AMD Radeon HD 6970 “Cayman” Christmas card delayed
STRANA 1 OD 3
SkyFire
AMD Radeon HD 6970 “Cayman” Christmas card delayed
08.11.2010. 13:39
T30793
status: user broj poruka: 18472
Fabless chip shop AMD was set to launch its “Cayman” GPU (aka AMD Radeon HD 6970) in the week of November 22nd – just in time for the tech-Xmas season – but reliable word from the Taiwanese street is that the product has been delayed due to yield problems at apparently not-so-fab Fab TSMC.
The high-end HD 6970 Cayman GPU-based board is reported to have a whopping 2GB of GDDR5 memory and a 256-bit controller which – at least in terms of RAM quantity- is more powerful than Nvidia’s upcoming GeForce GTX 580 card which only sports a sniff-worthy 1.5GB.
Of course, as most people with common sense know, 1GB is more than enough for even the most high end cards, but GPUs are an ego based game and bigger is always better – at least according to the mad men of tech marketing.
It doesn’t matter how big you are, however, if you don’t show up and put some skin in the game which, according to our talkative Taiwanese buddies is likely the case for AMD which simply cannot yield the product in any significant volume at manufacturer TSMC on time.
According to our sources, yields for Cayman are still in the single digits and there’s minimal chance AMD will have any shot of achieving its schedule or production/ship targets for Q4. This could also really hurt if Nvidia successfully launches its GTX 580 in volume – despite its smaller RAM offering.
No doubt this will all come to light when samples slated for press testing get held up in the holiday post. We’ll bring you more as we hear it.
A tako su se spremali da za praznike izbace kartu i tim uvecaju profit tj prodaju.Ovako sto vreme vise prolazi sve ce vise da gube. Problemi,problemi..A ko bi rekao kad to kod ATI-ja ide sve savrseno. :D Zamisli Kajmak ce da kasni..Ma ne mari,kad je nV mogla da kasni zbog slicnog problema moze i Kajmak samo da se istorija ne ponovi ovaj put konkurentu.Mesec dana kasnjenja i nije strasno.Ja navijam da Kajmak izadje sto pre jer ce uticati na cenu GTX580,ovako ce nVidia opet da se osili jer nema konkurencije.. Inace i biosi za Kayman jos uvek nisu spremni.Po svemu sudeci ne mogu da je pozicioniraju blizu GTX580 pa sad ganjaju klokove nebi li bili sto blizi.. Pored svega siguran sam da cekaju da se i GTX 580 pojavi i ozvanici performanse da bi mogli Caymana da tuniraju maximalno tj da mu dignu klokove ..
Ma bre ljudi to je sve dogovoreno, malo kasne ovi, malo kasne ovi drugi, sto bi se unistavali ako mogu i zajedno da nas pljackaju... Sad nema nikakve potrebe za jacim karticama, nije izasao nikakav crysis, pa su odlucili da se primire malo, i to sto imaju pricuvaju pa izbace kada bude bilo vreme... Koja je poenta izbacivanja novih grafi sada ako ni stare jos nisu odsvirale svoje, pa koju je to igru nemoguce igrati sa 5850 npr?
Ne verujem da je dogovor..Pogotovu ne zbog praznika.AMD to nebi dozvolio da nema problema.Sibnuo bi Cayman-a na vreme i skinuo Kajmak sa Kajmakom :) No moze da se desi da su i ovo glasine mada ceo ntet bruji o tome.Sta ce biti videcemo. Gde ima dima ima i vatre..
Inace po svemu sudeci nV se ne boji ni najmanje konkurencije.Mogla je da uradi isto sto i AMD i da saceka da oni prvi izbace Cayman-a i da steluje svoju kartu i jos poveca nivo preformansi..Osecam da sa GTX580 definitivno nije kraj.Ako ko zna to su oni,mi samo mozemo da nagadjamo i dobijemo vesti na kasicici.
