Nema te?Da ti nije onaj Kajmak preseo pa si pokvario zeludac?`Oce to tako kad se nesto forsira sto ne valja :) Posle su posledice katastrofalne .) No,jel ima kakvih vesti na polju grafickih akceleratora,jel trziste cveta ili se AMD uspavao? Poglavica spava,vojska u rasulu :) `Si ziv?Nemas energije?Gde ti je mladost? :) :) :)
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
Vi Zeleni ste davno poraženi, tako da nema svrhe da se više bakćemo sa vama. Isto važi i za nVidiju. Jedna i po dobra karta koju su izbacili za poslednih godinu i po dana. To govori sve.
Lepo ti rekoh udri po domaćoj a ne po apsintu, jebo ih patak ko da ga od bunike prave. Doći će ti jednog dana glave ta ljubav prema zelenilu... ili bar uveta ko nekim evergreen umetnicima.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Muku mučim. Imam integrisanu grafulju na dečjoj mašini, nvidija, i hoću i to da prodam nekako, da iščupam, pa mi nešto ne ide.... Deca kad imaju, imaju zeleni proliv. Milan Tarot mi je rekao da odlomim deo motherboarda sa integrušom i pobacam diskove sa drajverima, da će to pomoći. Da i tebii dam broj? Možda pomogne?!?
P.S. Radim brate, smene svoje da odradim, tamo srećom apstiniram od interneta što ima presudni značaj za mentalno zdravlje ali i mentolska iskustva.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.