Alleged Nvidia GeForce GTX 580 pictures hit the web
STRANA 1 OD 1
dz0ni
Alleged Nvidia GeForce GTX 580 pictures hit the web
28.10.2010. 13:36
T30499
status: user broj poruka: 880
Stize monstrum:) lepa karta nema sta. GTX500 serija ce biti tweakowana i full cip, znaci GTX560 bi trebalo da budei full gf104 384CC,GF106 itd.. verovatno i manje trosi, itd, tako bi trebala svaka karta, i prica se da ce svaki cip imati duplirane texturne jedinice. A po ovom dizajnu rekao bih da ce se dosta manje grejati.
Re: ... Pa vidji, `vako kolega: i biranje sebi `nick-a` iliti ...
28.10.2010. 15:21
status: user broj poruka: 10997
nadimka, koji pripada polu suprotnom polu onoga ko bira, jeste neka vrsta tra(ns)vestije, bogomi... To ce reci, ako te neko shvati kao zensko, nije krivica na njemu! Kuj te djava tera` te si nazuo štikle!?
:: vidje tortojeda, nisi bas u toku , ne znaci ako pise irena oma p...a . :: :: ::
Cist photoshop!Necija neumorna zelja da se ova karta pojavi na svetlost dana pa informacije izbijaju niotkud! Sa svih strana navijaci,crveni forsiraju Cayman,zeleni Papirni GTX 580 a sve to zapravo nema smisla dok se proizvod fuizicki ne pojavi,ovo je sve mlacenje prazne slame..
No po ovoj slici taj GTX 580 najvise lici GTX 470.Vent je malo veceg precnika,PCB je kraci od GTX 480,bar se tako cini,po slici ispade da ce se manje grejati..Jes,svega 2-3 c.Sad nece imati 90,imace 87c hehehehe.Vrh.Nema ovo veze sa mozgom!
Nisam u toku sa ovim al cisto `zdravorazumski`. Sve one price o grafickim za gtx 485, 475 puna 460 ... to je u principu to, mislim radili si i oni nešto sigurno , pa su rešili da to bude serija gtx 5xx.Predpostavljam da to nije ništa novo, nikakav novi cip, a možda i grešim.
Nece ta karta biti nista jeftinija i da se pojavi od sadasnjeg GTX480. Koliko vec sad najavljuju od `pozudanih` izvora bice po istoj ceni. Tesko da ce to da bude hit.. Ako bude oko 400 Eur a opravda brzinu recimo poredeci sa Caymanom onda ok posto ima nagovestaja da ce i Cayman da zalegne po istoj ili priblizno slicnoj ceni + - .
Vidi, ako je slika u photoshop-u, ondak, spavali su i fake je. AKO JE U POWER POINTU, to je gotovo, samo što nije. Što reko pajkan na autobuskoj stanici: e sad su našli da im lepe nalepnice! Ljudi, skoro nije bila ovako povoljna situacija sa grafuljama, ali, što mi smeta cena ovog 5770, u p.m.! Neću biti miran dok ne kljokne ispod 100€....
Vidi ti ovog matorog al se osilio..A ti bi da se pljuje nv konstantno?Eeeeee..Taj film neces gledati..Moramo bidnuti realni..Nego sad kad se Kajmak pojavi osecam da ces biti naboden na razanj za primer ATI kvaliteta/performansi i karakteristika :) :) :) Zrtvu junacki podnesi kao poglavica crevnih ups mislim crvenih podanika. Krckaces se na tihoj vatrici bas onako kakvu si je sam potpalio :) :) :) Mislim da ce majmuna na kraju da naguzi lav,prvo ce da ga bije a posle ce da ga kara :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.