@raic Post nije zlurad vec sam izneo vesti..Ako je vama zlo od toga ja nisam kriv :)
22-drugi nije daleko.Videcemo da li ce ispostovati launch. I pored toga ako su smanjili stream unit povecanjem klokova bi mogli da sustignu GTX580 ako idemo na to da su shaderi drugacije organizovani kao kod Barts-a.Sa manjim brojem mogli bi da naprave bolji boost.Takodje govorimo o 2GB brze memorije ..
LM, bulazniš u delu o tuningu. Zar stvarno misliš da neko (bilo crveni bilo zeleni) kada izbacuje top model ponude, može da podesi čip da radi u full-u, ali neće? nVidija diktira (ili plaća, kako ja to vidim) trendove: sada je to teselacija, jer, videli su (a ne da su imali vreeeeeemeeeeena, mnogo više nego ovih mesečak dana ako ih bude) da je serija 5xxx koja ih je prepišala i vremenski i tehnološki, tanka u teselaciji, pa je odjednom, BAŠ TO postalo bitno u novm igrama i benchmarcima (koji ne dobijaju pare od nikoga, i potpuno su nezavisni, naime, žive od ljubavi)... pa je izašla prepravka AMD-a, veoma brzo ili prebrzo, zvana Bart Simpson. Nema sumnje da i Kajmak ide u tom smeru. Inače, koliko god zapad bio truo u pun para, nešto baš ne verujem da je velika prodaja tako skuoih kartica od Božića do Nove Godine, ali, verovatno jeste veća. Ljudi jednostavno razmišljaju o tome da ne izbace polufabrikate... KAO NEKI. Pa, zvali to problemima ili rešavanjima problema, ne znam. AMD nema tu komociju da proizvodi felere, razapeli bi ga prvi mi. I još neki. A, šta kažeš, AKO amd ne izbaci kartu pre NG, bez obzira što nvidija nakon papir-lanucha i popuni proizvodnjom ponudu? Kolika će cena biti toj 580??? Hoće li i koliko biti bolja a koliko skuplja ili jeftinija od 5970? Da podestnim, to su one zverke koje bi malo ko kupio, pogotovo sada kada ima naznaka da neće više biti najbrže ili najmodernije, tj. IN? Ko, zna, uglavnom, nevidija se može nadati do mesec dana hvalisanja, i onda će njome opet biti obrisan pod, do izbacivanja 2×560 ili 2×580 (verovatno, tada već u 22nm ili 28nm... ebemliga).
:: Ma nije zlurado... :: :: LM, bulazniš u delu o tuningu. Zar stvarno misliš da neko (bilo crveni bilo zeleni) kada izbacuje top model ponude, može da podesi čip da radi u full-u, ali neće :: nVidija diktira (ili plaća, kako ja to vidim) trendove: sada je to teselacija, jer, videli su (a ne da su imali vreeeeeemeeeeena, mnogo više nego ovih mesečak dana ako ih bude) da je serija 5xxx koja ih je prepišala i vremenski i tehnološki, tanka u teselaciji, pa je odjednom, BAŠ TO postalo bitno u novm igrama i benchmarcima (koji ne dobijaju pare od nikoga, i potpuno su nezavisni, naime, žive od ljubavi)... pa je izašla prepravka AMD-a, veoma brzo ili prebrzo, zvana Bart Simpson. Nema sumnje da i Kajmak ide u tom smeru :: Inače, koliko god zapad bio truo u pun para, nešto baš ne verujem da je velika prodaja tako skuoih kartica od Božića do Nove Godine, ali, verovatno jeste veća. Ljudi jednostavno razmišljaju o tome da ne izbace polufabrikate... KAO NEKI. Pa, zvali to problemima ili rešavanjima problema, ne znam. AMD nema tu komociju da proizvodi felere, razapeli bi ga prvi mi. I još neki :: A, šta kažeš, AKO amd ne izbaci kartu pre NG, bez obzira što nvidija nakon papir-lanucha i popuni proizvodnjom ponudu? Kolika će cena biti toj 580??? Hoće li i koliko biti bolja a koliko skuplja ili jeftinija od 5970? Da podestnim, to su one zverke koje bi malo ko kupio, pogotovo sada kada ima naznaka da neće više biti najbrže ili najmodernije, tj. IN? Ko, zna, uglavnom, nevidija se može nadati do mesec dana hvalisanja, i onda će njome opet biti obrisan pod, do izbacivanja 2×560 ili 2×580 (verovatno, tada već u 22nm ili 28nm... ebemliga)
Tacno je da AMD ima problema sa neispravnim primercima, ali NVidia ne moze da dodje sebi, jer je bila planirala da izbaci 06 novembra GTX 580, posto je takodje problem prelaska na nizi proizvodni proces, ali pitanje je kome ce se vise isplatiti, tj. ko ce imati manji skart.( videcemo da li ce AMD izbaciti 22 Novembra).
