:: u pitanju je Disney-eva animirana kolekcija, da budem precizniji svi crtaci koji su mi na pamet pali i to single link/s za svaki crtani :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: http://img843.imageshack.us/img843/8216/nero7.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Re: Kako i zašto Disney pokušava da iskvari vas i vašu decu
16.10.2010. 21:21
status: user broj poruka: 1889
Mislim da je ovo malo paranoichno.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
:: http://www.youtube.com/watch?v=pnI-YVpXoD :: :: Izvini zemo, moro sam :: :: ============================================== :: KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVN :: :: :: ::
ishmerish,da ti se zahvalim, stvarno me drzis u toku sa filmovima, a plus sto ih dajes na gotovs.:)) i ovde sam nasao poneki naslov koji mi treba.:)
i slazem se sa bstaleticem, i sa onim komentarom na youtube: Ne postaje se ubica zbog slike ku**a u crtacima.
a da ne spominjem da se brzom pretragom moze ustanoviti da je ono sto onaj politicar prica na kraju, vecinom netacno (neki afrikanci koji proklinju decu za vreme pesme... gde? i reziser john smith... to je americko ime kao nase pera peric. sa imdb: Directors:Roger Allers, Rob Minkoff). a ostalo mi bilo smesno, neke od crtanih znam napamet i nikad nisam primetio te stvari.:)) valjda se crtači smaraju pa tako ubacuju fazone.i ja bih da mi je dosadno.:))
o masonima necu nista, posto se to ne moze ni dokazati ni osporiti, dakle bila bi isprazna diskusija.
inace imam cak i neki crtani film iz 1924, koji je bio napravljen za privatnu zabavu odraslih (ne zna se od koga, pise samo da je napravljen `after hours at a major animation studio`), jelte. e to je jedan od onih koji nisu za decu.:)
izvinjavam se zbog ovoga, ali smatram da treba dati komentar i za drugu stranu.
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui
Ruff, jel to ovaj `Banned Cartoons Adult Cartoon Buried Treasure 1924`? Samo guglajte Disney Banned Cartoons, ima svega od WWII pa do Paje Patka koji reklamira cigarete.
ahahaha jeste, taj je. slucajno naisao na njega u vuze-u pre par godina, a cim je `banned` meni je odmah zanimljiv!:))
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui
:: Ruff, jel to ovaj `Banned Cartoons Adult Cartoon Buried Treasure 1924`? :: Samo guglajte Disney Banned Cartoons, ima svega od WWII pa do Paje Patka koji reklamira cigarete :: :: Lizanje kvaka je na drugim planetama zabranjeno. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.