Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
AMD je zestoko zabrazdio sa svojim silnim promasajima i fix-evima
STRANA 1 OD 1
tortojed AMD je zestoko zabrazdio sa svojim silnim promasajima i fix-evima 09.11.2010. 00:32 T30810

status: user
broj poruka: 10997
upozorava Hilbert H., na Guru3D. Prvo kiks, onda fix! Na svaki Catalyst pet popravki (a ni jedna prava!). Zar to nije strawa?!

http://goo.gl/Wiifi

`...it`s getting little silly, really...` kaze Her Hilbert...
- - - - - - - - - - -
eh, tako to biva kad se previse sniva a stvarnost se malo zna...hteli bi smo CPU-e da pravimo a onda nam zinulo doope i na grafiku, je li...a ni za CPU-e nismo sposobni...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Xenitron :D 09.11.2010. 01:30 #261133

broj poruka: 202
Pa zbog njihovih drajvera sam odustao od 4870x2 xfx pre 3 meseca
slucajno sam video gomilu problema sa 2d/3d rezim nikome i nije radilo 2 jezgro zamisli taj bedak ljudi su dali silne pare oni prodali i sta sad su i te kartice LEGACY kao x1600 strasno ,ma udarile ih pare u glavu :D
:: www :: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Fiksevi 09.11.2010. 08:54 #261164

broj poruka: 6101
A što kog mojega svi odmah potrče da stavljaju te fikseve? Sa prvom verzijom 95% katalista nisam imao nikakvih problema. Nisu obavešteni da fiksanje nije zdravo.

Phenom II X3 720BE @ 3,2GHz
OCZ Vendetta 2
Gigabyte GA-MA790X-UD3P
Kingston HyperX 4GB DDR2 1066
Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAKS
Gigabyte GV-R487D5-1GD
Creative X-Fi Xtreme Audio PCIe
CM 690 II Advanced
Chieftec CFT-650-14CS

mslavko82 Tortoizelice... 09.11.2010. 10:46 #261208

broj poruka: 721
... ovi iz AMD-a da su pametni, tebe bi angazovali za marketing. Toliko price i postova o njima ne bi napisali ni oni sami...

A sto se drajvera tice... cuti... dobro je... sve je dobro, dok god ne spaljuju kartice Zamisli, ekolosko, zeleno, a sklono samospaljivanju... Kakva prevara

Pisko Jabba 09.11.2010. 11:04 #261213

broj poruka: 6645
kolezi, kolezi, ni uz toliko verzija i nadogradnji, TI nikada nisi ni jednu uspeo da instaliraš.... ne znam što se sada zanimaš da fix-eve catalysta, kad ni sam catalyst nisi nikada instalirao?
Nije za tebe DSLR, za tebe je i... aparat! Ništa ne diraj, samo nahrani svinje! Mada.... pogledaj samo broj drajvera nevidije u zadnje vreme, i tu curi neki znoj iz guzice opasno!

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

mslavko82 Re: Jabba 09.11.2010. 11:15 #261217

broj poruka: 721
Nemoj bre svinje, sta su one zgresile? Zadnji put ih utepaja sa misomor. Nemoj on nista da dira. On ce, blago nama, da bude politicar. Ne zna da radi, al sto zna da prica :)))

:: kolezi, kolezi, ni uz toliko verzija i nadogradnji, TI nikada nisi ni jednu uspeo da instaliraš.... ne znam što se sada zanimaš da fix-eve catalysta, kad ni sam catalyst nisi nikada instalirao
:: Nije za tebe DSLR, za tebe je i... aparat! Ništa ne diraj, samo nahrani svinje! Mada.... pogledaj samo broj drajvera nevidije u zadnje vreme, i tu curi neki znoj iz guzice opasno
::
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
obradmi Re: Jabba 09.11.2010. 11:46 #261225

broj poruka: 7720
On je pod uticajem nekih opijata ,treba mu pomoci..

:: kolezi, kolezi, ni uz toliko verzija i nadogradnji, TI nikada nisi ni jednu uspeo da instaliraš.... ne znam što se sada zanimaš da fix-eve catalysta, kad ni sam catalyst nisi nikada instalirao
:: Nije za tebe DSLR, za tebe je i... aparat! Ništa ne diraj, samo nahrani svinje! Mada.... pogledaj samo broj drajvera nevidije u zadnje vreme, i tu curi neki znoj iz guzice opasno
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
tortojed E ljudi, evo od muke da se i nasmejem. Pa vi ne da ste `fanboys` 09.11.2010. 13:46 #261273

nego ste `suckballs` AMD-kin...

