Jedno 15 % je jaci u Cinebenchu od postojeceg CoreI7 875 K sa otkljucanim mnoziocem (isti klok) sufiks K znaci da je i CoreI7 2600 K isto otkljucan mnozilac.
7 Zip neznatna razlika u korist (2-3%) Core i7 2600K
U igricama rezultati su skoro isti koga zanima moze da pogleda na linku. U pitanju su akademske razlike.U ozbiljnijim aplikacijama vidi se da je Intel ipak napravio pomak na istom kloku sto se vidi u testu Cinebench i H264.
Intel has demonstrated one of its new Sandy Bridge enthusiast desktop CPUs overclocked to 4.9GHz, with air-cooling only.
During a benchmarking session for media today in San Francisco, Intel demonstrated a Sandy Bridge CPU (which will be released in about three months, officially named `Second generation Intel Core processor` but still following the current i3/i5/i7 naming scheme) running at an incredible 4.9GHz.
Even more impressively, the system was air-cooled only - no liquid cooling in sight.
Intel requested that we not disclose the original speed of the CPU before overclocking, as it is yet to announce the speeds that Sandy Bridge CPUs will ship at.
During the demo, which you can see below, an Intel spokesman observes that the benchmark result in Cinebench is faster than a 12 core AMD Opteron.
@Skyfire P67(Sandy Bridge) je chipset, a CPU Core i7 2600. To je pitao obradmi. Vec je dosao u Srbiju. Sandy Bridge P67 (Omicron E67-TR)se je pojavio zajedno sa doticnim CPU-om prije otprilike 3 mjeseca za svrhe testiranja. Zao mi je sto nisu mene odabrali za testiranje za Srbiju. Hrvati su ga dobili prije 2 i po mjeseca, pa smo i mi malo brzi od njih, a Bosanci ce ga vidjeti za 11 dana po kazivanju Wen Xiao Fan. Tako da opasno kasnis Nebeska Vatro sa informacijama. Bajate, bajate :) @obradmi Ne treba reklama za ovaj procesor, kao ni za ATI 6990 :)
@operator Opet si jeo pokvarene musmule :D Kad pomenu i taj 6990 nikako da se pojavi da zver zarezi vec jednom :) P.S.Ti neki opasan hardveras?Nemoj da zovem tortojeda da ti objasni kako musa dere jarca :):):)
I sta sad sto su ga Hrvati dobili ranije ??? i bosanci i ostali ????
STa sad su SRBI SLEPCI A???
Kao ono ` Kasno Marko na Kosovo STIZE ? `
Radije bi bio SRbin i da u zivotu ne vidim taj procesor...Nego ko drugi da ga imam i za dzabe jos prosle godine...
Samo vi uzivajte u vasim testiranjima,i bahanalisanju....Dobicemo ga i mi ovde jednog dana,a dotle ce biti stari dobri i7....
ploca:Asus m4a89gtd pro/usb3 . proc:Athlon II x4 630 3,511 Ghz @ 1.5v + cooler: Titan Fenrir . msi 4870x2 OC 2gb gddr5 . ram:2 x 2 gb geil ddr3 1600mhz.hard disk:wd green 1tb i seagate 500gb zvucna:audigy 2 platinum ex.
:: @Skyfir :: P67(Sandy Bridge) je chipset, :: CPU Core i7 2600. To je pitao obradmi :: Vec je dosao u Srbiju :: Sandy Bridge P67 (Omicron E67-TR)se je pojavio zajedno sa doticnim CPU-om prije otprilike 3 mjeseca za svrhe testiranja :: Zao mi je sto nisu mene odabrali za testiranje za Srbiju :: Hrvati su ga dobili prije 2 i po mjeseca, pa smo i mi malo brzi od njih, a Bosanci ce ga vidjeti za 11 dana po kazivanju Wen Xiao Fan :: Tako da opasno kasnis Nebeska Vatro sa informacijama. Bajate, bajate : :: @obradm :: Ne treba reklama za ovaj procesor, kao ni za ATI 6990 : :: :: operator :: ::
Ne vidim cemu poticanje nacionalizma u ovoj temi..krajnje smesno..mogao bi reci da se granici sa retardiranosti u najmanju ruku, ako se uopste i granici.. :(
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.