Eto to bi bilo to koga zanimaj uperformanse, nisam ukljucio samo overklok, al i to cu kad izadje neki program koji podrzava 6870, jer ne postoji jso uvek podrska n iza MSI Afterburner cak.
Ne zaludjujem se mnogo sa tim benchmark-ovima,ali gde je ta kartica u odnosu na 5850? Jos nesto,nek se z....u u ATI-ju pa naprave kartice sa malo sirim mem.opsegom od 128 i 256 bita,ili imaju neki problem ili neznam sta!? Mozda ce im i propadanje kartica u min.frame biti manje drasticno! Nista mi neznaci frame od 100-150 fps,ako cesto propada ispod 25fps,bar!
Bolja je do 10% od 5850.... Znaci nista znacajno ali je mal obrza, a u teselaciji i DX11 je oko 20% brza, na tome se poradilo...
:: :: Ljudski odradjeno! Hvala :: :: Ne zaludjujem se mnogo sa tim benchmark-ovima,ali gde je ta kartica u odnosu na 5850 :: Jos nesto,nek se z....u u ATI-ju pa naprave kartice sa malo sirim mem.opsegom od 128 i 256 bita,ili imaju neki problem ili neznam sta!? Mozda ce im i propadanje kartica u min.frame biti manje drasticno! Nista mi neznaci frame od 100-150 fps,ako cesto propada ispod 25fps,bar :: :: pozdra ::
Pa pazi ja sam testirao LOAD, e sad ja pod time podrazumevam pravo opterecenje sto Furmark sigurno jeste na ovim podesavanjima... U igrama nije ni blizu temperatura pri toj brzini ventilatora....
Ako pricamo o sirovoj snazi 5850 na nekih 950 je sije...
Al dobro potrosnja i telesacija su sasvim dovoljan razlog zasto je karta bestbuy u cenovnom rancu 200-250e
Meni ne treba taj nivo performansi(5850 koji je bio dosta brzi od tvoje 6870 mi je bio i vise od overkill-a) pa kako stvari stoje uzimam GTX460 768 za 14000din, pa cu malo na njoj da se izivljavam
Poz
:: Bolja je do 10% od 5850.... Znaci nista znacajno ali je mal obrza, a u teselaciji i DX11 je oko 20% brza, na tome se poradilo.. :: :: :: :: :: Ljudski odradjeno! Hvala :: :: :: :: Ne zaludjujem se mnogo sa tim benchmark-ovima,ali gde je ta kartica u odnosu na 5850 :: :: Jos nesto,nek se z....u u ATI-ju pa naprave kartice sa malo sirim mem.opsegom od 128 i 256 bita,ili imaju neki problem ili neznam sta!? Mozda ce im i propadanje kartica u min.frame biti manje drasticno! Nista mi neznaci frame od 100-150 fps,ako cesto propada ispod 25fps,bar :: :: :: :: pozdra :: ::
Sad sam poredio rezultate kroz rezolucije od 1680x1050 posto je kod mene jaca rezolucija od tvoje jer nisam radio na 1080p testove. U svim igrama za koje si postavio rezultate je Asus CU brzi od 6870 .Kada se GTX 460 OC-uje situacija drasticno menja! Cak i u Vantage imas manji score!? Brojke su tu..Jos sam radio test na prvom whql driveru.Cak nije ni poslednji. Mrsko mi je da lepim sad pojedinacno za svaki test..
Zato sto sam mislio da je bolje da uzmes 6870 ali sve je jasnije da je GTX 460 kompletniji produkt. No izbor je na userima i njihovim afinitetima.Niko nikog ne tera da kupi ono sto ne zeli.
Inace i 6870 mi je OK samo temperatura mi hot..., e ako je i ventilator na njoj bucan(nesto kao kada sam imao 9800gtx+) onda ne znam sta reci... U svakom slucaje deluje OK hvala medi na testu...
da bi postigao njene priblizne perfomanse sa gtx 460 moras da je klokujes ,ko ce sa time da se zaebava ,prosecan user ? ne verujem ,a posle cemo gledati x postova riknula mi grafa sta se desava ?.Upotrebite malo logiku.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.