Misliš da će 560 da cenovno išamara kupce 460? Nema je još ni u najavi kakva npr. postoji za 570 (najavljuje se ali bez čvrstih datuma), tako da s obzirom na vreme koje predstoji, mislim da ipak nije tako. I, nije to hi-end preskupa kartica pa da se pukne 100-150€... ona sama toliko košta mal`ne... ta je kartica i dalje dobra kupovina nakon pada cena posle pojave 6xxx.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: I onda ce krenuti prica kako su se gadno ujebali ovi sto uzese gtx460 zadnjih mesec dana, . :: :: :: :: :: :: Ako izadje gtx 560,to ce biti interesantno :: :: :: ::
Nece niko zazaliti sto je kupio GTX460 kad izadje GTX560 zbog razlike u performansama a cena GTX 560 verujem da ce biti oko 250-300 Eur jer ce biti brza i od sadasnje GTX470. A GTX570 koliko sam mogao da pohvatam ocekuje se cena oko 350 Eur sto nije mnogo za te performanse.Jedino da GTX580 legne na 400 Eur i sve je na svom mestu.
segment gde je sada 460 i 6850/6870 nece imati novih karti duze vreme, i kod nVidie i Atija je odlican izor, misli mda ce se ici na High End sada, znaci verovatno GTX570 izadje da parira 6950, e sada na Antilles ne verujem da ce imati nVidia odgovor jer ne znam od cega bi napravili jaku DualGPU kartu.
Kako ne znas od cega ce da naprave Dual GPU kartu?Pa Pisko bi ti to rekao ovdako.Od skrstljenog GTX570.Malo smanje klokove i eto..Inace u planu je i Dual GPU karta bazirana na GTX 460 chipu.Bice toliko ponude da je to neverovatno.. GTX560/GTX570/GTX580/GTX585/GTX590 ... Sta je sa benchmark forumom?Crko?!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.