Last Tuesday, on the heels of the release of AMD (NYSE:AMD)`s HD Radeon 6800 series cards, Nvidia posted specifications confirming the existence of the GTX 580. According to the specifications, which were quickly removed from the company`s site, the GTX 580 includes 512 CUDA stream processing units, 2GB of DDR5 memory on a 40-nm die, and 128 texturing units on the GF 110 core.
The addition of those 128 texturing units has improved the GTX 580`s performance by 15 to 20 percent compared to its predecessor the GTX 480, according to a Chinese enthusiast forum which posted benchmarks for the GTX 580.
Ništa tu nije nVIDIA-ino, teselacija je deo DX11 specifikacije. nVIDIA je kao lider na hardverskoj strani propisno odradila šta treba.
Drugi je problem što treba udovoljiti proizvođačima igara pa da i počnu da koriste ovu mogućnost. I programeri imaju svoje rokove pa im svakako smeta nešto što oduzima vreme. Očigledno će nVIDIA morati sve da im sažvaće i podeli alat kojim će bez muke odrađivati igre. Iza ovoga se nalazi rad nVIDIA inžinjera i samo rad...sve drugo što govorite je čista zamena teza.
Sto se mene tice meni je sve jedno koja ce karta da bude brza.Nemam taj Fetis da me to lozi.Svakako cu / bi uzeo opet ono sto meni vise odgovara kao sto sam to uvek i radio. Zato cu mudro da sacekam celokupan razvoj situacije i ogradicu se kao i uvek do sad. Dao sam neke svoje predpostavke i ranije dosta toga objasnio.Eto videcemo koliko ce i sta da se od toga obistini. Znam samo da ce neki gorko vino da gutaju ako se situacija ne odigra onako kako se nadaju. @Operator To sto si okacio je staro.Drugo oseti se tenzija kome su naklonjeni a trece koristi short links da nebi napravio belaj od foruma kao sad! P.S.A nvidia ne moze da dodje sebi je isto kao i sa onim masovnim crkavanjem GTX460 kartica :) :) :) :) :)
:: Sto se mene tice meni je sve jedno koja ce karta da bude brza.Nemam taj Fetis da me to lozi.Svakako cu / bi uzeo opet ono sto meni vise odgovara kao sto sam to uvek i radio :: Zato cu mudro da sacekam celokupan razvoj situacije i ogradicu se kao i uvek do sad :: Dao sam neke svoje predpostavke i ranije dosta toga objasnio.Eto videcemo koliko ce i sta da se od toga obistini :: Znam samo da ce neki gorko vino da gutaju ako se situacija ne odigra onako kako se nadaju :: @Operato :: To sto si okacio je staro.Drugo oseti se tenzija kome su naklonjeni a trece koristi short links da nebi napravio belaj od foruma kao sad :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: ::
@ skyfire JEste starija info, ali je jedina istinita. Wen Xiao Fan za sada nije ni jednom pogrijesila. A sto se tice da je Xiao Wan Dong pristrasan, tu si se prevario, druze. Covjek je zagrizeni NVidiac, ako te to interesuje. Belaj od foruma su naklonjene price i nista vise. Off topic Zao mi je sto se nisam oduzio jednom kolegi jer me je prijavio sto sam okacio Nokijin alat za otkljucavanje telefona( bojao se da nece mociu da zaradjuje na dekodiranju telefona - citaj dere i sisa ljude), pa sam izgubio licencu, ali oduzicu mu se vec, prvom prilikom. operator
Ja i ti o tome ne mozemo da pricamo jer si ti pilic te je tvoje poznavanje u radu sa hw-om je jako malo.Ja donosim odluku na osnovu rada i onog sto proizvod nudi dok vecina vas leti pred rudu i guta slepo ono sto im je servirano.
