I opet ce Intel pregaziti CrvenDeku kao plitak potok, ako je suditi...
STRANA 1 OD 1
tortojed
I opet ce Intel pregaziti CrvenDeku kao plitak potok, ako je suditi...
08.11.2010. 22:32
T30803
status: user broj poruka: 10997
po mocnom izgledu (i tehn. spec.) ovih maticnih ploca koje ce ugostiti Sandy Bridge...
http://goo.gl/CywEX - - - - - - - Jooj, gledam te plocice i cini mi se, sladje su od Bajadere, Figaro kockica, Reform-torte, Vasine... A ne tamo neki bakin buldozer - mek, k`o Dekin...
Re: Sve je to lepo ali... Sto jes` - jes`! Riješ`lo nam izmust` pare...
08.11.2010. 22:42
status: user broj poruka: 10997
iz slamarica! Lele, kad u takvu plocu (sa sve CPU-om) udenem 470GTX, pa sa 18500 u Vantage-u odem na 30k!!! A kad se vratim iz Avganistana, kupim 580-ku, a ovu rezervisem za PhysX...
:: ...novi LGA1155 socket znači prodaju bubrega :: :: ___________________________________ :: :: Master Splinter. :: ::
Re: Re: Sve je to lepo ali... Sto jes` - jes`! Riješ`lo nam izmust` pare...
08.11.2010. 22:59
status: user broj poruka: 1583
Biti najbrži je stvar prestiža, ili kako to mi u Srbiji nekulturno kažemo, stvar kurčenja, a od jeftinijih modela kompanije žive.
:: iz slamarica! Lele, kad u takvu plocu (sa sve CPU-om) udenem 470GTX, pa sa 18500 u Vantage-u odem na 30k!!! A kad se vratim iz Avganistana, kupim 580-ku, a ovu rezervisem za PhysX.. :: :: :: ...novi LGA1155 socket znači prodaju bubrega :: :: :: :: ___________________________________ :: :: :: :: Master Splinter. :: :: :: ::
Pade klapa na 2 imena. Izem ti kad je doslo vreme da sitabajt pravi vrhunske ploce. Ni Asus nikada nisam gotivio preterano, ali su im ploce dobre. sitabajt sam samo jednom stavio u racunar i nikada vise. Nazalost nestali su i Abit i DFI. Kod mene je u kompu Abit IP35 pro :P
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.