ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
@tortojed@Fsamir Razocarali ste me,ja se tamo ubih od uporedjivanja onih testova,nvidia rules i te stvari vas nema ni da beknete.Tako mi drzite ledja?Hocete da me ova rulja spali na lomaci?Pa zar i vi braco Brutovi? :) :) :)
@Pisko,sta se bre prsis sa tim Kajmakom kad ga nema ni od korova?Nemoj da sad iskalim sav ovaj bes na tebi zbog ove pljeskavice koju sam pojeo. :p
Oooooooooo..vidim nVidia hejteri kenjaju..Ako,ako,kad stigne GTX 580 mislim da ce da im pogori kosica od besa,muke i zalosti..Dobice momentalnu hronicnu dijareju :) :) :)
:: :: Oooooooooo..vidim nVidia hejteri kenjaju..Ako,ako,kad stigne GTX 580 mislim da ce da im pogori kosica od besa,muke i zalosti..Dobice momentalnu hronicnu dijareju :) :) : ::
:: Dijareji od pljeskavice ima leka, tvoja verbalna dijareja je ono što me brine ponekad :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: Oooooooooo..vidim nVidia hejteri kenjaju..Ako,ako,kad stigne GTX 580 mislim da ce da im pogori kosica od besa,muke i zalosti..Dobice momentalnu hronicnu dijareju :) :) : :: :: ::
Ako, ako, i stvarno ako bude ovako kao sto je FSamir dao link, onda to nije nista novo osim sto su osposobili kompletan chip i povecali taktove... Ako se ne varam to je bilo najavljivano kao GTX 485 pa se ocigledno pretvorilo u GTX580...
@ Tortojed: AMD je sa 6000 serijom promijenio arhitekturu chipa, umjesto 5D SP sada koristi 4D SP a uz to su jos i 20% efikasniji ti Shader Procesori... (tako sam shvatio, mozda je i pogresno)
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: jedino sto ima tendenciju da izgori je ova karta: :: ::
:: Dijareji od pljeskavice ima leka, tvoja verbalna dijareja je ono što me brine ponekad :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: Oooooooooo..vidim nVidia hejteri kenjaju..Ako,ako,kad stigne GTX 580 mislim da ce da im pogori kosica od besa,muke i zalosti..Dobice momentalnu hronicnu dijareju :) :) : :: :: ::
Moraš još kajmaka da pojedeš, dok nas stigneš. Zabrazdio si sa tom uvoznom junk hranom, pređi na domaći holesterol, a ne na mleveno meso ludih krava. Vidiš da ti šteti.....
Aman pljeska bila sa Zlatibora,rana neka divljacka,pokvarena,ko da je zivo meso,previse crveno..Ko mi je kriv kad se nisam drzao zdrave hrane i vitamnina,kupus,spanac.. Sad mi nebi pozlilo :)
:: Aman pljeska bila sa Zlatibora,rana neka divljacka,pokvarena,ko da je zivo meso,previse crveno..Ko mi je kriv kad se nisam drzao zdrave hrane i vitamnina,kupus,spanac. :: Sad mi nebi pozlilo : ::
Koja ce ovo zverina da bude, TDP 244W napokon dobro ispeglean, videcemo sta ce biti u praksi, ako stvarno izadje 9.novembra. Ako bude ispalo da je jaci od 6970, AMD je usrao motku, jer Kajmak trosi 300W :D Sta se ovde desava ja nzm, smrdi mi sve ovo.
Performanse su ok, ali mislim da nV ima keca u rukavu, 244W, ovo bi mogao da bude slabiji model, odnosno nV bi mogla da izbaci i neki GTX585 sa 295-300W koji bi bio brzi jos. Moje misljenje je da ce ova karta da bude malo brza od 6950, mozda u nekim stvarima i od 6970. Mada ne treba rano donositi zakljucke. Al drago mi je da vidim da se potrosnja smanjila.
Driveri bez zezanja tu igraju odlucujucu ulogu..Kod GTX 460 su dosta kumovali,kod GTX 480 takodje,cak sam i ja sa GTX 295 imao izvanredne rezultate i boost.U poslednje vreme dosta obracaju paznju na SLI i performanse.. Inace TDP je ok a ta jaca varijanta je najverovatnije 512 bit-na karta ako se spremaju na to.Inace imaju oni prostora da sa dva GF110 naprave Dual GPU izvedbu.Sad su stvari malo drugacije.
:: Koja ce ovo zverina da bude, TDP 244W napokon dobro ispeglean, videcemo sta ce biti u praksi, ako stvarno izadje 9.novembra. Ako bude ispalo da je jaci od 6970, AMD je usrao motku, jer Kajmak trosi 300W :D Sta se ovde desava ja nzm, smrdi mi sve ovo :: :: http://vr-zone.com/articles/report-nvidia-geforce-gtx-580-tdp-is-244w-includes-128-tmu-benchmarks-leaked/10202.htm :: :: Performanse su ok, ali mislim da nV ima keca u rukavu, 244W, ovo bi mogao da bude slabiji model, odnosno nV bi mogla da izbaci i neki GTX585 sa 295-300W koji bi bio brzi jos. Moje misljenje je da ce ova karta da bude malo brza od 6950, mozda u nekim stvarima i od 6970. Mada ne treba rano donositi zakljucke. Al drago mi je da vidim da se potrosnja smanjila.
Jebiga ovaj forum niko ne jebe 2 posto,ni administratori,da ovo neko odrzava ti i tebi slicni popili bi ban za diskriminaciju po rasnoj osnovi samo tako...
Pricas tu koje kakva sranja,karta izlazi za mesec dana,neznaju se ni performanse ni cena ni potrosnja,nista!Vazno je da ces se ti i tebi slicni ovde iskakiti pa to ti je.
nVidia nije sisala vesla ali ce njoj itekako da sisaju nesto drugo..AMD je jos mlad da bi mogao da se bori za ovom Gigantskom kompanijom koja cuda moze da napravi i pored najtezih tehnoloskih prepreka.. Osecam,osecam,neko je u ovoj sumi srecan (Gargamel) :) Kad GTX 580 izadje na sunce ATI 5970 ce biti The Final Countdown
Re: NMY a jel ti mislis da je Nvidia sisala vesla?
02.11.2010. 01:07
status: user broj poruka: 1509
Ja bi najsretniji bio kada bi se banovi dijelili, onda ne bi bilo pola ovih umisljenih i zaguljenih likova koji misle da znaju nesto, a prosipaju se kao i uvijek...
Eh da se moze dobiti ban zbog lupanja gluposti i iznosenja neistina i lazi, bilo bi najbolje...
:: Jebiga ovaj forum niko ne jebe 2 posto,ni administratori,da ovo neko odrzava ti i tebi slicni popili bi ban za diskriminaciju po rasnoj osnovi samo tako.. :: :: Pricas tu koje kakva sranja,karta izlazi za mesec dana,neznaju se ni performanse ni cena ni potrosnja,nista!Vazno je da ces se ti i tebi slicni ovde iskakiti pa to ti je :: :: :: :: http://pcuniversum.blogspot.com :: ::
definitivno najzabavniji forum on zi planeten, jao pogledaj kakva mu je kosulja, mora da je nova, ma ne oprana je vec nekoliko puta ali sa pervol blek medzikom hahahahahahah
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.