Moj neki utisak je, sto se performansi tice preferiram ipak 6870, iako se 460 bolje snalazi pri ekstremnoj teselaciji i u pojedinim igrama, ali karta je ledena konkretno ovaj HAWK model hladniju kartu u zivotu nsiam video. Obe karte su sjajna kupovina za 200 evra !
I da posto je sve radjeno na i7 930 na 4.2Ghz sa HT, moje misljenej je da sto se gaming-a tice i AMD Phenom II za mnogo manje para ima da radi posao I neki X6, bolji izbor nego skupi Intel.
Prilično izjednačene, možda malo 6870 bolja, ali gtx je bolji u teselaciji, pa se nekako svodi na isto. Dobar test. @servispc Ima MSI big bang i Asus Crosshair IV extreme te mogućnosti jer imaju lycid hydra čip, ali kako sam čitao po netu nisu ljudi nešto oduševljeni tom kombinacijom.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + ProlimaTech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
Ma HAwk vise fascinira teperaturom, brate 52c u furmark-u to nije normalno...
:: Prilično izjednačene, možda malo 6870 bolja, ali gtx je bolji u teselaciji, pa se nekako svodi na isto. Dobar test :: @servispc Ima MSI big bang i Asus Crosshair IV extreme te mogućnosti jer imaju lycid hydra čip, ali kako sam čitao po netu nisu ljudi nešto oduševljeni tom kombinacijom :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + ProlimaTech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP :: :: ::
Tek sad sam obratio pažnju na temperaturu, tih 52c je za respekt u odnosu na radeon koji je imao 65 na 100% ventilatora, uzevši u obzir da ste ovo radili na otvorenom, temperature bi bile veće u nekom slabo provetrenom kućištu, što može da znači dosta, jer za dobro provetreno kućište treba oko 100e.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + ProlimaTech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
22-23c je bila ambijentalna temperatura dok je radjeno.
Ja bih voleo da vidim 6870 sa ovim kulerom kako bi se pokazala, posto je referentni kuler prilicno los, samo lepo izgleda .)
:: Tek sad sam obratio pažnju na temperaturu, tih 52c je za respekt u odnosu na radeon koji je imao 65 na 100% ventilatora, uzevši u obzir da ste ovo radili na otvorenom, temperature bi bile veće u nekom slabo provetrenom kućištu, što može da znači dosta, jer za dobro provetreno kućište treba oko 100e :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + ProlimaTech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP :: :: ::
Nije se bas desavalo da negde pada tako nisko ako je avg. visok, ali nema svaki benchmark min. fps pa zato nema svuda ni u tabelama.
:: Super, samo uvek stavljaj min i avg FPS, a i max ako mozes, ali obavezno min, jer mi ne znaci mnogo avg FPS 40, a min 7 : :: :: Btw, ipak je onaj test sa hardwarecanucks-a tacan..rekoh da je realan :P
:: Nije se bas desavalo da negde pada tako nisko ako je avg. visok, ali nema svaki benchmark min. fps pa zato nema svuda ni u tabelama :: :: :: Super, samo uvek stavljaj min i avg FPS, a i max ako mozes, ali obavezno min, jer mi ne znaci mnogo avg FPS 40, a min 7 : :: :: :: :: Btw, ipak je onaj test sa hardwarecanucks-a tacan..rekoh da je realan :P
Ortak sastavlja novi komp pa sam mu sklopio ovo (limit mu je 500e): http://img207.imageshack.us/img207/158/confi.jpg ima napajanje, optiku i kuciste. Jel ce se lepo uklopiti gtx460 hawx u ovo?
P.S. Sto se tice intel AMD prcesora za gejming - samo sto se tice sintetike je intel bolji, sto se tice gejminga intel procesori neopravdavaju visestruko nizu cenu...Jasno se sve vidi u testu na bench forumu...
Super, super... ostala nam je samo rupa u segmentu 90-120€, da se upotpuni segment karticama SLIČNIH performansi, pa da bira ko šta želi, bez da se zezne mnogo, ili ikako. To bi bilo neko savršeno stanje po nas kupce, pa dok traje, traje...
:: Lepo medolija..leepo :: :: Ceka se serija GTX5xx, ako ne bude opravdala cenu smesi mi se jedan 460 :: :: Realno nije samo boja...vec bolja teselacija, physx i cuda, a opet je jeftiniji 460 od 6870.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.