hahahha, trudim se da izbegavam ovakve vidove informacija koliko mogu
:: Ovu temu sam očekivao od imarkovića. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Je li, kako radi onaj Laciee, kako god? Onaj usb3? Do koliko MB je brzina pisanja/citanja kad se utakne u usb 3?
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
:: hahahha, trudim se da izbegavam ovakve vidove informacija koliko mogu :: :: :: :: Ovu temu sam očekivao od imarkovića. :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: ::
LaCie RiKiKi 500G je u pitanju, evo skidam na njega vec 2 nedelje non-stop, ne zalim se, nisam merio brzinu, jer nemam USB 3.0, vec 2.0.. sto se tice brzine, USB2.0, ili USB3.0, NE RAZLIKUJE se ni na nednom hardu, svi imaju iste performanse, Transcend, Silicon power, Hitachi, Seagate, WD, svi su sa istim performansama, pod uslovom da je isti interfejs, imas na bench-u veliki odlican test novijih hardova ako te zanima. Ja sam uzeo bas ovaj jer mi po dizajnu najlepsi hard koji sam imao prilike da vidim (bruseni aluminijum, slaze mi se uz kuciste:), plus ima titulu najmanjeg eksternog harda na svetu. Voleo bih da ga nakacim na USB3 da vidim kako radi, ali kao sto sam rekao, ogranicena mi je ploca..otom potom.
:: :: Je li, kako radi onaj Laciee, kako god? Onaj usb3? Do koliko MB je brzina pisanja/citanja kad se utakne u usb 3 :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black :: :: :: hahahha, trudim se da izbegavam ovakve vidove informacija koliko mogu :: :: :: :: :: :: :: Ovu temu sam očekivao od imarkovića. :: :: :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.