma i njihovi review-i su kanta.. Apsolutni vladar nije, ali je jedan od najboljih... Megahalems i Megashadow su isti, a Super Mega nije isti, ima bakarni deo...
Btw meni su bas lepi ventilatori od Thermalright-a (no irony o:)
OC ume da podbaci..Frozen CPU je ok a inace nisam stavio review vec cenu sa njihovog linka. A koji je to najbolji?Ja ne znam za bolji vazdusni cooler i ako je prastara vest!
Ne mozes reci apsolutni vladar, jer nije, ali u samom je vrhu najboljih...Ne mozes reci ni Noctua DH-14 da je apsolutni vladar, svi su u vrhu, kolju se :) na to sam mislio...
slazem se da su isti cooleri super mega i megahalems, a pogotovu halems i shadow, marketing.. samo cisto sumnjam da je bolji IFX, ne znam da li si bas testirao, stavljao na oba iste kulere na istoj brzini pa je to pokazalo, ili nesto drugo.. nisam imao prilike da probam, ali po testovima mega ga tuce.. ako je ovaj Thermalright bolji od D14, onda im zaista svaka cast..
:: Ne bih rekao da ima uopste ikakve razlike izmedju Megahalems, Megashadow i Super Mege. To su potpuno identicni hladnjaci i ta razlika mora da je cist marketing :: :: ::
Ne radi se o izgledu, nego Megahalems je veoma teško naći, retko ga ko uvozi, a Super Mega je noviji, jednostavno ko želi Prolimatech mora da pljune pare. Cena jeste neopravdano veća za stepen-dva, ali šta da se radi...Pogledaj koliko košta H50..8350din a hladi malko lošije od Prolimatechovih kulera. Jeste da je H50 elegantniji nekako, ali taj kuler je do skoro bio 6500 din, a pogledaj sad koliko košta. Ovaj Silver Arrow tek ima da bude papren!
:: A često ni toliko... da ne pominjemo da je i običan true težak a bakarni je ko tuč :: :: Tih par stepeni razlike koju super mega ima je samo zbog boljeg mounting sistema koji pravi jači pritisak, ovih par bakarnih pera je više za ukras :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: u pravu si, to je izgleda isti fazon kao sa onim TRUE COPPER hladnjakom izradjenog od bakra, ali puno kosta za samo 2-3c.. :: :: ::
Tačno, ima odličan mounting sistem, a ovaj bakar i ne igra neku ulogu.
:: Tih par stepeni razlike koju super mega ima je samo zbog boljeg mounting sistema koji pravi jači pritisak, ovih par bakarnih pera je više za ukras ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.