U ovaj `superclocked` (super-overclocked) GeForce 460 ugradjena
STRANA 1 OD 1
tortojed
U ovaj `superclocked` (super-overclocked) GeForce 460 ugradjena
24.10.2010. 01:09
T30377
status: user broj poruka: 10997
je tehnoloska inovacija - Proadlizer - do nedavno koriscena samo u notebook-ovima (u napajanju CPU-a). Radi se o sistemu koji prati `ponasanje` procesora (u ovom slucaju GPU-a, naravno) i prilagodjava visinu napona srazmerno kolebanju vrednosti angazovane struje. Na taj nacin postize se fina kontrola (kontinuirana promena) u citavom spektru dozvoljenih vrednosti napona (ne samo grubi `switch` od `idle` na `full`, nego i promene tokom `full throttle` stanja).
Izgleda da je to ono sto nije poslo za rukom Crvendacima, pa serija 5xxx ima `prekide` u radu, to jest, kontrolni sistem napajanja nedovoljno brzo prati promene u `angazovanosti` GPU-a (u citavom spektru, od `idle` stanja do `full throttle`).
Re: U ovaj `superclocked` (super-overclocked) GeForce 460 ugradjena
24.10.2010. 01:29
status: user broj poruka: 721
Uh bre, koji marketinski mumbo-jumbo... Torto, torto niko te vise ne uzima za ozbiljno - kada je o grafici rec :) Nego, ovaj GigaByte se bas bacio na posao. Bas me zanima kako ce se ovaj gtx460 pokazati, sve prethodne super-overclock serije su im bile odlicne...
:: je tehnoloska inovacija - Proadlizer - do nedavno koriscena samo u notebook-ovima (u napajanju CPU-a). Radi se o sistemu koji prati `ponasanje` procesora (u ovom slucaju GPU-a, naravno) i prilagodjava visinu napona srazmerno kolebanju vrednosti angazovane struje. Na taj nacin postize se fina kontrola (kontinuirana promena) u citavom spektru dozvoljenih vrednosti napona (ne samo grubi `switch` od `idle` na `full`, nego i promene tokom `full throttle` stanja) :: :: :: Izgleda da je to ono sto nije poslo za rukom Crvendacima, pa serija 5xxx ima `prekide` u radu, to jest, kontrolni sistem napajanja nedovoljno brzo prati promene u `angazovanosti` GPU-a (u citavom spektru, od `idle` stanja do `full throttle`). :: :: http://goo.gl/3c5 :: http://goo.gl/Vxf ::
Re: Re: Eventualno, da zalijem taj cvet u tebi...@Gilopile, pun...
24.10.2010. 02:04
status: user broj poruka: 10997
pogodak! A ne bih se bunio ni protiv slatke `makete` jedne debeljuskaste 5970-ice (crvene, ali od jagoda, jooj, vodeno hladjenje mi proradilo u pluvacnim zlezdama)! - - - - - Posle tkve torte PRVO caša `ladne vode, negazirane! Da se ne kvari ukus prethodnoga. Tek nakon duze pauze, NesCafe, an pti soluble, stono bi rekli proterani Cigojneri!
:: Auuu,nadrljase crvendaci posle ove vesti: :: :: Evo za naseg tortoklopa:) :: :: http://cache.gawker.com/assets/images/gizmodo/2008/10/cake1-1.jp :: :: Posle nje ce pasati salica tople kafe :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: He, he - ja sam onaj koji prozdire torte. Vi koji od mene ucite, mogli bi ste malo i da castite...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.