Opet nešto za mene i drugare, kad ću ja nekom da budem drugar
07.11.2010. 10:11
status: user broj poruka: 9006
Auuu, dobro kaže mala, ako će da ima decu ko što su ovi što igra s njima plaši se za svoju budućnost.
Mora da je američki lobby, jedan zvuči ko skinut iz south parka... tuga.
Inače dabogda otac govno izjeo onom ko je smislio voice čet u mečmejkingu, to su 90% vremena lajanja, mjaukanja, zavijanja i drugi neartikulisani zvukovi, verovatno da se zastraši protivnik.
A MW2 se igra odavno, spremamo se za black ops, nezvaničnog naziva MW2,5 jerbo se odigrava neđe između tradicionalnog WW2 i MW.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Zato ja gledam, lobiram, jurim itd. Da se dignu serveri u Srbiji ili bar na balkanu gde ces admina da znas ili bar igrace a ne ovakvu razmasenu decu sa gomilom citova.
Inace proradio je i Cod5 server kod nas BFS mod doduse jos u beta fazi ali radi ok.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.