omg :) bolestina...za ovu kartu ce morati jedan bubreg da ode plus doplata :D jedino mi se svidja manji pcb, odnosno primecujem da je iste duzine kao i GTX580, mozda za niansu duza, AMD ce da klepi 5990 pola metra osecam :)
A cini mi se da je neko spomenuo jednom kako je ova izvedba sa GF110 nemoguca..Hm..A gledaj sad ovu zver..E,ovo treba docekati i protestirati.. A cena ce biti mizerna,jedno 800 Eur ahahaha.
Nzm sto me oznacavas bojom, ja sam ovde neutralan... ja samo kazem, AMD je uvek koristio velike PCB-ove, jer su jeftniji, to sam procitao u davnom dokumentu negde... no nebitno, pogledaj koliki je 5970? o.O 6970 sam citao da ce biti malo veca od 5870, a to je skoro kao 5970, a 6990 moze samo jos veca da bude. Kako je krenulo... ne bi me cudilo..
:: :: ... AMD ce da klepi 5990 pola metra osecam : :: :: :: Pa, kolezi zeleni, a GDE to osećaš tih pola metra, mene zanima? Mislim, gde ti je izrastao taj merni instrument :: :: LoL
Ma pusti ti Piska.Sad je isfrustriran sto nVidia napreduje munjevitom brzinom i izbacuje kartice i sto ce Antiles najverovatnije biti sporiji :) Dzaba i Kajmak i luk i pogaca..Gde Kupus dodje (pogotovu domaci) ostalo sve pada u vodu :)
Vas dvojica, kanda vam nešto crveno pred očima, pa ne vidite i ne čitate i nateraste me da pojašnjavam...... LM, gde ti je na telu otvor u kome meriš dužinu.... to je bio smisao....
I, naravno, i dalje tvrdimo da nvidija neće moći da napravi dvoglavu ažbahu na jednom pcb-u, ali u 40nm. Nikada ne čitaš do kraja. Za Kajmak, već, ne bi se kladio da neće u 40nm ali pre i oni na 28nm... No videćemo. Ako to bude `pobeda` bilo koga u pogađanju, mogu da me pogode u moj merni instrument: sigurno tako nešto neće od mene izvući ni dinara.
E moj Pisko.Koliko si se puta u zivotu najeo od sarme a glavni sastojak je Kupus.Bez njega ne moze :) Inace jel taj merni instrument izrazen u mm?Znaci imas isntrument u 40mm ili 28mm?Bruka :) Mali ali tehnicar :) :) :)
Vec sam pomenuo ranije mnogo puta al aj ponovo. Nije poenta napraviti najjaci najbolji vec cenovno isplatljiv. Znaci nešto što ce ljudi kupovati a od slave se ne živi ili možda grešim :)
... Setimo se svi dboglavog gtx285...Performanse izuzetne,cena kolko bese ne smem ni da spomenem.Mada nekome cena i nije bila problem kolko je bio problem nabaviti tenka koji je bio napravljen u veoma malom broju....
slicna prica je i sa Aresom,ali i sa jos nekolicinom....:-)
Tako da praviti karte od 1500 evra,a pritom sli njihov je moguc za ispod 1000hmmm,man ja to don`t admit....:-)
ploca:Asus m4a89gtd pro/usb3 . proc:Athlon II x4 630 3,511 Ghz @ 1.5v + cooler: Titan Fenrir . msi 4870x2 OC 2gb gddr5 . ram:2 x 2 gb geil ddr3 1600mhz.hard disk:wd green 1tb i seagate 500gb zvucna:audigy 2 platinum ex.
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E2160@3.2 - Gainward 4850 512 (650/2200) - Kingston 2x1Gb ________________________________________________ DDR2 800 @ 900 (5-5-5-15) - LC Power 600H - Philips 22
:: ... :: Setimo se svi dboglavog gtx285...Performanse izuzetne,cena kolko bese ne smem ni da spomenem.Mada nekome cena i nije bila problem kolko je bio problem nabaviti tenka koji je bio napravljen u veoma malom broju... :: :: slicna prica je i sa Aresom,ali i sa jos nekolicinom....:-) :: :: Tako da praviti karte od 1500 evra,a pritom sli njihov je moguc za ispod 1000hmmm,man ja to don`t admit....:- :: :: ploca:Asus m4a89gtd pro/usb3 . proc:Athlon II x4 630 3,511 Ghz @ 1.5v + cooler: Titan Fenrir . msi 4870x2 OC 2gb gddr5 . ram:2 x 2 gb geil ddr3 1600mhz.hard disk:wd green 1tb i seagate 500gb zvucna:audigy 2 platinum ex. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.