Cinjenica br. 1 - AMD ima potpuno suludu `politiku` izdavanja `novih` drajvera. Mesecno! `Ej, mesecno! Kao da se radi o placanju stanarine! Kao da lansiranje nove verzije drajvera nije diktirano potrebama kao sto je pojava nove karte, nove aplikacije itd., nego je stvar necijih mesecnih, nedeljnih ili dnevnih potreba...

Cinjenica br. 2 - U poslednjih godinu dana gotovo da nije bilo drajvera za njihove graf karte koji bi radio normalno do pojave sledeceg `mesecnog izdanja`. Hotfix na cold fix, kiks pa fix, crazy mix... I to ONI SAMI priznaju, explicitno i implicitno. Na forumima na kojima se okupljaju vlasnici-korisnici ovih karti, ZAKLETI LJUBITELJI (a zasto su to, enigma je zesca) ovih karti, drvlje i kamenje svaljuju na drajvere, na CCC itd. itd.

Cinjenica br. 3 - Preneo sam ovde samo JEDAN od BEZBROJ reagovanja na ovu pojavu. U pitanju je covek od renomea u 3D problematici...

...i sta je rezultat svega ovoga? Komentar izvesnoga ObradujMeAMD-om kojim se ja sumnjicim da sam pod `uticajem opijata`!

saxija cinjenica vs argument 09.11.2010. 14:14 #261280

broj poruka: 4016
koristio gomilu ATI/AMD karti i nesto manje Nvidia karti i nije me zezao ni1 drajver, sto ljudi sto cudi, verovatno ne smeju da se zale na nvidia drajvere jer ce ih kao za vreme TITA pojesti mrak ili sacekati goli otok

PS inace ne za odbranu AMD ali 25 000 000 prodatih GPUova, da ih sveti Petar pravio imalo bi greske

EDIT http://i53.tinypic.com/2iuszk0.jpg

+261.00
+262.xx (gtx 580)

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1375818

gile23 ... 09.11.2010. 14:21 #261282

broj poruka: 9121
Pa bolje 1 mesecno driver, nego kao nVidia jednom u 3 meseca :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
saxija Re: ... 09.11.2010. 14:22 #261283

bolje reci TRI u JEDNOM mesecu

:: Pa bolje 1 mesecno driver, nego kao nVidia jednom u 3 meseca :)
:: Pozdrav!
tortojed Sax, slabo pratis situaciju `na terenu`: NV drajveri izlaze i iz... 09.11.2010. 14:52 #261293

laboratorija OEM-proizvodjaca i onda su BETA. I to ne ravnomerno, nego kako kad. Ja ovde
pricam o OFFICIAL RELEASE drajverima. Samo tezak idiot mogao je da dodje na ideju o izdavanju drajvera MESECNO (mada, moglo bi se reci - mesecno za mesecare sa mesecnicom, mozda ipak tu ima neke logike)...Produkti mesecnice su krvavo-crveni, karte su crvene...

saxija Re: Sax, slabo pratis situaciju `na terenu`: NV drajveri izlaze i iz... 09.11.2010. 15:18 #261305

Ofišl rilis 18 pa 25 OCT?

:: laboratorija OEM-proizvodjaca i onda su BETA. I to ne ravnomerno, nego kako kad. Ja ovde
:: pricam o OFFICIAL RELEASE drajverima. Samo tezak idiot mogao je da dodje na ideju o izdavanju drajvera MESECNO (mada, moglo bi se reci - mesecno za mesecare sa mesecnicom, mozda ipak tu ima neke logike)...Produkti mesecnice su krvavo-crveni, karte su crvene..
Pisko tortiljos 09.11.2010. 15:25 #261308

broj poruka: 6645
A, kako ti to znaš?
To je kao kad devojka kaže da ne voli oralni sex. A, kao, nije ga probala.... kako ti znaš išta o drajverima za blati, to mene zanima (dobro, i kad će kajmak i kad će da pojeftini kavurma)?

FURMark FURMark FURMark! Esi vid`o kakaw blam? Dži-ber 580 ne može da potera i prođe furmark! Nov! Ispod čekiča! Pa takvu kartu ni polovnu, neće ovd na berzi niko da kupi...

