Lepo, samo sto `sklapanje na licu mesta` nudi i nekolicina drugih
01.11.2010. 07:41
status: user broj poruka: 10997
dobavljaca (neki od njih, `poznatom` kupcu nude i osnovnu instalaciju izlecenog OS-a, po zelji). Ja sam se okoristio ovom pogodnoscu nekoliko puta tokom ove godine, kada sam nabavljao cele `konfiguracije` a bio sam u trci sa vremenom, pa nisam mogao da srafcigerisem kod musterije...
Re: Zašto bi neko išao na ovu varijantu - Ma, OK, nego...
01.11.2010. 08:55
status: user broj poruka: 10997
ovde je glavna prednost sto se radi po sistemu `dodji, na licu mesta vidi sta ima, uzmi to i to, plati i nosi`. In no time. A ne ono `imali smo juce`, `nismo stigli da azuriramo sajt`, `poslacemo vam cenovnik`...
:: Kad može u kategoriji konfiguracije da otvori još jednu temu `Komp za xxx evra` :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
:: ovde je glavna prednost sto se radi po sistemu `dodji, na licu mesta vidi sta ima, uzmi to i to, plati i nosi`. In no time. A ne ono `imali smo juce`, `nismo stigli da azuriramo sajt`, `poslacemo vam cenovnik`.. ::
U potpunosti se slazem! Kad uzmem pa otvorim kutiju, pa obrnem papirice, pa gledam sta sve ide uz odredjeno parche hardvera, pa kad uzmes sa sve folijom i onda se onako providi, al jos uvek ne vidis lepo, pa onda lagano povlacis selotejp...
Malo sam preterao :D
Athlon II x4 630@3Ghz, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2@860Mhz cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
:: E jesi ti ljudi blesavi, uskraćuju sebi najveći merak.. :: :: Toshiba L650-18 :: :: meni je srafcigerisanje nogov hardvera neprocenjiv filin :: volim `miris` tek raspakovanog...merak nego sta
:: :: U potpunosti se slazem! Kad uzmem pa otvorim kutiju, pa obrnem papirice, pa gledam sta sve ide uz odredjeno parche hardvera, pa kad uzmes sa sve folijom i onda se onako providi, al jos uvek ne vidis lepo, pa onda lagano povlacis selotejp.. :: :: Malo sam preterao : ::
Istina nema nista lepse od otvaranja kutija i srafcigerisanja, ali nisu svi `vicni` u tome, neki ne znaju, neki se plase, neki zele da nauce... __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.