Ma nema ovo veze s romima, jeste najvise ljudi sa juga Srbije i iz opstina Presevo i Bujanovac ali ja verujem da ima azilanata iz svih krajeva Srbije. Fakat je bolje u Somaliji. A nasi politicari ako zele da smanje broj `laznih azilanata` (oni koji ne traze azil iz politickih vec iz ekonomskih razloga) nek daju ostavke ili nek prestanu da kradu...
Mis`im i ako nisi azilant nego posteni emigrant i hoces da polazes nesto od tih testova koji su potrebni za bezaniju uverices se da su svi rokovi u Srbiji zauzeti 2-3 meseca unapred a da u okolnim zemljama moze odmah jer nema guzve...
Gownjawi skandik-navosi! Ne znaju da cene nase sposobnosti.
20.10.2010. 21:53
status: user broj poruka: 10997
Mi im tamo posaljemo najprobranije krimose, ovi ili pokokaju neke korumpirane ambasadore ili se kenjaju medjusobno, ili opljackaju banku upotrebom helikoptera, ljudi od akcije (`uvek se zavrsi s` nekom od nasih pucnjava` stono bi rek`o Kobayaga), ljudi od renomea, od formata... Ovi dole, Somalijci, Pigmeosi itd, dodju, ugnjezde se u periferije, grickaju banane uz centralno grejanje, zive od socijale i cekaju starosnu penziju... - - - - - - Mada, kad covek malo bolje pogleda vecinu pristiglih iz Srbije (Romalen), shvatice da i oni mogu da prodju kao Somalijci ... Zayebunili se Swedi...
Ma OK, nisam mislio nista lose u vezi Roma, ali fakat je da i njih neko zajebava, jer im obecava da ce naci `spasenje` negde preko itd. A da su apsolutna vecina u trazenju azila to je cinjenica. E sada, kada nam ponovo vrate vize, to nikako nece valjati. Sto se okolnih zemalja tice, mislim da preterujes. Ja se ne slazem da je u Rumuniji, na primer, bolje nego ovde.
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
kad smo mi faktor stabilnosti i najveci izvoznik bezbednosti u regionu, pa onda najveci privredni rast, pa dolaze strane kompanije, pa idemo u evropu...
Bolje: Šveđanke, izbavite me odavde! :: kad smo mi faktor stabilnosti i najveci izvoznik bezbednosti u regionu, pa onda najveci privredni rast, pa dolaze strane kompanije, pa idemo u evropu.. :: :: SVEDJANI IZBAVITE ME ODAVDE :: :: ::
Re: Re: normalno da je ovde najbolje - -e, tooo! Šveđanke...
21.10.2010. 01:01
status: user broj poruka: 10997
makar bile i bušne (cipele `švedjanke`, da se razumemo)! - - - - - - - - @Antilohije: nema ti druge nego da se namazes katranom (zamoli Mrkonjića, mrkoga konjića) ...
:: Bolje: Šveđanke, izbavite me odavde :: :: kad smo mi faktor stabilnosti i najveci izvoznik bezbednosti u regionu, pa onda najveci privredni rast, pa dolaze strane kompanije, pa idemo u evropu.. :: :: :: :: SVEDJANI IZBAVITE ME ODAVDE :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.