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

DmasteRNo1 Re: tortiljos 09.11.2010. 15:27 #261309

broj poruka: 6101
Nema to veze što neće da radi, kada je arhitektura superiorna. Ali, samo na (toalet) papiru.

Phenom II X3 720BE @ 3,2GHz
OCZ Vendetta 2
Gigabyte GA-MA790X-UD3P
Kingston HyperX 4GB DDR2 1066
Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAKS
Gigabyte GV-R487D5-1GD
Creative X-Fi Xtreme Audio PCIe
CM 690 II Advanced
Chieftec CFT-650-14CS

Milunka Re: AMD je zestoko zabrazdio sa svojim silnim promasajima i fix-evima 09.11.2010. 16:17 #261321

broj poruka: 1624
Cemu to? i o cemu to?

STa neznate da odete na zvanicni sajt i skinete drajvere lepo za svoju karticu...

Procesljao sam mnoge ati/nvidia kartice, i nikad me nista nije zezalo,sve je radilo stabilno i za sve pare....

Jedino sto me je zezalo zasto sam bio poludeo je nova 5770 koju sam uzeo bio u Januaru i kasnije prodao jer sam mislio da mi se zbog nje baguje windows,ali nisam ga bio dugo reinstalirao,tako da je i posle nje bagovao dok nisam sve lepo ocistio i sredio...
Jbg cesto instaliranje catalista i nvidia drajvera,cini da se svi ti drajveri zaglupe medjusobno,pa ako se ne ciste bude gadan problem...

Ali ne kapiram poentu skidanja tih hot fix drajvera,,,Za sta hot fix? pa tako kako prave za ati,mogu i za nvidiu,i sta sad treba odma da komentarisem da ne valjaju karte...

Manite se corava posla i gledajte stvari realno....Jos malo ocekujem ovde SEKTE koje ce da UVLACE LJUDE u AMD/ATI (sada amd), ili intel/nvidia...
Pa cemo morati da zovemo Partijarha Irineja da iz njih vadi sotone koje su im u glavi,opcinile svojim hardverskim sposobnostima...
Dodirivajuci golim rukama karticino napajanje kako bi se spojili sa njenim bozanstvom na 300 w...I slicno...
:-)

Sta na kraju imate od tog favorizovanja brendova,neznam,samo vi to znate...Da barem imate neku korist...Tipa da ovo vidi AMD/NVIDIA pa da vam preko mejla uplacuje mesecno i 5 evra,mada sudeci da smo Srbi,dali bi nam ZAHVALNICU a ja njima jeB() MAMICU..:-)

Ovako za dzabe dodjete ovde troseci i svoje a i tudje vreme pokusavajuci da ovde skrnavite neku marku...Stvarno mi se gadite...

Lepo dodji i kazi,e izasao 6870,extra kartica za te pare ovo ono.E ima za te pare i gtx460,tu je i gtx 470,pa ovo ono da polemisemo lepo uzme svako ono sto mu srcu drago i to...

Ili e brate sa intelom imas 20 % bolje performanse i 200 % vecu cenu uzmi taj i taj amd procesor...
ili aha oces intel i7,ok uzmi 920,950 je bacanje para....

A ne `ako zelis da bude pravi hardveras uzmi Intel i nvidiu,mani se amd-ovog djubreta` i slicno....

Ili da se kenja sad e gtx 260 je cisto Go.... uzmi 5770 i slicno...
Treba biti realan.
I treba postovati normalne teme...
A ne svaki dan planirati teme,makar bilo i nesto krajnje beznacajno,kako bi sektaski kult iz svoje glave,preneli u stvarni svet....

Asus m4a89gtd pro/usb3-Athlon II x4 630,3,65 Ghz-msi 4870x2 OC-2x2gb geil ddr3 1600-wd green 1tb i seagate 500gb-cm-rm 620w-audigy 2 platinum ex-yamaha dsp-ax620.jbl L46.

:: upozorava Hilbert H., na Guru3D. Prvo kiks, onda fix! Na svaki Catalyst pet popravki (a ni jedna prava!). Zar to nije strawa?
:: http://goo.gl/Wiif
:: `...it`s getting little silly, really...` kaze Her Hilbert..
:: - - - - - - - - - - -
:: eh, tako to biva kad se previse sniva a stvarnost se malo zna...hteli bi smo CPU-e da pravimo a onda nam zinulo doope i na grafiku, je li...a ni za CPU-e nismo sposobni...
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs