To je kao u onom vicu o Muji koji se ženi preko oglasa, pa došle tri kandidatkinje, te pametma, te ovakva, te onakva... a na kraju oženio četvrtu sa velikim sisama...
... a i velike mi bezbednosti i bezbednosnog rizika u imalaca android telefona: zajebaje sa jutjubeta, swinjeušine plastične sise, i još par klipova koji bi trebali biti zabavni ako ti odseku dve trećine mozda (a ostave trećinu)... stoga, samo napred. A koliko je windows imao rupčaga, u isto doba postojanja? Normalno je to.... ovo je samo spam-antireklama.
Malo ih branim, jer, ipak donose neko poboljšanje u korisničkom smislu, bar lepše izgleda i tako. A ne ove Glista, windows meeee i ostali symbiani.
I sam razmisljam o nabavci nekog od ovih telefona (konkretno, imam priliku da pod povoljnim uslovima kupim Wildfire). Naravno da bagova ima svugde (i jos ponegde), ali je zanimljivo i poucno, prodiskutovati ih. Komentatori ovde (na `hothardware.com`) to i rade... Procitajte i shvaticete poentu...
ne znam o cemu sad vi mlatite,covek je samo rekao istinu,a to je da je superstabilan android jos nedovrsen OS!! jeste bagovit je,ima slabu autonomiju,i jos xxx stvari!1
:: I sam razmisljam o nabavci nekog od ovih telefona (konkretno, imam priliku da pod povoljnim uslovima kupim Wildfire). Naravno da bagova ima svugde (i jos ponegde), ali je zanimljivo i poucno, prodiskutovati ih. Komentatori ovde (na `hothardware.com`) to i rade... Procitajte i shvaticete poentu.. :: ::
svako ima nesto sto mu godi,eto meni usrani simbian 3rd na n85 odradjuje poso ko zmaj,jeste da nije nasminkan,i nemam te socijalne mreze:) sljaka... cekam mozzart ili n8! android cu da zaobidjem,probavao sam ga na par uredjaja jedino x10 je dostojna!
Meni se android svidja zbog pretrazivaca i par sitnica, ostalo tu i tamo. ipak mi je windows sa htc sense uz par ubacenih stvari ovih nam kuvara sa xda bas po meri, i nema mane.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.