Inace sta bi ja trebao za tebe da kazem koliko si samo kenjao o ATI? Ti si moj prijatelju crven da ni sam ne znas kud udaras.
Eto ti sad.Muahahaha..Crveniiii :)
@Operator Belaj od foruma sam mislio na vizuelni izgled .Vidis da se sve iskrivi kad se stavi veliki link! A sta ce biti definitivno i ko je upravu i ko ima prave informacije ja ne znam.Citam ko i svi i cekam predstavljanje.
:: Mislis, `ono sto meni vise odgovara` :: :: Hahaha.. :: :: :: Sto se mene tice meni je sve jedno koja ce karta da bude brza.Nemam taj Fetis da me to lozi.Svakako cu / bi uzeo opet ono sto meni vise odgovara kao sto sam to uvek i radio :: :: Zato cu mudro da sacekam celokupan razvoj situacije i ogradicu se kao i uvek do sad :: :: Dao sam neke svoje predpostavke i ranije dosta toga objasnio.Eto videcemo koliko ce i sta da se od toga obistini :: :: Znam samo da ce neki gorko vino da gutaju ako se situacija ne odigra onako kako se nadaju :: :: @Operato :: :: To sto si okacio je staro.Drugo oseti se tenzija kome su naklonjeni a trece koristi short links da nebi napravio belaj od foruma kao sad :: :: :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: ::
@skyfire Sve sto sam rekao stojim iza toga, sto se ne moze reci za druge. Konkretno GTX 460-ki vraceno 42 kartice( od strucnjaka bliskih tebi imaju 2 kartice i to su zadnje kartice koje su im reklamirane sa spaljenim komponentama).Defektnih je bilo( cini mi se da li 16 ili 18, a sve ostale su spaljene u roku od 4-5 dana od kupovine). O poznavanju hardvera, necu reci nista vise. To cu prepustiti strucnjaku, tj. tebi. Muahahaha..Zeleniiii :) ( da se izrazim tvojim rijecnikom). operator
Bez tebe je gorko vino prevedeno na ATI language..
08.11.2010. 15:09
status: user broj poruka: 18472
Kako dani odmicu mislim da ce ATI-jevci da pevaju ovu pesmu posto iscekivani Kajmak se nece skoro pojaviti..Stihovi idu uz prevod pa kaze :
Sad kad nisi sa mnom sporo teku sati (Ja te sa ceznjom cekam a tebe nema) cini mi se, kazaljke ce stati (Nemam na cemu vise da se igram,vreme prolazi tuga je sve veca) potajno se pitam, sta mi zivot vrijedi (kako cu ja bez tebe Kajmace moj? ) svake noci sam za stolom sjedim (Blejim u monitor i brizno ocekujem kad ces da se pojavis)
Ref. 2x Bez tebe je gorko vino (Ako tebe nema,ni `savrseni ATI` driveri nam nece pomoci,ti si nam jedina moguca nada da pobedimo) nece tugu da mi blazi (Svakim danom nade sve manje,srce bolno jer Kajmaka nema) i ja ne mogu da se smirim (Tresem se od muke,bola i straha sta li ce biti,hoce li nas dragi Kajmak biti nabrzi) srce samo tebe trazi (Samo na tebe cekamo,u tebe se nadamo,u tebe se kunemo)
Sad ga pretera, osim, ako nisi siguran da će na kraju AMD biti najbrži (ja i nisam, mada mislim). Kako nije bitno ko je najbrži? To je izuzetno bitno. Ja SIGURNO neću kupiti, čak ni skuplju mid-end grafulju (recimo, za mene je ok 5770-6850-460, ali i to smatram previše skupim u odnosu šta dobijem - par sati gluvarenja), ali, ali, ali.......... na osnovu KO trenutno ima najbržu grafulju, likovi - ne ljuti se mnogo - kao što si npr. TI, spremni su da koriste reči: brisanje prašine (a ja, ja sam se samo šalio, hteo sam da vidim kako stoji moja slika.... kad sam pomenuo brisanje prašine a sammir se krevelji već dva posta), superiorna arhitekrura, neprevaziđeno, itd. itd. itd... a ono procenti u pitanju, a, negde bolje negde gore. Kod oba...
E, vidi ovako: setih se onog vica pok. Bate, poratni je film, Dragan Nikolić je učitelj a Bata opasni direktor škole... LM, Bata da bi isapo cool, priča vic poratnoj partizanskoj deci: o Nemcu, Amerikancu i Srbinu, pa ppšto ne zna baš šta je bilo na početku, uglavnom, na kraju ih je Srbin sve nadmudrio. Tako i ja: ne znam za tasslačenje, directX 11, šejdere i Dart Vejdere, ali, na kraju će AMD imati bržu kartu. Pa kom milo kom zaslinilo.
@Pisko Da nije tebe nebi bilo ni mene tako da mislim da bi bilo korektno da me ne predstavljas u pogresnom svetlu. Ja se postavljam onako kako situacija nalaze,shodno tome. @Operator Pa ti testiras 12h hw a nemas ni jedan jedini dokaz o tome niti shoot,spalis grafulju prilikom oc-a ko zna kako,gore ti kablovi,topis komponente..Jel treba dalje da pricam o strucnosti kad si vec napomenuo ili da se opovrgnem na jos neke izvale koje si pisao?
AMD delay-uje kartu jer je trenutno najbrzi, nece da sutradan po izlasku GTX580 izbaci 6970, sta ce da radi sa 5970 koje se sada sigurno proizvode ? Namerno prave malu pauzu izmedju izlaska GTX580 i 6970, naravno to ce biti pre Bozica jer ce u vreme pre praznika dosta porasti prodaja. Ali sve u svemu ATI ce verovatno biti brzi. AMD nece sebi zabiti noz u ledja i izbacivati najbrzu karticu na trzistu, ako je vec ima, dakle ceka nVidia-ju da preuzme tron i posle par nedelja ce verovatno povratiti krunu izbacivanjem 5970. Oni su verovatno spremni samo je ovo verovatno jedan marketinski trik :).
A sto pisko kaze da je trenutno postala `slucajno` najbitnija stvar teselacija, to se zna kome mozemo da zahvalimo :).
Inace kada videh na GTX580 quieter gaming, zamal ne padoh sa stolice :).
Sigurno ne vise nego sto ti svakodnevno iskenjas o nVidiji...
A i da zaboravih da si ti No. 5 ili kako ono bese u Srbiji, lol.
:: Ja i ti o tome ne mozemo da pricamo jer si ti pilic te je tvoje poznavanje u radu sa hw-om je jako malo.Ja donosim odluku na osnovu rada i onog sto proizvod nudi dok vecina vas leti pred rudu i guta slepo ono sto im je servirano :: :: Inace sta bi ja trebao za tebe da kazem koliko si samo kenjao o ATI :: Ti si moj prijatelju crven da ni sam ne znas kud udaras :: :: Eto ti sad.Muahahaha..Crveniiii : :: :: @Operato :: Belaj od foruma sam mislio na vizuelni izgled .Vidis da se sve iskrivi kad se stavi veliki link :: A sta ce biti definitivno i ko je upravu i ko ima prave informacije ja ne znam.Citam ko i svi i cekam predstavljanje :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: Mislis, `ono sto meni vise odgovara` :: :: :: :: Hahaha.. :: :: :: :: :: Sto se mene tice meni je sve jedno koja ce karta da bude brza.Nemam taj Fetis da me to lozi.Svakako cu / bi uzeo opet ono sto meni vise odgovara kao sto sam to uvek i radio :: :: :: Zato cu mudro da sacekam celokupan razvoj situacije i ogradicu se kao i uvek do sad :: :: :: Dao sam neke svoje predpostavke i ranije dosta toga objasnio.Eto videcemo koliko ce i sta da se od toga obistini :: :: :: Znam samo da ce neki gorko vino da gutaju ako se situacija ne odigra onako kako se nadaju :: :: :: @Operato :: :: :: To sto si okacio je staro.Drugo oseti se tenzija kome su naklonjeni a trece koristi short links da nebi napravio belaj od foruma kao sad :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: :: :: ::
Vidis kako nezrelost i neiskustvo utice na ponasanje coveka. Do skoro si bio momak na mestu dok si sad vec upao totalno pod uticaj okoline i stopio se. To se zove psihicka presija uticaja masovnog drustva na jedinku..Ali ti to naravno ne znas jer si jos mlad i zelen,ups mislim crven.. Pa ja i da kakim o nv radim samo ja to i to radim sa razlogom.Ti si jedan od seratora,vas ima malo vise..Zamilsli kako je meni da se izborim sa svima vama :) Kolicina sr@nja koja se izvaljuje nema mernu jedinicu tako da ovaj forum nema nikakvog znacaja za uzeti za ozbiljno. Nivo mog sr@nja je zajebancija,nesto poput onog sto Pisko forsira tj ja sam mu konkurencija u kenjanju.. Kad je polemika na nivo i kada zaista govorimo o ozbiljnim stvarima tu se stavlja tacka. Bitne su cinjenica,realan rad a ne price rekla kazala.Na osnovu iskustva i donosis zakljucak i sam tim stavom se upustas u diskusiju.. Jedno je zajebavanje a drugo je iznosenje realnih stvari i cinjenica kroz kontruktivnu polemiku koju je ovde na zalost jako retko sresti.. P.S.Budi malo elasticniji i nauci da se salis i da to tako i prihvatas!Nije sve crno i belo!
:: Sigurno ne vise nego sto ti svakodnevno iskenjas o nVidiji... :: :: A i da zaboravih da si ti No. 5 ili kako ono bese u Srbiji, lol :: :: :: Ja i ti o tome ne mozemo da pricamo jer si ti pilic te je tvoje poznavanje u radu sa hw-om je jako malo.Ja donosim odluku na osnovu rada i onog sto proizvod nudi dok vecina vas leti pred rudu i guta slepo ono sto im je servirano :: :: :: :: Inace sta bi ja trebao za tebe da kazem koliko si samo kenjao o ATI :: :: Ti si moj prijatelju crven da ni sam ne znas kud udaras :: :: :: :: Eto ti sad.Muahahaha..Crveniiii : :: :: :: :: @Operato :: :: Belaj od foruma sam mislio na vizuelni izgled .Vidis da se sve iskrivi kad se stavi veliki link :: :: A sta ce biti definitivno i ko je upravu i ko ima prave informacije ja ne znam.Citam ko i svi i cekam predstavljanje :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: :: :: Mislis, `ono sto meni vise odgovara` :: :: :: :: :: :: Hahaha.. :: :: :: :: :: :: :: Sto se mene tice meni je sve jedno koja ce karta da bude brza.Nemam taj Fetis da me to lozi.Svakako cu / bi uzeo opet ono sto meni vise odgovara kao sto sam to uvek i radio :: :: :: :: Zato cu mudro da sacekam celokupan razvoj situacije i ogradicu se kao i uvek do sad :: :: :: :: Dao sam neke svoje predpostavke i ranije dosta toga objasnio.Eto videcemo koliko ce i sta da se od toga obistini :: :: :: :: Znam samo da ce neki gorko vino da gutaju ako se situacija ne odigra onako kako se nadaju :: :: :: :: @Operato :: :: :: :: To sto si okacio je staro.Drugo oseti se tenzija kome su naklonjeni a trece koristi short links da nebi napravio belaj od foruma kao sad :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: :: :: :: :: ::
Trista mu kuvanih aligatora! Hoce li te karte vec jednom!
08.11.2010. 16:37
status: user broj poruka: 10997
Dosadio mi ovaj GeForce 470 - nikako da me iznervira, da mi zada probleme, da mi da MOTIVACIJU, bre! Zalio sam se NV-u, kazu: sorry Sir, obratite se AMDeki i njegovoj Crvenkapi - proizvodnja problema je njihov resor...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.